jj, je tam dost placu na party, ale zas moc pri jazere by som nerad bol, neikto tam pod parou zahuci a kto ho vytiahne? chatu viem vybavit na bezovci, je to cca 15 km od piestan na takom kopci co z neho vidis piestany, topolcany a nove mesto a je tam lyziarske stredisko, ale za super peniaz velke chaty.. tusim v jedne aj 12ti mozu byt to mas tak za cca 4 euri noc na osobu
komar napísal:dajme definitivne datum miesto a cas
ja som za, kua šak ked bude vela chlastu na chate načo krčma a ked dáka bude tak je to len velkéé + ..... VTIČKO no čo , hádan si len nezomreu rieš rieš píš, mi sme smädný
tak co teda, xcete ist? senk je tam v hlavnej chate, cca 50 metrov od chatiek. a ak xcete kvalitne vino, mozme sa zlozit a pojdem nacapovat do krakovan chateau krakovany, velmi kvalitne vinko a za par korun, tam mozem ist s demizonom tvrde si doneste podla chuti.. kolko nas je?
vticko napísal:tak co teda, xcete ist? senk je tam v hlavnej chate, cca 50 metrov od chatiek. a ak xcete kvalitne vino, mozme sa zlozit a pojdem nacapovat do krakovan chateau krakovany, velmi kvalitne vinko a za par korun, tam mozem ist s demizonom tvrde si doneste podla chuti.. kolko nas je?
NO KONECNE SME SA ROZHYBALI, TREBA ALE ESTE STANOVIT NEJAKY TERMIN A HLAVNE AKO PISES KOLKY BUDEME? ja som za to ,, chateau krakovany´´