Stred vs vychod - JAKUBOVANY!

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

CTR01
Dátum registrácie: 24.03.2009, 18:26
Garáž (5)

Re: re

Príspevok od používateľa CTR01 »

tatoHP napísal:Jaro neviem čo mysliš tym takzv.samozvanych pseudoorganizatorov,pokiaľ viem tak sa na začiatku riešilo stretnutie stredoslovakov a vychodniarov v Pliešovciach na popud chlapcov z BB,nakoľko je to letisko trocha male tak som navrhol Jakubovany a zrazu je z toho VTEC meeting a ti ktori s tym nápadom prišli su zrazu samozvani pseudoorganizatori :evil:
Dusan nevkladaj mi do ust nieco co som nepovedal, z Marekom z BB komunikujeme, a on vie ze chlapcov z BB tym nikto nemyslel, prave naopak su prinosom pre organizaciu zrazu, a mozme im byt vdacny,ze maju dobre napady. Ak Ti nieco nie je jasne kludne si mi mohol zavolat. Na druhej strane VTEC meeting bol planovaný na september uz v Maji,ked sme mali 1 tohtorocny Vtec meeting v Jakubovanoch a len sme privitali ucast
dalsich Hondiakov a napad chalanov z BB. Mali sme tym na mysli cloveka ktory mi chcel tusim zavolat /?/ , ktory ma inac velmi sklamal.Prislo nam to niektorim Kosicanom trocha smiesne. Prvotny napad chalanov z BB boli Pliesovce, Ty si navrhol Jakubovany, kam som Ta na minulorocny VTEC meeting stiahol ja a bol si tam prvy krat a nie je pravda ,ze sa tam da len tak prist, co riesia chalani z Oravy. Tesime sa na stretnutie,chalanov z BB ci BA a vsetkych, hlavne na vybornu atmosferu ktoru vedia chalani z oravy vytvorit,dufam, ze nam vyjde pocasie ako po posledne roky. Cau
tatoHP
Dátum registrácie: 12.11.2007, 20:44

re

Príspevok od používateľa tatoHP »

nič ti do ust nevkladam,prečitaj si po sebe čo si napisal a čitaj pozorne aj ďalej,nie som sam koho sa to dotklo.Ak budeš čitať všetko pozorne možno prídeš aj na vyjadrenie organizatora VTEC meetingu že trička nebudu lebo sa to zbehlo príliš rýchlo a ty nam tu tlačiš do hlavy že sa to plánovalo už v máji.Je mi srdečne jedno či nejake trička budu alebo nie,ale keď sa to plánovalo už v máji,prečo si v príspevku a teme vydareny honda zraz na letisku v L. Ondreji neupozornil na ďalši zraz v septembri,naopak založil si novu temu keď tato už bola rozbehnuta od začiatku septembra.Jednoducho nechapem tvoj postoj a tvoje konanie v tejto veci :?:
a že som ti mohol zavolať?jasne že mohol,ale to by nevnieslo svetlo do tejto debaty pre ostatnich učastnikov,možno by som bol v obraze iba ja a ostatni by prišli naprázdno,tak sa prosim ťa vyjadri ako si to myslel.
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
batista24
Dátum registrácie: 23.08.2009, 13:45
Garáž (1)

Príspevok od používateľa batista24 »

nejako sa to tu zvrtlo...
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Re: re

Príspevok od používateľa MAT49 »

CTR01 napísal: Mali sme tym na mysli cloveka ktory mi chcel tusim zavolat /?/ , ktory ma inac velmi sklamal.Prislo nam to niektorim Kosicanom trocha smiesne.
Ked uz bolo vyjadrenie ze to neboli ani chalani z BB, ani nikto iny preco rovno nenapises ze som to bol ja? ale ak to som naozaj ja tak si prosim vysvetlenie v akej veci som ta tak velmi sklamal a preco si to nenapisal mne do sukromnej spravy ale hodil si to tu na sklo a viaceri nevedeli co sa deje a co tym myslis... Mimochodom sa chystame v nedelu t.j. zajtra za tebou osobne do KE aby sme pokecali o zraze,ceste tam ako pojdeme,kto pojde a dalsie veci kolo toho, ale ked vidim ako sa to tu zvrtlo,tak uz ani nemam chut niekam ist....
Používateľov profilový obrázok
Mirec22
Dátum registrácie: 01.05.2008, 1:15
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Mirec22 »

No!!!!Ale uz dost bolo tych hadok, radsej tu riesme tento zraz.Je mi uplne jedno kto je hlavnym organizatorm a kto samozvanym, je mi jedno jak sa to bude volat ci Vtec meeting alebo HTP meeting, ja tam idem spoznat chalaniska co maju rovnaku krvnu skupinu ako ja H+, pokecat s nimi a trosku si zaspasovat.Nechcem aby medzi nami vznikli nejake rozpory, lebo aspon podla mna sa to celkom pekne rozbehlo tohto roku, kde nadalsi rok by mohlo byt nieco take ako Honday.A preto nechcem aby na konci sezony sa to vsetko pokazilo, tak klud chlapci, :cry: v jakubovanoch si pekne vsetci podame ruku na zmierenie a zabudneme nato.A nie ze niekto teraz koli tomu nepride.Bo dostane po holej :lol: :lol:....
Obrázok
I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) 8)
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Re: Stred vs vychod 27.09. JAKUBOVANY! o 10.00 pred Hondou v

Príspevok od používateľa MAT49 »

Marek BB napísal:po rozhovore s chalaniskom z vychodniarkej bandy hondakov :D sme dospeli k niecomu takemuto. takze, pani co vy nato?
bolo by to pravdepodobne v nedelu 27.9. popripade aj o tyzden neskor.
zatial je to v rovine uvah, tak piste a vyjadrujte sa :)[/b]
takto to vsetko zacalo,nebol to ziaden VTEC meeting ale dohodnute stretko medzi vychodom a stredom slovenska ktory sme spolu s marekom vymysleli...
tatoHP napísal:no chlapci neviem neviem,ak je to to letisko kde som bol minuly rok tak nič moc :( čo takto sa stretnuť v Jakubovanoch?(Liptovsky Ondrej)je to v podstate na pol cesty a letisko v paradnom stave :?
potom sme sa po uvazeni a skusenostiach rozhodli ze zraz bude v Jakubovanoch co kazdemu vyhovovalo
Marek BB napísal:paaaaaaani takze zraz sa bude konat 27.9. na letisku v Jakubovanoch pri Liptovskom Ondreji
ucast sa slubuje vyborna. chalni z BJ, PO, KE, BB, ZV, mozno aj z Oravy a snad aj viac.
tak snad to vsetko vyde a bude to pekny rozluckovy zraz so sezonou :)
nakoniec sa dohdolo kde to bude a z nicoho nic sa tu obajilo toto>
CTR01 napísal:Po uspesnych honda zrazoch pri L.Mikulasi min.roku, ako aj z jari tohto roku by sa patrilo sa rozlucit z tohto rocnou sezonou este vo vacsiom pocte, kedze som zaregistroval zvyseny zaujem hondakov z Ke a svoju ucast potvrdili uz aj chalani z BB, udajne aj z PO, oslovit som zdatneho organizatora tychto ,uz sa da povedat, pravidelnych zrazov Joza z Oravy a dohodli sme termin na 27.9.09, zabezpecime letisko, planujeme okrem ineho aj grilovanie a dufam, ze nas opat Jozko niecim prekvapi /ze by honda tricka?/.Pokial sa nestane nic vynimocne mohol by byt tento termin konecny a tak pozyvame vsetkych hondakov na super akciu, spolocny odchod ako obvykle z OMW na mieri 27.9.Cestou sa k nam pripoja hondy z PO, BJ a BB.
a plaovany zraz sa zmenil na VTEC meeting :roll:, nikto nemal nic proti ale pripomeniem na zaciatku to bolo inac
Marek BB napísal:no, som rad ze sa to tak pekne rozbieha a moj napad sa takto uchytil Smile
najprv som myslel ze to bude nieco mensie ked som sa bavil s matom z vychodu ale toto sa zacina pekne rozrastat.

M&R napísal:dajte do nazvu temy cas a miesto konania!
preco potom neje v nazve VTEC meeting s ktorym prisiel JARO s chalanmi ktory sa uz davno chystal ale sam organizator napisal toto:
hondatuning napísal:ahoj chalani. mozno ma viaceri poznate s pocutia no verim ze vela aj osobne.. som ten jozo s oravy, ktory sa snazi tymto VTEC meetingom troska venovat spolu s chalanmi ktori do toho nevhupli, ale su hondiaci aj dusou. tricka tento rok nebudu lebo sa to vsetko zomlelo strasne rychlona na jar urcite s novym nametom. ak najdem nejake stare doma tak pridem s nimi. okrem nich urcite mam este clony na celne sklo tak tie tam tiez donesiem. tesim sa na ucast kazdej hodnicky troska si ich pomerame:o) samozrejme dufam ze ak niekto nas meeting uz zazil tak si prilezitost nenecha ujst.
az nakoniec nikto nevedel co to bude za zraz, kto ho organizuje ale jedno je iste...su tu samozvani organizatori trosku dlhy prispevok ale nech sa kazdy zamysli sam ako to vsetko je,lebo niekomu tu nieco vadi a dava veci na nespravnu mieru co mije velmi luto...tesim sa na vsetkych o tyzden
Naposledy upravil/-a MAT49 v 20.09.2009, 17:45, upravené celkom 5 krát.
Performance
Moderátor
Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Performance »

Inak malo to byť fakt stretko, dúfam, že pri vjazde na letisko bude niekto vyberať 10€ vstupné :roll:

MAT49: dobre píšeš :wink:
coupe EJ6 /// CRV RE6
Obrázok
Mirec22
Dátum registrácie: 01.05.2008, 1:15
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Mirec22 »

Performance napísal:Inak malo to byť fakt stretko, dúfam, že pri vjazde na letisko bude niekto vyberať 10€ vstupné :roll:
Neni problem..... ja pridem o pet minutky skor, vyzbieram a tak zdrhnem domov :lol: :lol: :lol:
Obrázok
I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) 8)
Danqo
Dátum registrácie: 31.08.2008, 13:37
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Danqo »

muhahaha pojdeme si dat MEGAHOT DOG a 3kilo hranoliek z chilli tatarku a horcicu :-D :-D :-D
tunerkoBB
Dátum registrácie: 27.04.2008, 15:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa tunerkoBB »

jeminemky kaslite vsetci nato, bude to zraz kazdy nech si to vola ako chce...
Performance
Moderátor
Garáž (1)

Tak tak, pokecáme, niektorí pošprintujú, pogrilujú, popozeráme kto má akú veľkú dieru na lemoch a bude nám fajn :lol:
coupe EJ6 /// CRV RE6
Obrázok
tatoHP
Dátum registrácie: 12.11.2007, 20:44

re

Príspevok od používateľa tatoHP »

Maťo pekne si to zhrnul,nech si každy vytvori úsudok sam.
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
batista24
Dátum registrácie: 23.08.2009, 13:45
Garáž (1)

Príspevok od používateľa batista24 »

hej..ja sa tiež budem tešiť ale ta doma, e kedy mi dokončia motorik...božská moc, čo už
CTR01
Dátum registrácie: 24.03.2009, 18:26
Garáž (5)

Príspevok od používateľa CTR01 »

Na zaciatok chcem napisat ze asi nikto si nezela viac ako ja,ten kto ma dobre pozna to isto potvrdi, aby sme vsetci chalani s rovnakou krvnou skupinov cize H+ tahali za jeden povraz, stretavali sa, spoznali a pomahali si ak je treba. Stretavame sa tu na vychode od r.2001 na mensich ci vacsich honda zrazoch a stmelujeme uz dlhe roky partiu nie len tu na vychode ale aj s chalanmi z BA,ZA ci LM ci Oravy ci v zahranici.Preto sa mi velmi pacil prispevok Mireca, ktory ma uplnu pravdu ze je jedno ako sa to bude volat, a kde to bude, dolezite je aby z toho bola dobra akcia ,a snad asi nikto nechce aby sa na konci sezony nieco pokazilo a aby ,,kazdy chcel prijst aj na buduci rok,,teraz som citoval Joza z Oravy,velmi otvoreneho cloveka,ktroreho som dnes prosil aby nereagoval na niektore neopodstanene prispevky ,budem konkretny aby zas nemal niekto problem sa v tom spoznat TataHP a Mat49,a tak nerozvlnil este viac rozburenu hladinu debaty a to iste som cel urobit aj ja a niektori kosicania,ale po precitani Vasich prispevkov musim reagovat, pretoze nenecham zo seba robit idiota.
Dusan, teba sa to inac vobec netykalo ale kedze tu siris polopravdy a vymysli|co ma u teba velmi perekvapilo|,musim Ta poopravit. Ale vkladal si mi,veci co som nepovedal,ty by si si mal v prvom rade precitat svoj prispevok z 18.9.09 a tych kt.prisli z napadom teda chalanov z BB som nespominal.Na druhej strane ten kto ma ciste svedomie, toho sa nema co dotknut. Ak budes Ty pozorne citat zistis ze o tricka vobec nejde,nejake sice budu ale je to jedno,a to ze sme sa uz v maji na prvom tohto rocnom VTEC meetingu z Jozom bavili ze bude aj posledny na jesen je fakt,o ktrorom by si Ty mohol vediet keby si tam bol aj ked si sa na to vykaslal,lebo si tvrdil ze to bolo,,o nicom".A Ty sam si napisal,ze prvotny napad bol stretnut sa BB a PO v Pliesovciach,kedze ale letisko je nevyhovujuce spomenul si si na zraz na ktory som Ta vzal pred rokom a bol to VTEC meeting v Jakubovanoch.Kedze nikto z Nas nie je odtial a je to potrebne to zabezpecit,a nie ako si Ty mylne tvrdil po jednej navsteve ze sa tam da len tak prijst.Oslovil ma MarekBB ci poznam chalanov z Oravy a ci to vedia zabezpecit.Oslovil som ich,a Joza a spol.to velmi potesilo kedze sme uz nieco take planovali.Po viacerych vzajomnych konzultaciach vznikol prvy prispevok o VTEC meetingu.Mozno sa to ale nepaci niektorim ludom, mozno skor jednemu ktory si robi nejaku vlasnu politiku,a toto sa zas nepaci nam ostatnym.Keby si mi bol zavolal ,je pravda ze by to nevnieslo svetlo na plochu,ale isto aspon tebe a tak by si nepisal od veci a nevniesol este viac zbytocnych nejastnosti do veci. To ze bola zalozena nova tema je technicka chyba na mojom PC,sa ospravedlnujem,najskor som si to v tej rychlosti nevsimol,ale myslim,ze to je jasne aj priemerne inteligentnemu citatelovi.
Performance
Moderátor
Garáž (1)

Kto z PD teda pôjde na 100%?
coupe EJ6 /// CRV RE6
Obrázok
Napísať odpoveď