|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Jamatt tuning párty - Margita Ilona Levice 2009 |
Marceloo |
Zaslal: 28.08.2009, 1:38 |
|
|
Založený: 03 apríl 2009
1998 Honda Civic |
HowIDied napísal: citácia:
Ahojte všetci!
Som DJ ATTI organizátor JAMATT TUNING PÁRTY MARGITA ILONA.
Zdravím chalanov z DUCHRACINGU. Chlapci, vy ste asi zabudli pointu tuningovej párty...
Ani zďaleka tam nejde o nejaký zisk z akcie. Ja chcem dať dokopy ludí, ktorí majú radi autá a veci s tým spojené. Aby si vymenili skúsenosti, pokecali, zabavili sa, spoznali nových ludí a hlavne vypadli z blbého stereotypu.
Chlapci nazabudnite, že čo je tá vaša akože patentovaná -TUNING PÁRTY MARGITA ILONA-
Je pravda, že ste to odpálili prvý krát pod vašou záštitou, ale nezabúdajte že kto vám to dal dokopy.
--Myslím tým miesto,ceny,kuželky,ozvučenie,slalom,sponzorov,nejakú tú úroveň atď......
myslím, že by som toho mohol menovať dosť a vy to viete..
Odmoderoval som to od prvej akcie až po tú poslednú v máji 2009.
Robil som to s radosťou a myslím, že sa to dalo aj patrične cítiť a boli na to slušné odozvy.
Takže každého uisťujem, že nechceme -NITRANČANOM- prebrať akciu a preto sme ju nazvali JAMATT TUNING PÁRTY.
Našich partnerov sme oslovili preto, že ich poznáme troška skôr ako vy a vyšli nám v ústrety.
Takže CHALANI Z NITRI, ak ste tieto veci pochopili, ste srdečne výtaní na párty.
Ak nie, tak ste v tejto chvíly prišli o MODERÁTORA a pár pomocníkov okolo toho.
Samozrejme sa prídem pozriet na VÁŠ zraz. Mám rád tú atmosféru a ľudí, čo tam stretávam.
DUCHRACING -ak som niečo doďubal -sorry- ale aj tak dúfam, že sa vidíme 4-6 septembra 2009 na JAMATT TUNING PÁRTY MARGITA ILONA LEVICE.
Ahojte všetci.
Vidíme sa.
.ATTI.
niet co dodat , tiez som chcel pridat, ze je vidno komu ide o prachy a komu o stretnutie ludi s podobnou krvnou skupinou. |
|
|
Návrat hore |
|
Marek-TTN |
Zaslal: 28.08.2009, 11:41 |
|
|
Založený: 10 máj 2008
|
Atti, prideme, pokecame, vysvetlime si...
A ak si niekto mysli ze prave nam ide o prachy tak je na velkom omyle. Ved ked sme isli organizovat prvy zraz robili sme to pre to ze nas bavi tuning, bavia nas auta a vsetko s tym spojene a ze chceme konecne nieco dokazat. Po zraze nam po zaplateni vsetkych nakladov zostalo 400 korun, za to sme isli na kofolu a boli sme radi ze sme. Ale hlavne sme boli radi ze sme to dokazali ze mame na to a bola to pre nas nezabudnutelna skusenost ktora sa ziadnymi prachmi neda zaplatit. A tak je to aj doteraz s tym rozdielom ze sa kazdy rok snazime zvysovat uroven zrazu, to aby sa ludia bavili a aby boli v bezpeci, a to uz si ziada trochu penazi ktore my musime najprv niekde zohnat..
A ak to niekomu stale nestaci, ideme organizovat v oktobry autoslalom na letisku v Janikovciach pri Nitre a tiez planujeme zorganizovat akciu Tunery Detom a na takych veciach sa zarobit neda, to sa robi pre to ze nas to bavi a ze chceme pomoct dobrej veci.
A to by uz stacilo, uz to tu nebudeme riesit.. Nech si kazdy v tom najde tu svoju pravdu..
Mier |
_________________ www.duchracing.sk |
|
Návrat hore |
|
Semir |
Zaslal: 28.08.2009, 14:08 |
|
|
Založený: 04 august 2008
|
Marek-TTN napísal: A to by uz stacilo, uz to tu nebudeme riesit.. Nech si kazdy v tom najde tu svoju pravdu..
Mier
všetci sú za mier len ty si to začal aj ukončil |
_________________ daily car - Honda Civic EP1 |
|
Návrat hore |
|
danciswift |
Zaslal: 28.08.2009, 23:24 |
|
|
Založený: 11 august 2007
1995 Honda Prelude |
v tejto dobe chce kazdy zarobit, bol by hlupi keby nechcel.
Ked sa vy dvaja dohadate tak napisem ze prideme aj mi z Lučenca |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 28.08.2009, 23:36 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Na takychto akciach(na vacsine)nikto nezarobi,skor prerobi a ked par korun hej tak to nestoji za tie stresy,lebo aj tak bude polovica ludi frflat...tam musi byt velke nadsenie,lebo organizator aj vela riskuje,dobre meno ako teraz v tejto teme.
Pre polku ludi je jedna strana dobra a pre druhu polku druha stana a riskuju okrem ineho aj tie spominane peniaze(pocasie,slaba ucast,nejaky problem..),lebo vela krat sa to ani nevrati...aj ked si kazdy mysli ako sa niekto nabalil,to plati aj o velkych zrazoch kde sa naklady pohybuju v neskutocnych cislach co sa odzrkadluje aj na vstupnom a zas sme pri tom,ze co ked nepride dost ludi,lebo napr. pocasie..a dokola.
Organizatori vedia kolko co stoji a kolko do toho treba investovat veci,nadsenia,casu... a nikto to nezaplati..
Proste kto sa do toho pusti toho obdivujem a bol som aj pri Leviciach a bolo fajn,bol som na tom cervenom(asi jedinom) Evolutione co ste na neho kricali z podia ,asi DJ do mikrofonu. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|