Ludia!
este je cas dohadovat presny cas a miesto stretnutia.
[/b] predbezne o 10.00 pred predajnou HONDY v LM a do 10.30 sa bude cakat na opozdilcov
zvysok sa uz dohodne samostne. chalani co idu zo stredu slovenska sa dohodnu medzi sebou kde sa po ceste stretnu a chalani z vychodu tiez. vsetci sa potom stretneme v LM.
myslim ze kazdy zo stredu co chce ist ma kontakt telefonicky na mna a kazdy z vychodu ma kontakt na Mata. ti co nemaju piste aby ste mali
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Popradcania, kde dame stretko cestou do LM?Navrhnite
Marecku, a je dost velke to parkovisko pred Hondou?Lebo neviem neviem ci sa tam vsetci pomestime .Ach jéééééééééj, ked si predstavim aky to bude bordel ked dojdeme do LM......, to by chcelo nejake videjko, nieco take ako CIVIC NATION ale samozrejme s tim, ze tam nebudu len civici.
Takze info pre vychod: Stretko pri Mestskej hale v Prešove o 8:00, odchod z Prešova 8:30 Dalsia zastavka v Levoci okolo 9tej,kde by sa k nam mohli pripojit chalani zo Spisskej a pred pol10 by sme mohli byt v Poprade, tak tam nech sa na nas napoja z okolia Popradu....dajte vediet kde budete vsetci cakat,aby sme vedeli ci vyhovuju zastavky, aby nas doslo do Liptova co najviac HOND...
OK tak to vyzera ze by sme dosli aj my. Inak potom sa mozme dohodnut z Hondakmi z RKcity a z Oravy ak pojdu cez Kubin a ist spolu v kolone .
Co vy nato RK mans a Orava mans:?:
CIVIC MA9 D15Z3 EX
ACCORD CL9 K24A3 EX
ACCORD CH7 F20B6
KAMIKAZE FAHRER
- AHcTT-
Takže okolo 9.30 v poprade.
A kde to záleží od toho kde zídete z diaľnice. Či v matejovciach, poprade- veľkej alebo vypadovke na svit. Osobne mi to je jedno. A trošku organizačne. Kto co prinesie alebo co treba?aby sme neboli nasucho.
Doma mi zavadzia 4kg dreveného uhlia
A to parkovisko pri honde je malé ale to nevadí a na vjazde je šikmí schodik . da sa stať od železničného prejazdu na kraji cesty- dúfam že tam nedali značku.
666potky napísal:Takže okolo 9.30 v poprade.
A kde to záleží od toho kde zídete z diaľnice. Či v matejovciach, poprade- veľkej alebo vypadovke na svit. Osobne mi to je jedno.
Najlepsie pre nas by bolo niekde uz za Popradom, aby sme nesli cez mesto, neviem niekde kde bude dost velke parkovisko...a mohli by tam dojst Hondisti zo Spisskej a okolia aby sme nerobily zbytocne zastavky.A este jeden dotaz, neviem ci to je dobry napad ist do LM pred tu predajnu Honda, totizto som takisto zacul, ze policajti su tam velmi mily a radi davaju pokuty a beru papiere za lipy a neviem za co este(tykalo by sa to aj mna),nehcel by som zbytocne drazdit tigra a preto neviem ci by nebolo lepsie sa stretnut rovno v Jakubovanoch.Ja len poznamenavam aby sme nemali zbytocne problemy
Tak ako Mirec pise cize este dotaz vychodniari uz nebudu zachadzat do Lipt.Mikulasa,takze na nas necakajte..pojdeme rovno na letisko do Jakubovan aby sme nedrazdili policajtov,lebo nie vsetci maju seriu a vsetko v TP zapisane... cize este raz mala zmena stretko pri Mestskej hale v PO a odchod o cca 8:30 z Presova...Spisiaci, poprad a okolie,nechajte mi na seba kontakt aby sme si potom zavolali kde nas pockate alebo kde sa stretneme...
M&R napísal:Poprosim organizatorov aby mi napisali ss,dakujem.
Žeby sa šlo niečo riešiť?
A ináč už som si myslel že som tu na srandu keď som písal o LM polícii bo DANQO ma hneď zrušil že zo mňa nemôže
A ohľadom parkoviska. Môže byť pri ARÉNE alebo pri Maxe a ináč poprad nieje veľký zavoláte keď budete v meste, poviete kde zhruba ste a ja vás vyvediem pomimo retardéry lebo neprejdem 0904935163
Naposledy upravil/-a 666potky v 15.09.2009, 21:07, upravené celkom 1 krát.