tatoHP napísal:Majo to si ani nemal písať,lebo prešovčania si ich rozoberu medzi sebou,ja sa ratam samozrejme medzi nich a ostatni sa budu hnevať
Poslem postou ak budete chciet este niekto ,poslem niekomu viacej a si to podelite,len isla cena hore,zial nie nasou vinou...
Ale zase su krajsie,lepsie.
Som strasne rad,ze sa to podarilo aj nalepky ,aj podznacky a aj vizitky Vam dorucit.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
tatoHP napísal:Majo to si ani nemal písať,lebo prešovčania si ich rozoberu medzi sebou,ja sa ratam samozrejme medzi nich a ostatni sa budu hnevať
podznacky budem mat a ked budu chciet chalani tak dame prednost stredu slovenska.ak by bol velky zaujem majo posle pre nas na vychod dodatocne...dufam ze kazdy suhlasi
Takže z pp ide celkom 5 možno až 6posádok tak sa trošku rozrastieme .
Takže do 9.30budem čakať na všetkých opozdilcov co nepotvrdili účasť. Potom sa pripájam ku ostatným vo svite.
No tak my sme isli uz troska skor domov
Inak bolo dobre len ma troska mrzi ze to nebolo cisto akcia hondaclubu Ale hondiciek z hondaclubu mohlo byt tak 40 +-.
Davam par foto nechcelo sa mi moc fotit.
CIVIC MA9 D15Z3 EX
ACCORD CL9 K24A3 EX
ACCORD CH7 F20B6
KAMIKAZE FAHRER
- AHcTT-
dnes to bol perfekny zraz,dik chalani za skvelu nedelu,pocasie,naladka vsetko co k tomu patri,ako ma byt..
p.s.krupson mas najkrajsiu hondicu s este krajsou frajerkou vedla seba...