TuningPartyTrebišov 10.-12. jul 2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
TuningPartyTrebišov 10.-12. jul 2009
http://www.tuningtrebisov.sk/index2.php.
Minuly rok bolo super, takze toho roku si to chcem zopakovat.Prida sa niekto?
Minuly rok bolo super, takze toho roku si to chcem zopakovat.Prida sa niekto?
Takze my dvaja sme isti, pravdepodobne by mali ist Amriel a myslim ze aj Matus na Vticku.....skusim sa nejak spojit s FenixomTV, mohol by vybavit nejaky hondaparking a ked nie tak zavolat priamo organizatorom.MAT49 napísal:samozrejme mirec ze sa ide...treba pomalicky zistit kto ide aby smew dali spolocne stretko a sli tam spolu...domaci s trebisova by mohli obsadi nejake miesta na parking...
Ouje, to asi konkurenta tazko najde v trebisovevoodoo napísal:tiež sa pridám-pojdem s kamošmi z madarska,ktorý ked dokončia dovtedy auto,tak prídu s Nissanom zx 300 s cca. 900 ps motorom Smile
Na toho tvojo hybrida som strasne zvedavy, videl som nejake tvoje vydejka, tak bol by som velmi rad keby si dosiel.Marek BB napísal:no ak vyda prisiel by som aj s mojim hybridom posprintovat Smile
no my pojdeme z Kr.Chlmca cez Slov.n.mesto-kto príde cez S.n.mesto,nech sa ozve a stretneme sa na Omv benzinke:)MAT49 napísal:hmm to bude ine kafe ked to stihnuvoodoo napísal:tiež sa pridám-pojdem s kamošmi z madarska,ktorý ked dokončia dovtedy auto,tak prídu s Nissanom zx 300 s cca. 900 ps motoromdrzim prsty... voodoo kadial pojdete do TV...by sme mohli dakde dat stretko...
ty kokso to chceš isť cca 250 km na rozbite letiskoMarek BB napísal:no ak vyda prisiel by som aj s mojim hybridom posprintovat
pre voodoo:čo tam preboha bude robiť s 900PS?ta draha ma cca 400-450metrov a šprintuje sa na 300m veď to neubrzdi,ak sa chce poriadne vyblazniť a predviesť tak by som na jeho mieste radšej volil Svidnik 7.-8.8 draha ma cca 1300 metrov,ale nikoho neodhovaram,ja osobne do Trebišova po skusenostiach z minuleho roku neidem
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
viem že to nie je bohvie aká dráha,ale prísť može-na SR ešte neboli,tak aspon sa prídu pozrieť-ináč presne ten den bude aj TUNING ZRAZ v Nyíregyházi v HU,tak aj tam by som chcel ísť-to je už tam ine kafe-hlavne ked bude tam aj madarský RED ROCKET Honda civic 2.0 turbo 700 ps-asi to auto poznáte,kto nie,tak sa može na to kuknuť na WWW.DRAGRACING.HUtatoHP napísal:ty kokso to chceš isť cca 250 km na rozbite letiskoMarek BB napísal:no ak vyda prisiel by som aj s mojim hybridom posprintovatpritom o tyždeň neskôr maš Čačin
pre voodoo:čo tam preboha bude robiť s 900PS?ta draha ma cca 400-450metrov a šprintuje sa na 300m veď to neubrzdi,ak sa chce poriadne vyblazniť a predviesť tak by som na jeho mieste radšej volil Svidnik 7.-8.8 draha ma cca 1300 metrov,ale nikoho neodhovaram,ja osobne do Trebišova po skusenostiach z minuleho roku neidem
do Čačína idem, to je jasnetatoHP napísal:ty kokso to chceš isť cca 250 km na rozbite letiskoMarek BB napísal:no ak vyda prisiel by som aj s mojim hybridom posprintovatpritom o tyždeň neskôr maš Čačin
planujem to tak ze ak budem v tom case v BJ tak by som skocil aj na tento zraz kuknut
Inak ked uz budem v BJ urcite sa ozvem.. myslim ze niekde v SS mam aj cislo na teba
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4