Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Stred vs vychod - JAKUBOVANY!

CTR01
Zaslal: 20.09.2009, 21:41 Odpovedať s citátom
Založený: 24 marec 2009 Príspevky: 165 Bydlisko: Dúhová 7,Košice 2010 Honda Civic
Myslim ,ze viem v com je problem Mato, mas pocit akoby Ti niekto ukradol napad ale nie je to tak. len sa z toho napadu zrodilo nieco vacsie. Slovo dalo slovo a vidis aky vznikol zaujem.Ten napad tu uz ale davno bol a uz davno sa realizuje.Nemozem za to, ze neberies v uvahu ze Ty nezastupujes cely Vychod a snazis sa robit nejaku divnu politiku,ty uz budes vediet o hovorim, nemam chut to rozoberat alebo napr.citujem ,, Vychod nepojde pred Hondu v Mikulasi a pod. Hovor za seba alebo za Presov ak ces. Tu silnu cast Vychodu reprezentuju prave KE a okolie. Ak ces organizovat zraz mimo PO musis si najskor zistit ako to kde funguje a nie hnevat sa na tych co chceli len prilozit ruku k dielu.I ked si mi este doteraz nezavolal a nevysvetlil ,myslim,ze mi mas co povedat,nevadi,nechcem sa uz k tomu vracat a radsej budem citovat MIreca,ktory ma z nas asi najviac rozumu:-}
:,,ja tam idem spoznat chalaniska co maju rovnaku krvnu skupinu ako ja H+, pokecat s nimi a trosku si zaspasovat.Nechcem aby medzi nami vznikli nejake rozpory, lebo aspon podla mna sa to celkom pekne rozbehlo tohto roku, kde nadalsi rok by mohlo byt nieco take "
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
furto
Zaslal: 20.09.2009, 21:48 Odpovedať s citátom
Založený: 07 júl 2009 Príspevky: 33 Bydlisko: Ruzomberok 1989 Honda CR-X
Ak mozem zareagujem ako citatel.Malo to byt priatelske stretnutie a nie nejaka zvada.Normalne uz mam strach ze tam povytahujete na seba noze a budete sa hadat ze kto to vymyslel.Podla mna to je jedne ci ten, alebo onen.Ci je niekto organizator,alebo somozvany organizator.Vymyslel to proste hondaclub a kto moze pomoze ako vie,ale hlavne ze tam prideme pobavime sa a bude za nami dufam ze pekny a slnecny den.
666potky
Zaslal: 20.09.2009, 21:53 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
Kua . Ale je tu toho čítania . Asi to bude tým že rovnaká vec sa dá rôzne povedať.Very Happy Very Happy ľudkovia to o 9.30 pred nay v poprade platí?

Zaslal: 20.09.2009, 21:58 Odpovedať s citátom
Založený: 23 august 2009 Príspevky: 38 Bydlisko: PO 1996 Honda Civic
préééésne táááák, a nechceli by ste zase písať o tej nedeli 27.9.2009, a nie si tu vylievať srdcia a hrať sa na urazených jak na pokeci na azete (aj keď tam nechodím Laughing ) bucce normálne Shocked
MAT49
Zaslal: 21.09.2009, 8:31 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
CTR01 napísal:
Myslim ,ze viem v com je problem Mato, mas pocit akoby Ti niekto ukradol napad ale nie je to tak. len sa z toho napadu zrodilo nieco vacsie. Slovo dalo slovo a vidis aky vznikol zaujem.Ten napad tu uz ale davno bol a uz davno sa realizuje.Nemozem za to, ze neberies v uvahu ze Ty nezastupujes cely Vychod a snazis sa robit nejaku divnu politiku,ty uz budes vediet o hovorim, nemam chut to rozoberat alebo napr.citujem ,, Vychod nepojde pred Hondu v Mikulasi a pod. Hovor za seba alebo za Presov ak ces. Tu silnu cast Vychodu reprezentuju prave KE a okolie. Ak ces organizovat zraz mimo PO musis si najskor zistit ako to kde funguje a nie hnevat sa na tych co chceli len prilozit ruku k dielu.I ked si mi este doteraz nezavolal a nevysvetlil ,myslim,ze mi mas co povedat,nevadi,nechcem sa uz k tomu vracat a radsej budem citovat MIreca,ktory ma z nas asi najviac rozumu:-}
:,,ja tam idem spoznat chalaniska co maju rovnaku krvnu skupinu ako ja H+, pokecat s nimi a trosku si zaspasovat.Nechcem aby medzi nami vznikli nejake rozpory, lebo aspon podla mna sa to celkom pekne rozbehlo tohto roku, kde nadalsi rok by mohlo byt nieco take "
Jaro ani v jednom prispevku som neregaoval tak ze mi dakto ukradol napad alebo nieco take,lebo to tak vobec neje.Napad to bol hlavne Marekov a prave naopak ako som uz neraz napisal mna velmi potesilo ze sa z toho vykresalo nieco vacsie,nieco lepsie.Samozrejme ze ja nezastupujem vychod-to som nikdy netvrdil.Ja viem ze doteraz sme boli jedna banda a aj budeme.aj ked ma vzdy trapila jedna vec ze ked sa slo do Kosic tak vzdy sme sa pozbierali partia ale ked sme zorganizovali daco pri nas kosicanom by sa akokeby nechcelo.(ja viem nie vzdy kazdemu nieco vyhovuje,poznam to podla seba)Nemoze nas rozdelit nejake nedorozumenie medzi par jednotlivcami aj ked sa tak uz stalo prajem si aby sa vratilo vsetko do starych kolaji a na vsetko zabudneme,lebo nema zmysel pokracovat v tychto slohoch.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mendo
Zaslal: 21.09.2009, 9:52 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 357 1999 Honda Civic
co tak dat namiesto zvastani dookola otom istom, hodit sem neaky sumar co ako kde kedy lebo tych 10 podstran osocovania nemam chut ani silu citat. Dakovala Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Marek BB
Zaslal: 21.09.2009, 10:02 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
mendo napísal:
co tak dat namiesto zvastani dookola otom istom, hodit sem neaky sumar co ako kde kedy lebo tych 10 podstran osocovania nemam chut ani silu citat. Dakovala Wink

v nazve temy je zhrnute kde a kedy.. ale inak pravda. vsetci pekne pridete a osobne sa to vysvetli. kazdy uz povedal co povedat chcel. samozrejme ze kazdy ma pravo reagovat. tak sa aj stalo a je to!
co tak pisat uz len veci co sa tykaju organizacie, ziadosti na uja Ilka aby zariadil dobre pocasie a ako sa kto tesi na zraz Very Happy Very Happy Very Happy

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
tatoHP
Zaslal: 21.09.2009, 10:51 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
omg,po 28 minutach telefonickeho hovoru sme s Jarom dospeli k názoru že chyba sa stala v komunikáci.Takže hor sa do príprav na stretnutie východ vs.stred vs,západ vs.orava vs záhorie alebo VTEC meeting? Laughing Laughing Laughing

Zaslal: 21.09.2009, 11:34 Odpovedať s citátom
Založený: 27 október 2008 Príspevky: 664 Bydlisko: Nová Baňa 1999 Honda Prelude
Keby som tam náhodou zavítal, nebol by som samozvaný prišelec? Very Happy

pepo crx
Zaslal: 21.09.2009, 11:36 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
Jasné chalani, prestaňme sa naťahovať.
VTEC Meeting je jedna kapitola už s tradíciou, a samostatne sa rozbehla aj príprava zrazu pôvodne plánovaného v Pliesovciach.
Určite je šťastná zhoda okolností, že tieto dve akcie vyúsťujú do jednej, ktorá verím bude o to lepšia Cool

Zaslal: 21.09.2009, 11:43 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
aapalo napísal:

zavitat moze vsetci ktori su H priaznivci Smile co predpokladam ze ty urcite si.

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
tatoHP
Zaslal: 21.09.2009, 11:47 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
Marek BB napísal:
aapalo napísal:

zavitat moze vsetci ktori su H priaznivci Smile co predpokladam ze ty urcite si.

aapalo nie je priaznivec,on je ešte väčši pacient ako ja Confused

Zaslal: 21.09.2009, 11:54 Odpovedať s citátom
Založený: 27 október 2008 Príspevky: 664 Bydlisko: Nová Baňa 1999 Honda Prelude
tatoHP napísal:
Marek BB napísal:
aapalo napísal:

aapalo nie je priaznivec,on je ešte väčši pacient ako ja Confused

Kua Monča mi nechce požičať civica, to by bol rachot Very Happy , Budem musieť prísť na ludke..

Danqo
Zaslal: 21.09.2009, 16:59 Odpovedať s citátom
Založený: 31 august 2008 Príspevky: 157 Bydlisko: Sp.N.Ves 1996 Honda Civic Coupe
chlapci ja mam Vas vsetkych rad, ALE ESTE RAZ ked budem citat taketo slohy...PRIDEM a zlomim Vam tvare do radu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Mirec22
Zaslal: 21.09.2009, 17:37 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
To nie ze slohy, ale cele romany sa tu pisu.Ale nie, teraz sa vratme spet k teme, preto sa pytam ideme na tu spanilku do LM pred Hondu ci nie?Dakujem

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 13 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: