tunerkoBB napísal:marek pod sak ten BB tuning XXXtuning klub ci ako sa volaju, ty co maju to najsilnejsie auto opel corsa 1.2 , som sa tesil ze ich tam vytrepes seckych:D
ved aj ja... na tych "tunerov" som sa tesil.
ale pytat viac ako na carat-e za hentaky zraz sa mi zda moc.
ja si ich budem postupne vychutnavat na semaforoch tu v bb
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
10evri za auto a osobu na dva dni je veľa?to iste pytali aj v Trebišove a Čerin je neporovnateľne väčšie a kulturnejšie letisko ako Trebišov.To nemyslite važne že neidete Normalne som sa tešil a teraz neviem či mam isť alebo sa na to vykašlať.
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
Ja pojdem urcite neviem ci mi stihnu nalakovat narazniky ale dnes som tam bol a povedali ze v piatok bude len neviem o kolkej tak pri najhorsom som tam v sobotu rano ale dufam ze o radsej stihnu v piatok
tatoHP napísal:10evri za auto a osobu na dva dni je veľa?to iste pytali aj v Trebišove a Čerin je neporovnateľne väčšie a kulturnejšie letisko ako Trebišov.To nemyslite važne že neidete Normalne som sa tešil a teraz neviem či mam isť alebo sa na to vykašlať.
plus 10 za sprinty. to pojdem sprintovat radsej do trencina, alebo piestan, kde nebudem cakat len v rade.
este sa uvidi
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
tatoHP napísal:10evri za auto a osobu na dva dni je veľa?to iste pytali aj v Trebišove a Čerin je neporovnateľne väčšie a kulturnejšie letisko ako Trebišov.To nemyslite važne že neidete Normalne som sa tešil a teraz neviem či mam isť alebo sa na to vykašlať.
Kludne prídite, my s partiou prídeme už v piatok, dáme si pivčo a tak...V sobotu pošprintujeme a bude fajn. Keď má niekto problém zaplatiť za zraz, nech zorganizuje zraz aspoň na takejto úrovni za 2 éčka na osobu+auto a radi tam prídeme..Niekomu je veľa dať 10 euro za zraz, ale v sobotu na diskotéke prepije 30...
ja dojdem v piatok pozriet po robote cize tak o 7-pol 8 som tam a v sobotu dako o 10tej dojdem..
ak by niekto nepotrafil mozem sa dohodnut ze ho pockam v BB..
Kludne prídite, my s partiou prídeme už v piatok, dáme si pivčo a tak...V sobotu pošprintujeme a bude fajn. Keď má niekto problém zaplatiť za zraz, nech zorganizuje zraz aspoň na takejto úrovni za 2 éčka na osobu+auto a radi tam prídeme..Niekomu je veľa dať 10 euro za zraz, ale v sobotu na diskotéke prepije 30...[/quote]
Uplne suhlasim...ja tam budem v piatok hned ako doskladam auto idem tam tak niekto kto tam bude skor by mohol zacat tie Hcka ukladat dako vedla seba
Kludne prídite, my s partiou prídeme už v piatok, dáme si pivčo a tak...V sobotu pošprintujeme a bude fajn. Keď má niekto problém zaplatiť za zraz, nech zorganizuje zraz aspoň na takejto úrovni za 2 éčka na osobu+auto a radi tam prídeme..Niekomu je veľa dať 10 euro za zraz, ale v sobotu na diskotéke prepije 30...
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
dufam ze prides bo ti chcem ukradnut tu carbon kapotu:D
semir, jj tade chodim na bystricu, ale asi nedojdeme, bo mlada xce ist trencin a cul mam take vydaje ze sa mi hlava toci z toho.. aj do TN dojdem asi na novom aute, vti bude odpocivat zas jak minule doma.
vticko napísal:semir, jj tade chodim na bystricu, ale asi nedojdeme, bo mlada xce ist trencin a cul mam take vydaje ze sa mi hlava toci z toho.. aj do TN dojdem asi na novom aute, vti bude odpocivat zas jak minule doma.
No čo s Tebou a ja že si hrkneme večer spolu zase len na Pez.Babe na konci sezóny to asi vidím.... ty ,,miliónár´´