Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Stretko na Pezinskej Babe sobotu 16.6.2007 o 16:00 ... |
Tomáš |
Zaslal: 07.06.2007, 22:06 |
|
|
Založený: 20 december 2006
|
tuningfans napísal: Xkeeper napísal: Ujasnime si to. Ma to byt 15 ? 16 ? 17 ? alebo od 15 do 17 ?
Asi by som dobehol.
ps.: Pozor na reci o Blavakoch lebo nembudeme kamarati ... Igeeen ??
Založil som to 22.05.2007, 23:09 a odvtedy nikto neprejavil bohvieaký záujem a ani čas, som myslel že sa nejako dohodneme, ale namiesto toho sa tu riesilo nejake |censored| senecke leto....
S tou BA to tak je...sorry ale je to moj nazor za ktorým si stojím
Keďže som senčan a propagátor neuskutočnenej akcie SC tak sa k tvojmu výroku vyjadrím.
SC zraz sa plánoval pred zhruba 2 mesiacmi. Ďaleko pred týmto príspevkom a dôvodu prehustenia zrazov v mesiacoch máj a jún bol zrušený na dobu neurčitú. Ak nevieš čo je SC Leto tak to mi je ľúto, ale tá akcia láka ľudí z celého Slovenska, pretože je jedinečná. Ale predtým ako na niečo začneš vyskakovať si prosím prečítaj príspevky a hlavne ich vyjadrenia až potom reaguj. Chápem tvoj postoj k BA ľuďom aj k stretávke, ale tento mesiac je až príliš nabitý programom na súkromné stretká. Keď sa situácia okolo zrazov upokojí bude priestor na realizáciu hondazrazov. Teraz je to o reprezentovaní klubu na zrazoch, potom bude vývoj. Reklama, reklama a reklama... |
|
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 07.06.2007, 22:56 |
|
|
Založený: 26 apríl 2007
2006 Honda Accord |
tuningfans napísal: mam taky pocit ze ludia z BA su lenivi dojst nikde mimo svojho milovaneho mesta okrem maroza a maja....
Nahodou, aj som pisal, ze preco nie Pezinska Baba (a som z BA).
Aj ked nieco na tom bude, ze zrazov v lete je pomerne dost, 16. - 17. koliduje z Moravou, mne by sa ale na Moravu asi nechcelo, SC leto padlo (co je mi luto, tam by som asi isel). Stale mi ale pride, ze ak sa najde dost ludi, ktorym sa na Moravu nechce, preco by sa nemohli stretnut na Babe... Hlavne sa nehadajte ako pubertaci. |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 07.06.2007, 23:14 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
babo napísal: tuningfans napísal: mam taky pocit ze ludia z BA su lenivi dojst nikde mimo svojho milovaneho mesta okrem maroza a maja....
Nahodou, aj som pisal, ze preco nie Pezinska Baba (a som z BA).
Aj ked nieco na tom bude, ze zrazov v lete je pomerne dost, 16. - 17. koliduje z Moravou, mne by sa ale na Moravu asi nechcelo, SC leto padlo (co je mi luto, tam by som asi isel). Stale mi ale pride, ze ak sa najde dost ludi, ktorym sa na Moravu nechce, preco by sa nemohli stretnut na Babe... Hlavne sa nehadajte ako pubertaci.
..to hej zhadzovanie by sme si mali odpustit...kazdemu sa paci nieco ine,ma iny nazor...ale vo vsetkom treba slusnost...kto bude chciet ist pojde tam a kto inde pojde inde...je fakt,ze senecke leto je dost velka udalost,ale proste su ludia ako napriklad ja co sa mi tam moc nechce..proste nemam na to tam naladu a hlavne nemam s kym..myslim polovicku s ktorou by som tam chcel ist...ale to je jedno..len som tym chcel povedat,ze momentalne mam naladu na nieco komornejsie a isiel by som sa trosku previest na babu,pokecat a tak.. |
|
|
Návrat hore |
|
tuningfans |
Zaslal: 07.06.2007, 23:26 |
|
|
Založený: 13 apríl 2007
2010 Honda Civic |
Tomáš napísal: tuningfans napísal: Xkeeper napísal: Ujasnime si to. Ma to byt 15 ? 16 ? 17 ? alebo od 15 do 17 ?
Asi by som dobehol.
ps.: Pozor na reci o Blavakoch lebo nembudeme kamarati ... Igeeen ??
Založil som to 22.05.2007, 23:09 a odvtedy nikto neprejavil bohvieaký záujem a ani čas, som myslel že sa nejako dohodneme, ale namiesto toho sa tu riesilo nejake |censored| senecke leto....
S tou BA to tak je...sorry ale je to moj nazor za ktorým si stojím
Keďže som senčan a propagátor neuskutočnenej akcie SC tak sa k tvojmu výroku vyjadrím.
SC zraz sa plánoval pred zhruba 2 mesiacmi. Ďaleko pred týmto príspevkom a dôvodu prehustenia zrazov v mesiacoch máj a jún bol zrušený na dobu neurčitú. Ak nevieš čo je SC Leto tak to mi je ľúto, ale tá akcia láka ľudí z celého Slovenska, pretože je jedinečná. Ale predtým ako na niečo začneš vyskakovať si prosím prečítaj príspevky a hlavne ich vyjadrenia až potom reaguj. Chápem tvoj postoj k BA ľuďom aj k stretávke, ale tento mesiac je až príliš nabitý programom na súkromné stretká. Keď sa situácia okolo zrazov upokojí bude priestor na realizáciu hondazrazov. Teraz je to o reprezentovaní klubu na zrazoch, potom bude vývoj. Reklama, reklama a reklama...
Viem co je SC leto, nemusis mi hovorit. Mna konkretne ta akcia absolutne nezaujima. Ale ty si mi tam napisal ze je SC leto v takom style akoze som z toho pochopil ze co ja do boha chcem s nejakou Babou. Postoj k BA?? Som narodeny v BA, studoval som v BA, pracoval som v BA....Ale viem ze niektori ludia z BA nemaju zaujem vyliezt dalej ako su hranice mesta, toto vsjo... |
_________________ TypeR FN2 |
|
Návrat hore |
|
tuningfans |
Zaslal: 07.06.2007, 23:27 |
|
|
2010 Honda Civic |
som za tu sobotu 16., ale najskor pridem o 18:30 kedze som do 18tej v robote
hej a este som si myslel ze kluby su o ludoch..
PEACE |
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 07.06.2007, 23:31 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
2 seatman/tuningfans : chlape, nebud nervozny... 16 je az o 2 tyzdne a ide o maly zraz, malokto si to planuje tak daleko dopredu... takze klidek a trpezlivost to chce... ludia sa sami casom prihlasia...
pokial ide o Senec... Senecke leto mam rad a ak budem mat moznost ist tam, tak ho urcite uprednostnim pred zrazom na babe... O stretnuti na SC lete sme hovorili uz podstatne davnejsie...
Zrazik na Babe sa da zorganizovat aj napr. o tyzden neskor alebo v den, kedy by nekolidoval s inymi akciami... |
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 07.06.2007, 23:31 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
...,ale stale sa s tebou bavil slusne...a to je zaklad... |
|
|
Návrat hore |
|
tuningfans |
Zaslal: 07.06.2007, 23:36 |
|
|
2010 Honda Civic |
uz sa nevyjadrujem..nepochopili sme sa
vidime sa mozno v PN a potom 16. na babe |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 07.06.2007, 23:40 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
..chlape...stacilo slusnosti trochu..mal by si sa vediet ovladat trosku...nikto nic viac od teba nechce...dobry napad s tou babou,mas pravdu aj s tymi blavakmi,ale trosku slusnosti a kludu...nic viac. |
|
|
Návrat hore |
|
maroz |
Zaslal: 08.06.2007, 8:26 |
|
|
Založený: 24 december 2006
1998 Honda Civic |
Adam moj bart horka hlava ...
Do petchka chalani obcas nám tu dobre ujde a potom je celkom sranda čítať tie príspevky. Ked si terz perčítam ten daysleeperov návod pre samanovu civiku tka sa už len smejem ale ked so písal te príspevok tak som bol poriadne nabrusený.
Netreba sa zbytočne rozčulovať škodí to pleti. Ved sa uvidí čo bude budúc itýžden,,teraz idú šeci na Carat a buduci týžden si každý zariadi. Urobí sa ešte jedno promo akcii na babe a snád sa nás nazbiera čo by si boli ochotný vyraziť aj mimo BA aj ked pezinku nejako nepovažujem že mimo BA ved to je za rohom.
A tí čo chcú isť na SC leto nech tam idú ja som tam nebol ani raz a ani tam nepojdem lebo naozaj sa mi nesce mačkať hlava na hlave s mrte davom zo slovenska a celý čas si strážiť penaženku a mobil aby mi ho volakto nevytiahol z vačku.
Yop! |
_________________ NH-0 championship white EK9
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT |
|
Návrat hore |
|
Tomáš |
Zaslal: 08.06.2007, 9:38 |
|
|
|
Ludkovia zlatí,
zraz na babe sa dá uplne krásne spojiť s SC letom, kedže to hlavné je až večer a Pezinok od Senca je tiež len kúsok. Treba len chcieť, ja osobne nepôjdem ani na SC leto, kedže budem cez ten víkend v TN. Každopádne šlo skôr o váš čas.
Skúste kompromis..možno to bude lepšie a budete viacerí spokojní. |
|
|
Návrat hore |
|
dolly20 |
Zaslal: 12.06.2007, 13:00 |
|
|
Založený: 18 december 2006
1993 Honda Civic |
no kuratka, keby naaaaaaaaaahodou zraz na Babe nevysiel, dame si opekacku a basta
ak pojde vsetko podla planu, opekacka bude 30.6., idem vytvorit novy prispevok |
|
|
Návrat hore |
|
Tomáš |
Zaslal: 12.06.2007, 13:12 |
|
|
|
Hmm ja kapitulujem tento mesiac, uz mam zabookovany skoro kazdy vikend :O((( |
|
|
Návrat hore |
|
Mino |
Zaslal: 12.06.2007, 13:21 |
|
|
Založený: 12 január 2007
1998 Honda Civic |
dolly20 napísal: no kuratka, keby naaaaaaaaaahodou zraz na Babe nevysiel, dame si opekacku a basta
ak pojde vsetko podla planu, opekacka bude 30.6., idem vytvorit novy prispevok
Ale ten zraz na Babe by naaaaaaahodou mohol vyjst. |
_________________ Civic 1,8 VTi |
|
Návrat hore |
|
dolly20 |
Zaslal: 14.06.2007, 8:35 |
|
|
Založený: 18 december 2006
1993 Honda Civic |