neviete ako to bude zajtra na zraze vyzerat? vraj tam ma byt stale ten stan co spadol a ten zabera dost miesta tak dufam ze to nebude zraz moc obmedzovat
kua skoda toho pocasia, inak dokonalost sama o sebe Az na tych nonstop sa predbiehajucich motorkarov..
Semir, ale si mi nalozil ci pana dufam ze si vyhral taktiez tie hybridy 22 a pistove turbo na dalsie podujatie berem sliky a vyhadzem to, nech som aj v triede formula, mam v peecku
vticko napísal:kua skoda toho pocasia, inak dokonalost sama o sebe Az na tych nonstop sa predbiehajucich motorkarov..
Semir, ale si mi nalozil ci pana dufam ze si vyhral taktiez tie hybridy 22 a pistove turbo na dalsie podujatie berem sliky a vyhadzem to, nech som aj v triede formula, mam v peecku
hehe no nwm ako sme skoncili uvidi sa lebo zle zmerali catermana, nezaradil 2ku,rapidne spomalil a zajazdil o 6desatin lepsie ako jazdil casy? omg.... tak uvidime ci ten cas zoberu alebo nie je to na organizátoroch.... NO ty si mi to naposledy brutalne nadelil v Piestanoch na autoslalome tak sme si 1:1
semir, mam na videu aj nas start co sme isli spolu, sa mi zdalo ze som priviazany o volaco na starte ja som tam hrabal na mieste a ty si len tak zmizol a ten katerham mal co za motor?
vticko napísal:semir, mam na videu aj nas start co sme isli spolu, sa mi zdalo ze som priviazany o volaco na starte ja som tam hrabal na mieste a ty si len tak zmizol a ten katerham mal co za motor?
1,6 16v z forda motor, chorých 120ps... pošli mi to video mailom