Jazdy verejnosti -Brno-Masarykov okruch 2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Tak ako vzdy-bol to zazitok,len skoda ze este nemam doladene auto mohlo to byt este lepsie...Bolo to tam ako na prehliadke supersportovych aut.(neskor prilozim zopar foto)Bol som najslabsie vozidlo,nooo,okrem jednej pandylister napísal:tak ako bolo v brne?
.....lude4ever.....
hm
pekne, je to zaberacka pre auto...to ma tam trosku desi, ze budem najslabsi a brzdit narod....to si radsej ako Hondaci daco prenajmime a tam santime...peto009 napísal:Tak ako vzdy-bol to zazitok,len skoda ze este nemam doladene auto mohlo to byt este lepsie...Bolo to tam ako na prehliadke supersportovych aut.(neskor prilozim zopar foto)Bol som najslabsie vozidlo,nooo,okrem jednej pandylister napísal:tak ako bolo v brne?Od nas uz nikto nebol,ale česi mali CTR a ITR.Rakusakov tam bolo tiez dost.Chcel som ist obe kola,ale po jednom som bol tak spoteny a vystaveny ze som uz nezvladal.Aj auto malo dost.Pocas jazdenia teplota oleja 150 stupnov.Po dojazdeni som pozeral pneu,tie boli jak zuvacka.Tlak stupol z 2.5 na 2.95 atm.Teplota vody vydrzala.Mam aj video z kokpitu,tak ked bude cas tak kusok jazdy sem hodim....
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
...praveze som siel na seriovkach,aby som si otestoval kolko si mozem dovolit a praveze tie seriovky boli po dojazdeni ako zuvacky,jak zahriate sliky:)Brzdy tiez dostali na frak(salo z nich teplo jak zo sauny),ale vydrzali.Stve ma ze ta biela farba na brzdičoch po takejto akcii zostane zafarbena dožltalister napísal:paraada, uz sa tesim na foto+video.. gumy si mal slicky?
skoda, ze to aj mne nevyslo..
Lister s tvojim autom tam musis zajst,je to navykove:)
.....lude4ever.....
peto009 napísal:...praveze som siel na seriovkach,aby som si otestoval kolko si mozem dovolit a praveze tie seriovky boli po dojazdeni ako zuvacky,jak zahriate sliky:)Brzdy tiez dostali na frak(salo z nich teplo jak zo sauny),ale vydrzali.Stve ma ze ta biela farba na brzdičoch po takejto akcii zostane zafarbena dožltalister napísal:paraada, uz sa tesim na foto+video.. gumy si mal slicky?
skoda, ze to aj mne nevyslo..![]()
Lister s tvojim autom tam musis zajst,je to navykove:)
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
hm
no ved to ma na tom demotivuje sa tam ist ukazat....ked vidim oznacenie V12 biturbo na zucastnenom aute, tak sa mi tam nechce ist im zavadzat...
Subaru Impreza
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
hm
to tiez nie je dobra motivacia, lebo ani ja si nemyslim, ze viem dobre jazdit...nemam totiz octaviu TDI, kde s autom dostanes aj automaticky sebavedomie pretekarskeho profesionala...Performance napísal:Možno na takom aute jazdí niekto, kto ani jazdiť nevie
Subaru Impreza