suma je ok, ak by som chcel jazdit castejsie, ale ja si chcem len vyskusat moznosti auta, mam ho este dost nove, nechcem ho znicit, aj z tych 4x20min pojdem mozno dve...jedine auto v rodine (zena odmieta robit vodicak), nemoze sa mu nic statkomar napísal:forstingerLastV8 napísal:ak zozeniem prilbu, tak pojdem....49 ojro
Slovakiaring 7.novembra 2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Re: hm
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Budeme sa snazit cim najmenej,cca 25-30 max co sa tam strati pri sirke 22m a dlzke 5800m.LastV8 napísal:to M&R: kolko aut bude naraz na trati?
Preto aj to rozdelenie do kategorii,aby ste si nezavadzali.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
super, lebo tam bude plno amaterov, vratane mna, aby sa potom neriesili pokrcene plechy...M&R napísal:Budeme sa snazit cim najmenej,cca 25-30 max co sa tam strati pri sirke 22m a dlzke 5800m.LastV8 napísal:to M&R: kolko aut bude naraz na trati?
Preto aj to rozdelenie do kategorii,aby ste si nezavadzali.
Subaru Impreza
problem s registraciou
ahoj majo, skusal som sa registrovat a vyhadzuje mi to nasledovny error:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /www/racingwheels.sk/public_html/includes/forms/okruhobjednaj.php on line 221
ps. skusal som firefox aj ie
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /www/racingwheels.sk/public_html/includes/forms/okruhobjednaj.php on line 221
Ano,viem o tom,riesi sa to,uz sme dostali par mailov,ze to nejde od cca 12.30.lister napísal:ahoj majo, skusal som sa registrovat a vyhadzuje mi to nasledovny error:
Edit:
Registracia znovu funguje!
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
-
p_petricek
- Dátum registrácie: 02.03.2009, 22:21
- Garáž (1)
Na potvrdenie ,ze si registrovany a zaplatil si sluzi variabilny symbol co je tvoje telefonne cislo.p_petricek napísal:uz ked to mam zaplatene, tak potom dojdem na okruh aj s tym papierom z banky??
Prides a podla toho variabilneho symbolu vieme,ze si zaplatil.
Nemusis mat papier z banky kedze vela ludi plati prevodom.
-
p_petricek
- Dátum registrácie: 02.03.2009, 22:21
- Garáž (1)
Nie som,ale ,ze si to stihol uplne prvypeto009 napísal:...hadam nie si prekvapenyM&R napísal:inac co som tak zbezne pocital tak uz je registrovanych dost hondakov,uplne prvy bol peto009.
Uz sa moc tesim....