Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  Slovakiaring 7.novembra 2009

M&R
Zaslal: 19.09.2009, 0:04 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia

podrobnejšie info TU

Zaslal: 19.09.2009, 1:19 Odpovedať s citátom
Založený: 27 máj 2009 Príspevky: 618 Bydlisko: Žilina 1998 Honda Civic
no hadam nebude snezit Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
AntiAmik
Zaslal: 19.09.2009, 8:07 Odpovedať s citátom
Založený: 26 november 2008 Príspevky: 343 Bydlisko: Petržalka 1988 Honda CR-X
Ó nié povinná prilba-minimálne dvaja ludia odtialto budú plakať Crying or Very sad...že Mugen crx?! Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mini_cooper
Zaslal: 19.09.2009, 9:31 Odpovedať s citátom
Založený: 04 marec 2007 Príspevky: 173 Bydlisko: Jelka 1999 Honda Civic
noo lakava ponuka mohli by sme sa tam stretnut????

Zaslal: 19.09.2009, 10:43 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
ze by som si uz tento rok odpalil auto? Laughing

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
MUGEN1
Zaslal: 19.09.2009, 17:34 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
AntiAmik
Tým si myslel mna ? ved ja prilbu mám ! Smile
A zajazdiť si tam určite pojdem, aj ked bez slikov , ale pojdem ..

Zaslal: 19.09.2009, 20:04 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
Wow urcite pridem Smile

Zaslal: 19.09.2009, 21:01 Odpovedať s citátom
Založený: 26 november 2008 Príspevky: 343 Bydlisko: Petržalka 1988 Honda CR-X
MUGEN1 napísal:
AntiAmik
Tým si myslel mna ? ved ja prilbu mám ! Smile
A zajazdiť si tam určite pojdem, aj ked bez slikov , ale pojdem ..

Nie nie tvojho nickového menovca, predstav si že máš k dvom metrom výšky a má sa ti do crxky zmestiť ešte aj prilba na hlavu Laughing Rolling Eyes
To jedine jazdiť s hlavou v otvorenom strešnom okne Rolling Eyes Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
babo
Zaslal: 19.09.2009, 21:21 Odpovedať s citátom
Založený: 26 apríl 2007 Príspevky: 1096 Bydlisko: Bratislava 2006 Honda Accord
takze predsa uz tento rok??? Na to si Majo narazal Smile No z nakresov to zatial sice vyzera nic moc pre nase auta... A 7.11 mi pride sialeny termin, to je strasne neskoro.

Ale keby malo byt aspon trochu pocasie, tak by som nakoniec isiel mozno uzavriet sezonu tam Cool uz som dal tuto sezonu Brno, Piestany, Most... tak preco nie aj Slovakia Ring Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 19.09.2009, 21:29 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Co vyzera nic moc? Smile

Ty si asi videl zle nakresy Smile

Trati si mozeme upravit ako chceme,ci rychlu,alebo pomalsiu zo zakrutami ak narazas ,ze mas slabe auto na to Smile .

Pocasie bude fajn,pokial nebude snezit,sam vies,ze uz len tam ist a zajazdit je neskutocny zazitok.

Zaslal: 19.09.2009, 21:38 Odpovedať s citátom
dobre ja, som za. Ako som ti pisal SS teraz, tak Brno ma 5500 a 14 zakrut a je to relativne malo, na 3 rovinkach je to na CTR tak trochu vyhliadkovy let... Toto ma 5500 a 6+5+1 sikana.

Problem moze byt aj teplota asfaltu pod 10 stupnov, nie len sneh... Ale predpovedaju teply este aj november, takze vyplnam prihlasovaci formular a dufam, ze sa nazbiera dost ludi Cool
M&R
Zaslal: 19.09.2009, 21:46 Odpovedať s citátom
babo napísal:
dobre ja, som za. Ako som ti pisal SS teraz, tak Brno ma 5500 a 14 zakrut a je to relativne malo, na 3 rovinkach je to na CTR tak trochu vyhliadkovy let... Toto ma 5500 a 6+5+1 sikana.

Problem moze byt aj teplota asfaltu pod 10 stupnov, nie len sneh... Ale predpovedaju teply este aj november, takze vyplnam prihlasovaci formular a dufam, ze sa nazbiera dost ludi Cool

Trat ma 5800 a moze sa vytvorit bud rychla trat,alebo pomalsia s viac zakrutami kedze je to variabilne.

Jasne,na hranicne vykony nemusi byt najteplejsie,ale proste si zajazdit na takom okruhu s takymi parametrami to je neskutocna prilezitost najma pre ludi co este nejazdili,pochopia co to je Wink .

Zaslal: 19.09.2009, 21:53 Odpovedať s citátom
M&R napísal:
neskutocna prilezitost najma pre ludi co este nejazdili,pochopia co to je Wink .

to urite ano, mna to dost chytilo. A uz sa mi nechce rychlo jazdit ani na Babe (cez premavku skro rano), na okruhu je to lepsie, jedine treba sleodvat spataky, co je trochu narocne.

moc mi to na okruhoch nejde, ale chytilo a ma to a kazdemu odporucam, tam clovek zisti, ako sa auto chova a zaroven ma pri chybe spustu casu na korekciu a poucenie sa z chyby, na okreske ten cas zial nie je Cool
M&R
Zaslal: 19.09.2009, 22:08 Odpovedať s citátom
Auta bude zadelene do kategorii a tym padom ich bude naraz menej na trati takze tam bude viac miesta.

To ti verim,ze ta to chytilo,vsak je to uzasne,ak by som mal posledne peniaze tak by som isiel...

Zaslal: 19.09.2009, 22:14 Odpovedať s citátom
M&R napísal:

To ti verim,ze ta to chytilo,vsak je to uzasne,ak by som mal posledne peniaze tak by som isiel...

ako vravim, urcite kazdemu odporucam. 95 EUR za cely den za okruh takeho formatu (sirka nad 22m) je luxus. V Brne na volnej jazde (co je na prd, vela aut chcu 500Kc za 20 min jazdu), v Moste dokonca uz 1000. A jedna jazda je malo, ideal je aspon 3 za den, minimalne

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 36
Choď na stránku 1, 2, 3 ... 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: