svk01 napísal:tak to sa s tatom musime poobracat aby sme este dakoho zohnali... lebo zatial sme len 2hondy.aspon co viem...
matus pohodka, som rad ze vy idete a na tata sa tesim lebo som ho dlho nevidel a on bude nas zastupca vychodnej konferencie na sprinte a slalome tato palec hore
kto je zazraty v Honde a rad spozna novych Hondakov,je mu jedno ako daleko musi ist...je to na tebe..sak sa pozbierajte vacsia paria zo zapadu a pridte....alebo spravte fajnu akciu dakde na zapade a my nemame problem dojst..nam to je jedno ako daleko, ak sa jdna o super akciu medzi super ludmi tak prideme....
Ganzi teba by som rad spoznal, mas krasne decentne upravenu Hondu...palec hore...
Performance napísal:Keď to tu tak človek číta, tak by to mohla byť predpríprava na budúcoročný slovenský Honday
No to neje zly napad, bolo by fajn keby sa stretol cely slovensky hondaclub pokope... na dlasi rok by sme mohli dat tri take fajne akcie..na zapade,strede slovenska a vychode...nech sa lepsie spozna slovensky hondaclub a nech kazda cast slovenska pride navstivit tu druhu...bolo by to SUPER!!!!