no HAVRAN ja uz som mal a pocul kadejaky hlucny vyfuk ale ten co mam teraz na 2.3 je o polku silnejsi ako sme mali na 2.0(vsice FMX ma taku supu co nikto neprekona). Nanov som nepocul ale dufam ze budem mat tu moznost.Velmi dufam ze stihneme preluda dovtedy urobit, budem robit ako drak
No makaj makaj nech to stihnes...dame potom jeden sprintik pre divakov ja idem zajtra striekat narazniky tak dufam ze to bude do vtedy hotove...uvidim ci stihnem aj rozsirovacie podlozky
rychla praca stoji za prd.radsej si ho urobim kludne a precizne.stihol by som to ale nestihol by som zvari po strekani natmelit,naasfaltovat,vystriekat dutiny, proste tie najpodstatnejsie ochranne prvky.takze to bud stihnem tak tak alebo pridem v nedelu alebo skor vobec
na 99.99% prideme aj s priatelkou v piatok,tak rezervujte miesto:)Mame rezervovany penzion v Kovacovej,tak sa zdrzime az do nedele a pozreme aj okolie....
ja som bol na sto percent isty, auto sa malo v stredu rano at do boxu ale v utorok v noci po nalozeni zadneho narazniku sme si vsimli ze lem nesedi z naraznikom, skusime to rano urobit a este stihnut zraz ale nic neslubujem
marek pod sak ten BB tuning XXXtuning klub ci ako sa volaju, ty co maju to najsilnejsie auto opel corsa 1.2 , som sa tesil ze ich tam vytrepes seckych:D