Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Zraz na Vychode - kedy najblizsie? |
Hoci1616 |
Zaslal: 06.07.2009, 19:26 |
|
|
Založený: 04 máj 2008
1990 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 06.07.2009, 19:28 |
|
|
Moderátor
Založený: 25 október 2008
|
Hoci1616 napísal: ja idem do trebisova super gabi s tebou aj pocitame..bez teba by to nebolo ono... inac uz dlho ma taha dat si sprinta s tvojou masinkou... v mysli si im to vsetkym daval,chcem aby si dal aj mna |
|
|
Návrat hore |
|
Hoci1616 |
Zaslal: 06.07.2009, 20:05 |
|
|
1990 Honda Civic |
nie som navela ale aspon bude sranda |
|
|
Návrat hore |
|
Hoci1616 |
Zaslal: 06.07.2009, 20:06 |
|
|
1990 Honda Civic |
myslim ze ma sundas |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 06.07.2009, 20:24 |
|
|
Moderátor
|
Hoci1616 napísal: myslim ze ma sundas nechajme sa prekvapit.... |
|
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 06.07.2009, 22:16 |
|
|
Založený: 16 jún 2007
|
precital som si tento prispevok a siel o cosi dalej a nestacim sa divit naco bolo moje meno tolkokrat omielane...absolutne nechapem...Tato ak sa ti nelubilo sem tam alebo co stacilo prist povedat alebo napisat nedojdem muka tam a ok beriem...nic sa nedeje,ja nestrielam,nenutim niiic...trosku ma to co si napisal zaskocilo ale ok beriem nemal som ani ITR ani nic podobne tak so mnou rec nebola,vies kedysi si aspon dosiel podal ruku jedno s druhym odstupom casu uz ani to nie,ale chapem reci silnejsie ako radsej kohosi spoznat lepsie...a Mato nie neviem len ja organizovat zrazy,vie to hocikto viacmenej,ale jedno vedeli vsetci nech som sa hybal kdekolvek ale vzdy s autami,ak som mohol a boli ludia urobil som cosi...a bezmala vzdy to vyslo na vybornu,uznal som si ze ano dobry zraz bol a myslim tie roky dozadu kedy sme sa nepoznali to boli ZRAZY...JA nemozem za to ze ked clovek pre kohosi cosi urobi a dotycna tlupa to patricne nevyuzije to uz moja chyba nie je a samozrejme kazdy taky "neuspech"cloveku vezme z tej chute cosi kdesi robit,ked clovek vidi ze tii co vozia serie debatuju na jednej strane a tii ktori natlacili pekne chcechtaky do auta stoja na strane druhej...momentalne az som rad ze som kde som a nemusim pocuvat z kazdej strany kto na koho nakydal kto je viac ako ten druhy alebo vie cosi viac...maximalne na to seriem a sral som,pretoze ja som vzdy cosi robil kvoli tomu ze ma to bavilo a bavi...mrzi ma ze ludia ktorych som nazyval kamaratmi su vlastne "kamarati"...uz mi je max ukradnute kto si co mysli a co ako dopadne ale toto kedysi medzi ludmi nebolo...bohuzial ina doba asi... |
_________________ Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!
|
|
Návrat hore |
|
verko |
Zaslal: 07.07.2009, 13:57 |
|
|
Založený: 30 december 2007
2009 Honda Jazz |
Aj ja idem do TV, este neviem ci sam alebo s polovickou.
A co sa tyka benzinky ani som nepocital ze tolko sa nas tam pozbiera. Sa mi pacilo jak kazdy kto isiel okolo nas okukoval |
|
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 07.07.2009, 17:15 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
čo ťa Joki zaskočilo?že som spomenul tvoje meno v súvislosti najprv hr a potom prr.Nebolo tak?spomeň si na Klčov napriklad,potom na Maďarsko.Nikto ti neberie že so zrazmi si začal ty a aj ja ti vďačim za to že poznam prešovčanov a mohol som sa s vami parkrat stretnuť ak som mal čas.Nechapem čo tu splietaš že som kedysi došiel a podal aspoň ruku a s odstupom času ani to nie,a že stebou nebola reč lebo si nemal ITR ani nič podobne.Ukaž mi jedneho chalana ku ktoremu som sa spraval nejak odmerane,spomeň si na Trebišov ako sa vystrajalo a to som podstatne starši od každeho z vas,som za každu srandu a neviem o tom že niekto na niekoho kyda,že je niekto viac ako ten druhy alebo vie čosi viac,odbil som niekedy niekoho ak chcel niečo vedieľ alebo s niečim pomôcť,pravda ak som to vedel sam. ešte si podrypnem ako to vyzera s club civic?nejak mrtvo,kto to rozbehol nie nahodou ty a Peťo?Nemam pravdu s tym najprv hrr a potom prr?Ak ti je smutno a chyta ťa svetabôľ tak sa zbaľ, priď domov a netrep tu somariny. |
_________________ „Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“ |
|
Návrat hore |
|
adgo |
Zaslal: 07.07.2009, 18:48 |
|
|
Založený: 11 december 2007
1999 Honda HR-V |
Aaaa Tato. Zdravim ta. Ako sa darí?
Na zrazy moc nemam cas a nejako ani nikto neorganizuje nic (aspon co sem tam skontrolujem stranku) Ale snad v Trebisove sa vsetci zideme |
_________________ Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1 |
|
Návrat hore |
|
PetoJDM01 |
Zaslal: 07.07.2009, 19:21 |
|
|
Založený: 05 január 2009
|
TatoHP:
Ja som len urobil Jokimu sluzbu,ze som spravil stranku,nikdy som nechcel robit druhy klub,tak neviem preco sem tahas moje meno.Mne bolo dobre jak bolo a aj je.
Ale snazili sme sa aspon nieco vytvorit nejaku komunitu,za pokus to stalo,ale kedze Joki odisiel nemal kto to popohnat dalej tak to upadlo. |
|
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 07.07.2009, 19:49 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
Peťo,figuruješ ako webmaster tak neviem čo sa ti nepači že spominam aj tvoje meno,najprv napišeš ja nič ja som spravil len stranku a hneď na to snažili sme sa vytvoriť nejaku komunitu.Tak spomenul som tvoje meno opravnene,alebo nie?!Vari nemam pravdu v tom najprv hrr a potom prr?A nakoniec tiež možem napisať vyskočte mi na hrb a majte ma radi,seem na všetko.K čomu to všetko vedie?ha?A kôli čomu vznikla takato ostra debata?nevieš mi povedať?lebo niekto najprv kona a až potom rozmyšľa
adqo čau,nedari sa tak ako by som chcel,ale mohlo byť aj horšie bohužiaľ do Trebišova nejdem,mam nejake ine povinnosti,ale Svidnik si ujsť hadam už nenecham |
_________________ „Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“ |
|
Návrat hore |
|
PetoJDM01 |
Zaslal: 07.07.2009, 20:41 |
|
|
Založený: 05 január 2009
|
Hovorim za vsetkych nielen za seba,a ked uz som spravil stranku tak som si povedal predsa nenecham v tom len Jokiho a budem sa snazit nieco preto spravit ale marne.
Ostra diskusia? ...normalne sa tu bavime,ved kvoli tomu sluzi toto forum,a k comu vedie? ...to ti neviem povedat,ale aspon sa zistilo kto si co o kom mysli. |
|
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 07.07.2009, 21:24 |
|
|
Založený: 16 jún 2007
|
ehm ospravedlnujem sa za tuto ostru debatu ktora zacala naozaj zbytocne...
Tato madarsko som nesiel kvoli financiam ale to snad nebudem vesat kazdemu na nos,na to madarsko som sa tesil a ohladne klcova uznavam nebolo to ok no do polovice zrazu som nevedel ze spolieha sa na mna,takze...ale je to jedno viacmenej...kaslat na to
PS>jo s clubcivic to vyzera mrtvo za co my bohuzial nemozme..kym som bol doma snazil som sa to tahat zivit nejak no bohuzial...a svetabol?heh nieee tak ako mi je teraz mi doma v zivote nebolo a ani nebude takze toto ma netrapi vobec... |
_________________ Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 07.07.2009, 22:29 |
|
|
Moderátor
|
Mne sa tato diskusia paci, aspon sa vidi co a ako... Clubcivic bola dobra vec, bolo to dobre myslene a je mi luto ze to dopadlo tak ako dopadlo,ale myslim si ze to nebolo poriadne domyslene, lebo keby niektore veci boli inac aj by to inac vyzeralo a fungovalo..Skoda no... Ku tomu co a ako kto organizuje sa nebudeme pozastavovat lebo si myslim ze kazdy to robi tak ako najlepsie vie a robi to hlavne koli tomu aby sme sa mohli raz za cas vsetci zijst, posrandovat, zabavit sa, vymenit nazory a hlavne byt v kolektive super ludi ktori maju nieco spolocne. Aspon ja to tak vnimam a isto mi daju viaceri za pravdu. Vznikli tu nejake nedorozumenia pocas poslednych tyzdnov, ale chcel by som aby to aj hned skoncilo a nebudeme predsa kazit nejkymi hlupostami to co nas spaja. Chlapci zabudnime nato a podme dalej, lebo si myslim ze tvorime super komunitu nato aby sme sa natahovali na takych somarinach.
Tato> skoda ye nedojdes do TV ale snad dojdete do Michalan v Nedelu ked nebudete mat s Marekom nic na plane..
Joki> teba ocakavame a tesime sa ze donesies nejake slubene fotky peknzch aut.
Peto> dufam ze si dojdes konecne aj k nam zajazdit a dojdes koli Hondaclubu a kamosom nielen koli jokimu Na vsetkzch sa velmi tesim... Nezabudenite na kolbaskz |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 09.07.2009, 20:34 |
|
|
Moderátor
|
No kosicania dohodli ste sa kto ide do TV? my sa mame stretnut o pol6 v PO a tak cca o 18tej by sme sa vsetci stretli vo Vajkovciach a stamad by sme sli spolu... |
|
|
Návrat hore |
|
|