Semir..
"po dalsie Duchracing či ako sa volal ten zraz, keby ste nemali ,,Attiho´´ hlásatela tak celý zraz stojí za velke Hóóóóóó.no.... pret bola prevažná vačšina ludí na iných akciách v daný víkend...... " Toto tvoje tvrdenie sa nejako navzajom vylucuje..
Tuning Party nie je ziadna registrovana znacka, to mas pravdu. Ale ked uz sa pani rozhodli organizovat zraz, preco si ho nemohli nazvat inak? Preco nemohli zacat od nuly ako my? Mi to pride ako ciste prizivovanie sa na nasom zraze, my sme si vybudovali meno a niekto iny ho ma pouzivat? Keby boli chpalci fer, tak si zacnu budovat svoje vlastne meno..
Ja zavidim ze si oni robia zraz sami? A my sme ho robili za pomoci maminy alebo co?

Nam chodi kazdy rok o 1000 ludi viac, ja nemusim nikomu nic zavidiet
Ide mi oba to to, ze my sme sa snazili robit TUNING PARTY MARGITA ILONA 2009 na co najlepsej urovni, a teraz pridu pani s nazvom JAMATT TUNING PARTY MARGITA ILONA zbuchaju zraz za par dni, uroven bude nedajboze zla (to samozrejme nikomu neprajem) a nam ludia na buduci rok nepridu lebo to bol proste TUNING PARTY MARGITA ILONA co je vdaka nazvu v ociach ludi to iste, a oni nebudu riesit kto to organizuje..
Co sa tyka tych sponzorov. Neboj, my velmi dobre vieme o com hovorime. Mam potvrdene uz u dvoch ze su na plagate a o nicom ani len nevedia. Nikto ich nekontaktoval, nikto s nimi nic neriesil, teda urcite nie s tymi spravnymi ludmi. Chalani mozno dakomu volali, ale ked rozpravali dakej upratovacke ze bude zraz, tak to sa sotva rata..
Take DSI, chalani proste dakomu zavolali, nemali potvrdenu ani ich ucast ani nic, skopirovali loga z nasho plagatu na ich a bolo..A pritom urcite nemaju ani len ponatia preco su tam prave loga Hertz, JBL a Kenwood a preco tam napriklad nie je Magnat alebo co.. A az ked bol plagat sa riesilo ci vobec pridu. No nadhera, uroven ako hovado..
Nic v zlom, ale takto sa to nerobi..
Keby su chlapci ferovy, mohli kludne prist za nami, poradit sa, pokecat, pomohli by sme im. Ale to by ich nesmelo hryzt svedomie z toho ze sa iba opicia po nas..
Hold, vidina zarobku je svina a vidim ze tu sa ide aj cez mrtvoly..
Tak vela zdaru