no chalpci niekto zo SN okolia sa prida ci to pojdem sam?!!!
Mirec Matulo my de dame rande??? mohli by sme v Spisskom Stvrtku ako sme sa vtedy lucili ked sme sli z Caratu co vy nato?
Tesim sa silno!
Danqo napísal:no chalpci niekto zo SN okolia sa prida ci to pojdem sam?!!!
Mirec Matulo my de dame rande??? mohli by sme v Spisskom Stvrtku ako sme sa vtedy lucili ked sme sli z Caratu co vy nato?
Tesim sa silno!
Dano ja ti zavolam cislo mam neboj nic pojdeme spolu ne jak stratene husi
Danqo napísal:no chalpci niekto zo SN okolia sa prida ci to pojdem sam?!!!
Tesim sa silno!
Danulko, dohodnite sa s Jozim crx a dojdite rovno do Popradu pred NAYko, vies aby sme nerobili zbytocne zastavky.au revoir.
Orava a rk co tak sa stretnut na slovnaftke v Ivachnovej na zaciatku dialnice???Mohly by sme ist kolona do LM??????????Pridat sa moze aj PD.Co vy na to???
pepo crx napísal:Zdravím Vás páni, tak máme už oficiálnu pozvánku na zraz, snáď môže byť
Neviem ju vložiť priamo do príspevku, ale nájdete ju v mojej garáži...
este tu jedna jedna vec tykajuca sa zrazu... Budem mat nalepky Hondaclub ktore su tu na fore na predaj...tak mi piste kto by mal zaujem o klubove nalepky aby som vedel kolko priniest na zraz.. gelove nalepky uz niesu takze sa jedna o klasicke original nalepky Hondaclub... piste mi prosim ss, kto by mal zaujem... ceny podla cennika http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?t=2633
furto nazdar a co tak sa stretnut pri Tescu v Ruzomberku pri futbalovom stadione a odtial pojdeme do Jakubovian co ty na to ja a kamosi pojdeme z Prievidze a stretneme sa tam