vcera som len tak siel s frajerkou na nakup do KE do Optimy a potom sme dali stretko s Jarom K. na benzinke a za pol hodinku nas zrazu bolo 6 hond na benzinke sranda... co ma tesi,ze dojdu nove tvare do S.Michalan a rad som spoznal Adama s peknym Civicom a videl zase jedno zo zbierky Jaorvych Hond.. Hondu Accord Type R (Krasny cukrik)
Chlapciska z KE dohodnite sa aby ste prisli spolu v NEdelu o cca pol11do PO, potom pojdeme spolu do Michalan
kto z kosic a okolia sa chysta na shrktuning do svidnika v piatok? aby sme dali spolocny cas a stretko dakde v PO a potom sli spolu smer bardejov stretli sa s dalsimi v BJ a potom sli spolu do svidnika...
Inac asi vo stvrtok,cize zeajtra zajdeme do Kosic ak sa dajak spolu dohodneme presovcania...
tak ja by som sa tiez velmi rad pridal.ale tak to vyzera, ze pojdeme na svadbu... tak sa aspon potom na spiatocnej ceste mozte stavit v BJ na kolace a porozpravate jak bolo...
svk01 napísal:tak ja by som sa tiez velmi rad pridal.ale tak to vyzera, ze pojdeme na svadbu... tak sa aspon potom na spiatocnej ceste mozte stavit v BJ na kolace a porozpravate jak bolo...
toto pozvanie beriem..kolace zo svadby by som si dal..
zdravím z Prahy na východ. Ako sa máte??? Dufam, ze dobre. Vidim, ze to u Vas zije.
Zial bohu, alebo vdaka Bohu sa nam v Prahe nepodarilo zariadit pre malu jasle, alebo strazenie, kvoli obsazenosti, takže malá je s ženou teraz na Slovensku a pride do Čech asi o 2 týždne. Naša malá Bambulka ostane u Baby a Dzeda a my budeme za nou chodit, každý mesiac.
Tak ma napadlo, že bysme možno mohli urobit po pri ceste malé stretko v Michalovciach, Sobranciach, len malá kávicka alebo cigaretka alebo? Čo povieš ADGO, PHANTOM???
Žial prvý termín bude asi v Novembri. To už budu gumy, ten cas tak leti. Safra porte.