brgo napísal:tak co pani Zilincania, Martincania a Prievidzania plati teda ta Trusalova -Turany ci ako a odtial by sme isli spolu
Volal som teraz pred chvíľou s Marekom BB a dohodli sme sa že Žilina vyrazí o 9.00 zo slovnaftky na šibeniciach, cca. o 9.45 môžeme dať spicha na trusalke so Zvolenom a Prievidzou, príp. BB, a v Ružomberku pak naberieme zvyšok (cca. 10.15), asi pred resp. na začiatku diaľnice (nejaká benzínka po pravej strane, pred zjazdom na starú cestu & po starej sa dopravíme do LM), plánovaný príchod pred 11.00. Dufam že môže byť
Vyrážať zo Žiliny skôr nechcem bo sa bude pripájať možno pár ľudí z CZ tak aby v pohode stíhali
To Havran:
Takto je to naplánované, v nedeľu ráno sú sľúbené zaitaľ 2 vti z CZ, tak aby stíhali... Všetko budeme priebežne upresňovať počas cesty telefonicky s chalanmi čo sa budú pripájať na trusalke aj v Ružomberku. Samozrejme aj s chalanmi z hondatiningu do LM pred hondu tiež
Ozaj kto ide z MI, KE a PO kde davate zraz a o ktorej? Ja asi pojdem cez Vranov tak by som sa mohol pripojit niekde v Prešove. Risknem to aj s tym KO ložiskom snad to este vydrzi.
Ozaj kto ide z MI, KE a PO kde davate zraz a o ktorej? Ja asi pojdem cez Vranov tak by som sa mohol pripojit niekde v Prešove. Risknem to aj s tym KO ložiskom snad to este vydrzi.
napis ss MAT49 povie ti presne kde maju presovcania a kosicania stretko
adgo napísal:Ozaj kto ide z MI, KE a PO kde davate zraz a o ktorej? Ja asi pojdem cez Vranov tak by som sa mohol pripojit niekde v Prešove. Risknem to aj s tym KO ložiskom snad to este vydrzi.
Jo, páni, do nedele už sa tu neukážem, takže kto ide zo ZA, tak pred 9tou na tej slovnaftke, budem na zelenom shuttle 1g s českými ŠPZ & na oknách polepené nálepky VTEC Meeting
Tak teda vidíme sa v nedeľu