no tak cas sa krati a o dva dni sa ide do svidnika, tak mi prosim napiste kto by siel v piatok aby sme sa dohodli a dali spocne stretko a sli vsetci naraz ak by sa dalo aby sme nesli jak husi a hlavne aby sme vedeli povedat organizatorom kolko cca miest treba na parkovanie... piste kludne aj ss
CHLAPI boli by ste taky dobrí a vzali by ste ma do Svidníka bol by som nesnierne rad bol som teraz na zrazee v Michalanoch volam sa Lukašš tak keby niečo tak sa ozvite na lukass971@azet.sk velmi pekne dakujemm
Mirec22 napísal:Lukas, mam pre teba dobru spravu, ak pojde frajerka na svojej tigre, tak mam prevas tri volne miesta.Cize musi sa mi podarit nejak ju prehovorit.
tak diky Mirec no keb bude volne tak daj vedieť diky
Mirec22 napísal:Lukas, mam pre teba dobru spravu, ak pojde frajerka na svojej tigre, tak mam prevas tri volne miesta.Cize musi sa mi podarit nejak ju prehovorit.
ja len dodam,aby ste dali vediet alebo mne alebo mircovi kto pojde z okolia presova aby sme vedeli na koho cakat..
Mato tesim sa ze sa pridas...
Tato: cize keby sa vybavoval Honda parking tak z PO hlasim 8aut+Verko z KE cize malo by nas dojst 9 aut do BJ okolo piatej...V sobotu pravdepodobne dorazi JAro s Jozim na CRxe a uvidime kto sa este prida...Vidime sa zajtra..SEE Ya