AKCIA pod tajným názvom: kačka-opekačka-trt..........kačka kdo,kde,kedy, jedna noc a nech neni zima
s Komár-om a Raduz-om sme zatial pri mieste určenia- Nitrianske Rudno.. má niekto iné nápady?
Semir napísal:AKCIA pod tajným názvom: kačka-opekačka-trt..........kačka kdo,kde,kedy, jedna noc a nech neni zima
s Komár-om a Raduz-om sme zatial pri mieste určenia- Nitrianske Rudno.. má niekto iné nápady?
Z Ba je to cca 176km co nie je az tak kriticke Ja by som teda prisiel a urcite sa nebudem branit :)
No super páni vyzerá to joooooo zatial... VTIČKO ty nevymýšlaj a prídeš !!! to víno musíme spolu odpiť
No a pozná niekto niekoho odtiaľ čo nám to vie vyzistit co a ako????? Komárik ,,maličký´´ ak vieš nejaké miesto bližšie k vám aby ste to nemali 200km ale cca 100km, kludne navrhni niečo nech sa k niečomu dopracujeme
ked to xcete mat rovnako, tak to mozme spravit u nas v okoli PN.. viem tu vybavit aj chatu ak bude treba pripadne v kempe na lodenici to mate jak levicania, tak blavaci uplne fifty fifty
vticko napísal:ked to xcete mat rovnako, tak to mozme spravit u nas v okoli PN.. viem tu vybavit aj chatu ak bude treba pripadne v kempe na lodenici to mate jak levicania, tak blavaci uplne fifty fifty
Mnóóóóóóóóóóó ja niesom proti, ba naopak som aj za toto riešenie
a povedz mladej že nech si pripraví ,,tučnú peňaženku plnúúú euri´´ za ten zajtrajšok nás bude musieť obrovsky opiť minimálne do kómy že si nemohol prísť aby sme ich spolu vybúchali chlapcov nech sa naučia jazdiť, sám to bez teba asi nepotiahnem