takze ludia brigada sa odklada a idem aj ja... berem pristresok...
apropo...ludia ktory maju, nech zoberu gril a niekto sa tu vyhrazal aj kotlikom...
dany ludia vedia na koho narazam...
moja vybava z TN bude k dispozicii... mozno nejakych tych par stolisiek naviac ak sa podari...
a ludia ktory avizuju ucast a nedojdu budu penalizovany pokutou 500SK v prospech klubu...
ak to dobrovolne neuhradia na klubovy ucet, postupime ich exekutorvi
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
takze dufam ze to nebude potrebne a dojdete vsetci co ste sa tu vyhrazali svojim prichodom...
nerobte z nasho klubu holubnik, ako sme to mohli vidiet v TN
tym narazam na tych ktory nedosli...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
Ja som mal este otazku na toho kamarata s Calibrou, mozme ho zaparkovat vedla naseho Kluboveho parkoviska? Dame mu nalepku HK + keby niekto vedel este rychlo spiskat nalepku safety car tak by to bolo super
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
Kontrolni otazka : o 1800 CET je odchod alebo sa bude este cakat na meskajucich bo moj spolujazdec bude asi meskat tak ci viete pockat do 1815 . abo vas dobehnem na dialnici
Xkeeper napísal:Kontrolni otazka : o 1800 CET je odchod alebo sa bude este cakat na meskajucich bo moj spolujazdec bude asi meskat tak ci viete pockat do 1815 . abo vas dobehnem na dialnici
zrejme par minut pockame, ale neviem ci 15 minut... kedze nevieme kto vsetko vlastne ma prist...
cislo na niekoho z nas mas, tak pripadne zavolaj...