Stretko na Pezinskej Babe sobotu 16.6.2007 o 16:00 ...
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: :o)
Napiste niekto prosim presny den a hodinu, kde sa stretava... Nechce sa mi citat 4 strany... Na zaciatku je iba nejaky navrh..devil777 napísal:ja musim poobede odist, tak ak to bude az poobede tak sa ku vam nepridam
Dik.
Hamlet
Re: Stretko na Pezinskej Babe...
kedze tu nikto nema gule a nevie buchnut po stole, spravim to ja... 
Miesto je popisane v Adamovom prispevku (citacia nizsie), stretnete sa tam v sobotu 16.6.2007 o 16:00.
Ja sa zrazu s velkou pravdepodobnostou nezucastnim, a ak aj ano, zrejme nepridem vlastnym autom... Takze moj zasobovaci voz na mieste nehladajte...
Pripadne protesty adresujte organizatorovi zrazu, ktory tu najprv nahlas krical a potom sa uz neozval...
Miesto je popisane v Adamovom prispevku (citacia nizsie), stretnete sa tam v sobotu 16.6.2007 o 16:00.
Ja sa zrazu s velkou pravdepodobnostou nezucastnim, a ak aj ano, zrejme nepridem vlastnym autom... Takze moj zasobovaci voz na mieste nehladajte...
Pripadne protesty adresujte organizatorovi zrazu, ktory tu najprv nahlas krical a potom sa uz neozval...
tuningfans napísal:Zdravim Vas, napadlo ma minule ze by sme mohli dat nejake poobednajsie letne stretko aj mimo Old Ikea a stretli by sme sa na Pezinskej babe hore pri cieli, je tam dost velke parkovisko, je to v prirode a casto je aj na co pozerat (myslim motorkarov), je tam aj bufet takze obcerstvenie by bolo. Termin by bolo treba dohodnut, ja som za vikend 15.-16.-.17. bo 8.-9. je Carat tuning party v PN.
Potom aj nejaka spolocna vyletna jazda cez Babu by sa mohla dat..
-
tuningfans
- Dátum registrácie: 13.04.2007, 6:27
- Garáž (1)