Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Stretko na Pezinskej Babe sobotu 16.6.2007 o 16:00 ...

Tomáš
Zaslal: 07.06.2007, 22:06 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 774 Bydlisko: Senec
tuningfans napísal:
Xkeeper napísal:
Ujasnime si to. Ma to byt 15 ? 16 ? 17 ? alebo od 15 do 17 ?
Asi by som dobehol.

ps.: Pozor na reci o Blavakoch lebo nembudeme kamarati ... Igeeen ??
Laughing

Založil som to 22.05.2007, 23:09 a odvtedy nikto neprejavil bohvieaký záujem a ani čas, som myslel že sa nejako dohodneme, ale namiesto toho sa tu riesilo nejake |censored| senecke leto....
S tou BA to tak je...sorry ale je to moj nazor za ktorým si stojím

Keďže som senčan a propagátor neuskutočnenej akcie SC tak sa k tvojmu výroku vyjadrím.

SC zraz sa plánoval pred zhruba 2 mesiacmi. Ďaleko pred týmto príspevkom a dôvodu prehustenia zrazov v mesiacoch máj a jún bol zrušený na dobu neurčitú. Ak nevieš čo je SC Leto tak to mi je ľúto, ale tá akcia láka ľudí z celého Slovenska, pretože je jedinečná. Ale predtým ako na niečo začneš vyskakovať si prosím prečítaj príspevky a hlavne ich vyjadrenia až potom reaguj. Chápem tvoj postoj k BA ľuďom aj k stretávke, ale tento mesiac je až príliš nabitý programom na súkromné stretká. Keď sa situácia okolo zrazov upokojí bude priestor na realizáciu hondazrazov. Teraz je to o reprezentovaní klubu na zrazoch, potom bude vývoj. Reklama, reklama a reklama...Smile
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
babo
Zaslal: 07.06.2007, 22:56 Odpovedať s citátom
Založený: 26 apríl 2007 Príspevky: 1096 Bydlisko: Bratislava 2006 Honda Accord
tuningfans napísal:
mam taky pocit ze ludia z BA su lenivi dojst nikde mimo svojho milovaneho mesta okrem maroza a maja....

Nahodou, aj som pisal, ze preco nie Pezinska Baba (a som z BA). Smile

Aj ked nieco na tom bude, ze zrazov v lete je pomerne dost, 16. - 17. koliduje z Moravou, mne by sa ale na Moravu asi nechcelo, SC leto padlo (co je mi luto, tam by som asi isel). Stale mi ale pride, ze ak sa najde dost ludi, ktorym sa na Moravu nechce, preco by sa nemohli stretnut na Babe... Question Hlavne sa nehadajte ako pubertaci.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 07.06.2007, 23:14 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
babo napísal:
tuningfans napísal:
mam taky pocit ze ludia z BA su lenivi dojst nikde mimo svojho milovaneho mesta okrem maroza a maja....

Nahodou, aj som pisal, ze preco nie Pezinska Baba (a som z BA). Smile

Aj ked nieco na tom bude, ze zrazov v lete je pomerne dost, 16. - 17. koliduje z Moravou, mne by sa ale na Moravu asi nechcelo, SC leto padlo (co je mi luto, tam by som asi isel). Stale mi ale pride, ze ak sa najde dost ludi, ktorym sa na Moravu nechce, preco by sa nemohli stretnut na Babe... Question Hlavne sa nehadajte ako pubertaci.

Laughing ..to hej zhadzovanie by sme si mali odpustit...kazdemu sa paci nieco ine,ma iny nazor...ale vo vsetkom treba slusnost...kto bude chciet ist pojde tam a kto inde pojde inde...je fakt,ze senecke leto je dost velka udalost,ale proste su ludia ako napriklad ja co sa mi tam moc nechce..proste nemam na to tam naladu a hlavne nemam s kym..myslim polovicku s ktorou by som tam chcel ist...ale to je jedno..len som tym chcel povedat,ze momentalne mam naladu na nieco komornejsie a isiel by som sa trosku previest na babu,pokecat a tak..
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
tuningfans
Zaslal: 07.06.2007, 23:26 Odpovedať s citátom
Založený: 13 apríl 2007 Príspevky: 28 Bydlisko: Modra 2010 Honda Civic
Tomáš napísal:
tuningfans napísal:
Xkeeper napísal:
Ujasnime si to. Ma to byt 15 ? 16 ? 17 ? alebo od 15 do 17 ?
Asi by som dobehol.

ps.: Pozor na reci o Blavakoch lebo nembudeme kamarati ... Igeeen ??
Laughing

Založil som to 22.05.2007, 23:09 a odvtedy nikto neprejavil bohvieaký záujem a ani čas, som myslel že sa nejako dohodneme, ale namiesto toho sa tu riesilo nejake |censored| senecke leto....
S tou BA to tak je...sorry ale je to moj nazor za ktorým si stojím

Keďže som senčan a propagátor neuskutočnenej akcie SC tak sa k tvojmu výroku vyjadrím.

SC zraz sa plánoval pred zhruba 2 mesiacmi. Ďaleko pred týmto príspevkom a dôvodu prehustenia zrazov v mesiacoch máj a jún bol zrušený na dobu neurčitú. Ak nevieš čo je SC Leto tak to mi je ľúto, ale tá akcia láka ľudí z celého Slovenska, pretože je jedinečná. Ale predtým ako na niečo začneš vyskakovať si prosím prečítaj príspevky a hlavne ich vyjadrenia až potom reaguj. Chápem tvoj postoj k BA ľuďom aj k stretávke, ale tento mesiac je až príliš nabitý programom na súkromné stretká. Keď sa situácia okolo zrazov upokojí bude priestor na realizáciu hondazrazov. Teraz je to o reprezentovaní klubu na zrazoch, potom bude vývoj. Reklama, reklama a reklama...Smile

Viem co je SC leto, nemusis mi hovorit. Mna konkretne ta akcia absolutne nezaujima. Ale ty si mi tam napisal ze je SC leto v takom style akoze som z toho pochopil ze co ja do boha chcem s nejakou Babou. Postoj k BA?? Som narodeny v BA, studoval som v BA, pracoval som v BA....Ale viem ze niektori ludia z BA nemaju zaujem vyliezt dalej ako su hranice mesta, toto vsjo...

Zaslal: 07.06.2007, 23:27 Odpovedať s citátom
som za tu sobotu 16., ale najskor pridem o 18:30 kedze som do 18tej v robote

hej a este som si myslel ze kluby su o ludoch..

PEACE

Zaslal: 07.06.2007, 23:31 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
2 seatman/tuningfans Smile : chlape, nebud nervozny... 16 je az o 2 tyzdne a ide o maly zraz, malokto si to planuje tak daleko dopredu... takze klidek a trpezlivost to chce... Wink ludia sa sami casom prihlasia...

pokial ide o Senec... Senecke leto mam rad a ak budem mat moznost ist tam, tak ho urcite uprednostnim pred zrazom na babe... O stretnuti na SC lete sme hovorili uz podstatne davnejsie... Smile

Zrazik na Babe sa da zorganizovat aj napr. o tyzden neskor alebo v den, kedy by nekolidoval s inymi akciami... Wink

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
M&R
Zaslal: 07.06.2007, 23:31 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
...,ale stale sa s tebou bavil slusne...a to je zaklad...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
tuningfans
Zaslal: 07.06.2007, 23:36 Odpovedať s citátom
uz sa nevyjadrujem..nepochopili sme sa

vidime sa mozno v PN a potom 16. na babe

Zaslal: 07.06.2007, 23:40 Odpovedať s citátom
..chlape...stacilo slusnosti trochu..mal by si sa vediet ovladat trosku...nikto nic viac od teba nechce...dobry napad s tou babou,mas pravdu aj s tymi blavakmi,ale trosku slusnosti a kludu...nic viac.
maroz
Zaslal: 08.06.2007, 8:26 Odpovedať s citátom
Založený: 24 december 2006 Príspevky: 382 Bydlisko: BRATISLAVA 1998 Honda Civic
Adam moj bart horka hlava Smile...

Do petchka chalani obcas nám tu dobre ujde a potom je celkom sranda čítať tie príspevky. Ked si terz perčítam ten daysleeperov návod pre samanovu civiku tka sa už len smejem ale ked so písal te príspevok tak som bol poriadne nabrusený.

Netreba sa zbytočne rozčulovať škodí to pleti. Very Happy Ved sa uvidí čo bude budúc itýžden,,teraz idú šeci na Carat a buduci týžden si každý zariadi. Urobí sa ešte jedno promo akcii na babe a snád sa nás nazbiera čo by si boli ochotný vyraziť aj mimo BA aj ked pezinku nejako nepovažujem že mimo BA ved to je za rohom.

A tí čo chcú isť na SC leto nech tam idú ja som tam nebol ani raz a ani tam nepojdem lebo naozaj sa mi nesce mačkať hlava na hlave s mrte davom zo slovenska a celý čas si strážiť penaženku a mobil aby mi ho volakto nevytiahol z vačku.

Yop!

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Tomáš
Zaslal: 08.06.2007, 9:38 Odpovedať s citátom
Ludkovia zlatí,

zraz na babe sa dá uplne krásne spojiť s SC letom, kedže to hlavné je až večer a Pezinok od Senca je tiež len kúsok. Treba len chcieť, ja osobne nepôjdem ani na SC leto, kedže budem cez ten víkend v TN. Každopádne šlo skôr o váš čas.

Skúste kompromis..možno to bude lepšie a budete viacerí spokojní.Smile
dolly20
Zaslal: 12.06.2007, 13:00 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 1727 Bydlisko: BA 1993 Honda Civic
no kuratka, keby naaaaaaaaaahodou zraz na Babe nevysiel, dame si opekacku a basta Smile
ak pojde vsetko podla planu, opekacka bude 30.6., idem vytvorit novy prispevok Smile
Tomáš
Zaslal: 12.06.2007, 13:12 Odpovedať s citátom
Hmm ja kapitulujem tento mesiac, uz mam zabookovany skoro kazdy vikend :O(((
Mino
Zaslal: 12.06.2007, 13:21 Odpovedať s citátom
Založený: 12 január 2007 Príspevky: 145 Bydlisko: Sereď 1998 Honda Civic
dolly20 napísal:
no kuratka, keby naaaaaaaaaahodou zraz na Babe nevysiel, dame si opekacku a basta Smile
ak pojde vsetko podla planu, opekacka bude 30.6., idem vytvorit novy prispevok Smile

Ale ten zraz na Babe by naaaaaaahodou mohol vyjst.

Zaslal: 14.06.2007, 8:35 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 1727 Bydlisko: BA 1993 Honda Civic
tak o kolkej sa to stretavame?

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 5
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: