esteze to nemusim riesit kedze moja mama byva presne 14 km od PN letiska, ale ked pojdem tak urcite spim v autematulo napísal:je par ludi ktori mi spominali ze chcu spat na hoteli...tuningfans napísal:matulo na 2dnovych zrazoch sa nespi ale pije do rana a drieme sa v aute...
ked chces, zober to tak ze opat chcem byt niecim specialny... ked nie, proste mi ver ze na noc v hoteli mam celkom dobry dovod...
Carat tuning party, 8.-9. jun 2007
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
tuningfans
- Dátum registrácie: 13.04.2007, 6:27
- Garáž (1)
TypeR FN2
Závisí to od organizátorov, vieš ak to je opel, tak ťažko povie hondaklub, kedže to by potom mohol povedať hocikto kto pojde s nejakou hondou do areálu. Ano je viac hônd, ktoré nepatria k nám!:) Ak sa mu to podarí, može parkovať na kraji.Rodom napísal:lol, mas recht....ale potrebujem vediet, ci by mohol parkovat pri nas...bo to nechce davat inam, a nieje to serioukatakze pohodka si myslim
Apropo väčšina áut od nás sú stock.
pa1ec perfecto! Aspoň sa neupražíme, nezmokneme na zraze.
KO NTR a FAKT - chápeš brácho?
Re: pn
Katka, good job, diky.BAD-ANGEL napísal:Takze vazeni a mili HONDACI, parkovisko je reserve cca pre 25aut,takze kto pride v sobotu neskoro ma smoluale neee, pretiahneme pasku o par metrov dalej hehe
![]()
Na vstupnej brane sa treba hlasit ako Honda-klub a dostanete nalepku "K"-cko co znamena ze mate pristup na vyhradene parkovisko.
Dalsi organizatori vas budu nasledne navigovat kde to je,malo by to byt blizsie k arealu ako budu parkovat ostatne auta.
Kapišto?![]()
PS: Dufam, ze keby piatok padlo par kvapiek tak Vas to neodradi od cesty lebo inak hlaaasia mrteee teplyy viikend
All: zaujemcovia o nalepky HK sa hlaste u Tomasa
Nakoniec som sa rozkyval aj ja a uvidime sa v sobotu. Rano odchadzame z BA zatial 2 auta blink9 a ja
Re: pn
neuveritelneeeeee... vedenie sa k nam priznava...morloq napísal: Katka, good job, diky.
All: zaujemcovia o nalepky HK sa hlaste u Tomasa
Nakoniec som sa rozkyval aj ja a uvidime sa v sobotu. Rano odchadzame z BA zatial 2 auta blink9 a jaCca 9:00. Kto sa prida?
aj ked dojde hocijaka ina honda mne to nebude vadit..a ked niekto bude protestovat dostane banan za diskriminaciuTomáš napísal:Závisí to od organizátorov, vieš ak to je opel, tak ťažko povie hondaklub, kedže to by potom mohol povedať hocikto kto pojde s nejakou hondou do areálu. Ano je viac hônd, ktoré nepatria k nám!:)

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
to ako nemyslite vazne....na takej akcii a do hotela?a co grilovacka nocna zabava? stanovacka?matulo napísal:neni problem...Xkeeper napísal:No to si si nalozil bo prave na teba mam cislo![]()
MOJ 100 PRISPEVOK
pre ostatnych... ubytovanie...
Hotel Vila Anne-Mary
Pod Párovcami 5159, Piešťany
033 / 7740511
033 / 7740510 - recepcia
http://www.vila-online.com/
Je to kusok od letiska, cena za 2-lozkovu izbu je 1200,-Sk/noc...

Hmm nepochopili sme sa.2Bera napísal:aj ked dojde hocijaka ina honda mne to nebude vadit..a ked niekto bude protestovat dostane banan za diskriminaciuTomáš napísal:Závisí to od organizátorov, vieš ak to je opel, tak ťažko povie hondaklub, kedže to by potom mohol povedať hocikto kto pojde s nejakou hondou do areálu. Ano je viac hônd, ktoré nepatria k nám!:)
mno mne nebude vadit ani ten opel...Tomáš napísal:Hmm nepochopili sme sa.2Bera napísal:aj ked dojde hocijaka ina honda mne to nebude vadit..a ked niekto bude protestovat dostane banan za diskriminaciuTomáš napísal:Závisí to od organizátorov, vieš ak to je opel, tak ťažko povie hondaklub, kedže to by potom mohol povedať hocikto kto pojde s nejakou hondou do areálu. Ano je viac hônd, ktoré nepatria k nám!:)O hondy tam neslo...Nevadi..dobru noc.

Keby mi vadil, tak to tam napisem, napisal som, ak ta organizatori pustia.2Bera napísal:mno mne nebude vadit ani ten opel...Tomáš napísal:Hmm nepochopili sme sa.2Bera napísal: aj ked dojde hocijaka ina honda mne to nebude vadit..a ked niekto bude protestovat dostane banan za diskriminaciuO hondy tam neslo...Nevadi..dobru noc.
Vyznelo to diskriminacne? V mojej povahe take slovo neexisuje. Pripravujem ludi na prekazky, korym mozu celit aby ich vedeli obist.
Noo pockat by sa mohlo lebo ani ja este neviem jak to budem z prace stihat, kazdopadne sa budem ponahlat.matulo napísal:zrejme par minut pockame, ale neviem ci 15 minut... kedze nevieme kto vsetko vlastne ma prist...Xkeeper napísal:Kontrolni otazka : o 1800 CET je odchod alebo sa bude este cakat na meskajucich bo moj spolujazdec bude asi meskat tak ci viete pockat do 1815 . abo vas dobehnem na dialnici
cislo na niekoho z nas mas, tak pripadne zavolaj...
Inak niektori by sme sa potom radi zastavili este v Piestanoch v Tescu na nakupy bo v BA to uz nestiham a v areali taky vyber nebude
Takze bud sa rozdelime abo pojdeme setci do Tesca hehe
Žijeme len raz, tak žime nadoraz!
juhhahahha
zdrastvujet emali bz sme byt ako tym a ist spolu do tesca ved sa idemem bavit tak snad niekto nebude stresovat
ale dufam ye ma cakate hehehehhehe

ale dufam ye ma cakate hehehehhehe
OK, tak inak... o 18:15 sa vyraza...BAD-ANGEL napísal: Noo pockat by sa mohlo lebo ani ja este neviem jak to budem z prace stihat, kazdopadne sa budem ponahlat.
Inak niektori by sme sa potom radi zastavili este v Piestanoch v Tescu na nakupy bo v BA to uz nestiham a v areali taky vyber nebude![]()
Takze bud sa rozdelime abo pojdeme setci do Tesca hehe
pokial ide o nakupy... dohodneme sa na mieste pri IKEA...