Nazdar Hondaci, prave som dodebatoval s nasim ceskym susedom M@ajkom, ktory surne musel pricestovat sem na Slovensko, teraz je uz niekde na ceste.Spet domov sa bude vraciat v nedelu t.j tento vikend a chcel by dat nejake stretko s chalaniskami odtialto.Pojde juznou trasou cez Kosice a prave tam by sme sa mohli aj zrazit.Preto sa chcem spytat ci sa niekto prida ku mne?Na mieste by sme sa mohli dohodnut, respektive Kosicania by mohli navrhnut a cas dam vediet v sobotu, pretoze to zavisy od M@ajka .Tak co vy nato?
tak ďakujem za malé príjemné stretko. Zas bolo super počasie. Sice to bolo trochu vo spechu, ale v pohode.
No cesta bola super až na posledných 10km před Blavou, kde bola zápcha ako .... (cca 40minut). No mazec. Išiel som stále v kuse, len malé pauzy 2x a keby nebola zápcha a před Zvolenom tiež (cca 10minut), tak v Blave som bol o 20h. Cesta 4.5h, joj keď sa ide bez "bab" tak to ide, stále 110km a v kuse pekne ...
No mám dajaké fotky, tak ich sem upněm. Tak zas niekedy sa stretneme. Ale to už tipujem, že bude na "zimákoch" ...
Naposledy upravil/-a M@jk v 21.09.2009, 11:53, upravené celkom 1 krát.
Vyborne fotky Majk, najlepsi bol ten tvoj prichod, vsade ticho ticho a zrazu len piskanie gum a rev motora Zamozrejme ze ty si tu stale vitany a tiez sa uz tesim nabuduce.ciao
Mirec22 napísal:Vyborne fotky Majk, najlepsi bol ten tvoj prichod, vsade ticho ticho a zrazu len piskanie gum a rev motora Zamozrejme ze ty si tu stale vitany a tiez sa uz tesim nabuduce.ciao
Hej? Ale ďakujem, tak dajak sa to povedlo pomalučky si zvykám ako sa ESinka chová, keď má aj malý performance upgrade.
No myslím, že tam boli oveľa lepši adepti nie: Accord, GM, Favorit ... čo povieš.
M@jk napísal:
Hej? Ale ďakujem, tak dajak sa to povedlo pomalučky si zvykám ako sa ESinka chová, keď má aj malý performance upgrade.
No myslím, že tam boli oveľa lepši adepti nie: Accord, GM, Favorit ... čo povieš.
Velmi pekne ti ide, nato v akom stave si to kupil.Ja neviem ale vsetci ti adepti tankovali na jednom stojane, ztoho vypliva ze vsetci tankovali nejake vysokooktanove palivo zrejme.....
M@jk napísal:
Velmi pekne ti ide, nato v akom stave si to kupil.Ja neviem ale vsetci ti adepti tankovali na jednom stojane, ztoho vypliva ze vsetci tankovali nejake vysokooktanove palivo zrejme.....
Ahoj Miro,
no to máš pravdu. Napadlo ma, že by som mohol dat jednu sériu fotiek, tak to 10ks, to by stačilo, ako vyrezala, ked som ju kupil čo povieš??? Ale radšiej nie?
Ale tak Vam tiez idu velmi pekne. Lebo D16A6 ked poladíš, tak ide lepšie nech D16Z6tka ...
verko napísal:Skoda len ze som musel skor odist ale neva dufam majk ze sa este niekedy stretneme
Ahoj Verko,
tak jasné. My prideme v Novembri za Terezkou. Ale to bude na víkend - max. Št, Piatok, So a Ne odchod. To zaleži od toho ako si vybavime v robotách voľno.