Tuning zraz ČERÍN-ČAČÍN 17-18.7
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: re
nechcel som reagovat ale neda mi to.aapalo napísal: Kludne prídite, my s partiou prídeme už v piatok, dáme si pivčo a tak...V sobotu pošprintujeme a bude fajn. Keď má niekto problém zaplatiť za zraz, nech zorganizuje zraz aspoň na takejto úrovni za 2 éčka na osobu+auto a radi tam prídeme..Niekomu je veľa dať 10 euro za zraz, ale v sobotu na diskotéke prepije 30...
vies o tom velke hovno a take reci si nechaj!
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
CRV RD1 B20Z
Tak nám to objasni...Prečo sa ti vidí 10 eur veľa..Daj nejaké rozumné dôvody..Pouč ma aby som vedel viac ako hovno...Marek BB napísal:nechcel som reagovat ale neda mi to.aapalo napísal: Kludne prídite, my s partiou prídeme už v piatok, dáme si pivčo a tak...V sobotu pošprintujeme a bude fajn. Keď má niekto problém zaplatiť za zraz, nech zorganizuje zraz aspoň na takejto úrovni za 2 éčka na osobu+auto a radi tam prídeme..Niekomu je veľa dať 10 euro za zraz, ale v sobotu na diskotéke prepije 30...
semir, kua, to uz nic nebude?
ziadna ekšn? az baba?
v sobotu nam dojde bager, v nedelu budem chystat toho ,,noveho" cicika na trencin, bo treba oleje pomenit, sviecky, filtre a kosti na stabikoch. To uz davam posledne love a este potrebujem na tovar love a nejake paksamety kupit do predajne. tento rok len investujem, hadam buduci budeme oslavovat na kazdej akcii uz.
Do TN nejdes?
ja idem idem len ty či ideš preto som písal že asi až baba tam si hrkneme, trenčín je jednodnovka 2x a raz ten speedshow je len dvojdnovka... a to je taky zraz ako ked ho robia češi.... ved aj ho robia omg... na Zrýchlenie sa to nechytávticko napísal:semir, kua, to uz nic nebude?ziadna ekšn? az baba?
v sobotu nam dojde bager, v nedelu budem chystat toho ,,noveho" cicika na trencin, bo treba oleje pomenit, sviecky, filtre a kosti na stabikoch. To uz davam posledne love a este potrebujem na tovar love a nejake paksamety kupit do predajne. tento rok len investujem, hadam buduci budeme oslavovat na kazdej akcii uz.
Do TN nejdes?
precitaj si vsetky moje prispevky v tejto teme a zistis ze nikde som nepisal ze sa mi zda 10e za zraz vela!!! ja som totiz uvazoval ist aj na sprinty a nie sam. kedze by ma to vyslo 27e tak to uz je na zvazenie(pre mna) a pisal som ze pojdem sprintovat radsej do trencina, vzhladom na to, ze mi islo vyhradne o sprinty.aapalo napísal:Tak nám to objasni...Prečo sa ti vidí 10 eur veľa..Daj nejaké rozumné dôvody..Pouč ma aby som vedel viac ako hovno...Marek BB napísal:nechcel som reagovat ale neda mi to.aapalo napísal: Kludne prídite, my s partiou prídeme už v piatok, dáme si pivčo a tak...V sobotu pošprintujeme a bude fajn. Keď má niekto problém zaplatiť za zraz, nech zorganizuje zraz aspoň na takejto úrovni za 2 éčka na osobu+auto a radi tam prídeme..Niekomu je veľa dať 10 euro za zraz, ale v sobotu na diskotéke prepije 30...
ja som zraz uz organizoval a zhodou nahod bol za 2e na auto. isto nie na urovni cerinu ale aspon daco. ty si tiez uz nieco organizoval ked mas silne reci?
moje reakcie nie su utocne a vyplyvaju len z tvojich prispevkov mierenych na mna. spominat kto kolko kde prepije atd je dost prizemne.
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
CRV RD1 B20Z
to vieš že pridem a kapotu priklincujemtunerkoBB napísal:dufam ze prides bo ti chcem ukradnut tu carbon kapotu:DtatoHP napísal:10evri za auto a osobu na dva dni je veľa?to iste pytali aj v Trebišove a Čerin je neporovnateľne väčšie a kulturnejšie letisko ako Trebišov.To nemyslite važne že neideteNormalne som sa tešil a teraz neviem či mam isť alebo sa na to vykašlať.
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
keby ste chceli vediet tak funguje to takto: 10€ vstup jeden clovek s autom, 10€ sprinty, 10€ slalom...tak vysvetlim ze je to 30€ to je skoro 1000korun za cerin? merat to tam budu stopkami dobre ze nie.... aapalo ak sa tam mienis ist pozerat nech sa paci 10€ sa mi nezda vela...ja som tam chcel ist koli sprintom a slalomu...
AHcTT
Fiat Power!
Fiat Power!