Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Stred vs vychod - JAKUBOVANY!

Raven
Zaslal: 28.09.2009, 11:06 Odpovedať s citátom
Založený: 27 september 2009 Príspevky: 29 Bydlisko: Prostějov(ČR) 1993 Honda Civic
čautě všetci tak som sa tu regnul, áno to som ja jedinný Čech čo bol na tomto zraze ale vela sa mi to páčilo. ja som tiež bordel nerobil a s tou organizácio ako tu niektorý psali to je pravda do budůcna by sa to mohlo zlepšit aj keď to něbolo zlé ale sem tam už ta zábava bola hooodně taká volná Laughing
a pri tom slalome no to som sa obával naiviac o autíčko keď už pri šprintoch začali lietať kolem vzduchom akési zvláštné kovové predmety Rolling Eyes
ale ako hovorím som spokojný a na dialší ročník zase príděm. Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
pepo crx
Zaslal: 28.09.2009, 11:43 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
Havran napísal:
no ja som sa nechcel nikoho dotknut co sa tyka organizacie bola to dobra akcia len som chcel poukazat na veci ktore sa daju do buducna zlepsit a verim ze sa najde plno chalanov ktori s tym radi pomozustaci ozaj len urcit pravidla kade sa sprintuje kade vracia naspat po sprinte ze nikto nema na trati co hladat a gumovat v case sprintovtrochu to ohradit aby ludia vedeli pokadial sa mozu hybat, viditelne oznacit organizatorov aby sa vedelo koho sa treba nieco pytat mozno by sa nabuduce dal zobrat daky mikrofon a aparatura aby sa organizacne veci dali vyhlasit a tak ale to su veci ktore sa doladia...aj tak je uzasne ze sa konecne podarilo zorganizovat taky velky zraza myslim ze to bude cim dalej lepsie pepo crx vsak hocikedy mozeme ist v ZA na kofolu a pokecat o tom a zacat zistovat kde a ako sa daju take veci zariadit a jarny meeting uz bude zase o stupen lepsi

Jasné, nič v zlom, na jarný refresh to doladíme viac po organizačnej stránke a bude hádam možnosť aj to na tej kofolke prebrať osobne Wink

Podstatné je že sa zraz páčil a vieme ktorým smerom sa ubrať do budúcna Cool

Zaslal: 28.09.2009, 12:04 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Skoro som zabudol Embarassed :

Havran vďaka za doprovod cestou domov z LM Wink

Zaslal: 28.09.2009, 12:23 Odpovedať s citátom
Založený: 27 september 2009 Príspevky: 29 Bydlisko: Prostějov(ČR) 1993 Honda Civic
Performance keď tu dakuješ za doprovod tak som si vzpoměl aj ja by som chcel podakovať za doporovod pres Žilinu a mávnutie kdě mám sjet na Olomouc, vďaka těbe Sallo Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
pipkonb
Zaslal: 28.09.2009, 12:33 Odpovedať s citátom
Založený: 28 september 2009 Príspevky: 7 Bydlisko: Nová Baňa 2001 Renault Clio
zraz bol celkom fajn...som celkom rad, že som sa tam zucastnil aj ked nemam hondu ale len poondiateho francuza ale tak viac menej si myslim ze je to jedno kto ma ake auto...islo o to uzit si pekny den a trosku si zajazdit. My z KRHLA drag racing teamu sme mali pekny vylet na liptov kedze sme z Novej Bane co je pomerne dost daleko ale stalo to zato...urcite sa tam este niekedy ukazeme...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Performance
Zaslal: 28.09.2009, 12:48 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
To tvoje Clio išlo pekne! (ak som teda videl to tvoje Smile )

Zaslal: 28.09.2009, 13:33 Odpovedať s citátom
Založený: 28 september 2009 Príspevky: 7 Bydlisko: Nová Baňa 2001 Renault Clio
Performance napísal:
To tvoje Clio išlo pekne! (ak som teda videl to tvoje Smile )

pravdepodobne si videl moje Smile boli tam dve a to druhé nešlo nič takže si videl moje Smile no hej, ide to celkom ok ale mohlo by aj lepšie...uvidíme časom ak sa podarí to sanie tak by mohlo ešte trošku lepšie...ale ĎAKUJEM!

Zaslal: 28.09.2009, 14:05 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2007 Príspevky: 794 Bydlisko: Ivanka pri Dunaji
super zraz, sprinty v ramci v-econo ligy Very Happy a slalom, oplatilo sa prejst tych par km z BA
nezostava nic ine len podakovat za zorganizovanie akcie organizatorom Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
novco
Zaslal: 28.09.2009, 14:52 Odpovedať s citátom
Založený: 01 apríl 2009 Príspevky: 84 Bydlisko: Orava
Audi S3 (DK-000DK) 28:15
HONDA Civic (BB-613CU) 29:62
Audi S2 (RK-285BD) 30:19
Honda Accord (TS-920AR) 30:28
BMW 3** (LM-964BF) 30:56
Honda CRX DS (TS-167AR) 30:71
(LM-528BM) 31:27
Honda Civic (SC-924BO) 32:07
Skoda Fabia RS (TS-410AN) 33:86

časy sú merané ručne a bez handicap-ov (proste kto chcel išiel skúsiť hranice možností svojho auta)
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
adgo
Zaslal: 28.09.2009, 16:18 Odpovedať s citátom
Založený: 11 december 2007 Príspevky: 289 Bydlisko: Michalovce 1999 Honda HR-V
Tato maš u mna v aute ešte kusik skladačky z tvojho kufra. A ozaj ja mam lanka takze shortshift sa neda u mna aplikovat. Homokinetak sme trafili ze to bol on ale lozisko nie. Piska to furt. Inac ako ste dosli zo zrazu?

Zaslal: 28.09.2009, 16:43 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
Konecne som sa dostal aj ja k internetu a mozem sa vsetkym zucastnenym VELMI PEKNE podakovat ze si nasli cas a mali tu chut prist na zraz - Jesenny VTEC meeting ,chlapcom ktori sa postarali o to aby sa zraz mohol konat v Jakubovanoch a Marekovi z BB dakujem za kapotu z ktorej mam velku radost a dufam ze si uz niekedy najdete aj cestu k nam na vychod.... Uz teraz sa velmi tesim na dalsi VTEC meeting.
Mirec22
Zaslal: 28.09.2009, 16:47 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
ach...., nestastni to chlapci z Bardejova, veru darilo sa vam vten den, inac Tato ako sa islo s tym mojim shortshiftrom co som vam pozical Laughing Laughing ?

Adgo, som rad ze si to riskol s tym homokinetakom a prisiel si, lebo som si myslel ze si na nas uz fakt zabudol.... Wink

Zdravim chlapcov z BB, tunerko pocuj, ak by si sa nahodou rozhodol ze nebudes swapovat tu D16ku tak sa ozvi Laughing Laughing ,....Marek klobuk dole ako krasne ti to ide(toho chrobacika co si mi chcel dat do hlavy tak ten uz tam je, ale zatial len drieme vdaka financiam) Wink

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Gandzi
Zaslal: 28.09.2009, 17:01 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2007 Príspevky: 794 Bydlisko: Ivanka pri Dunaji
par foteciek

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
brgo
Zaslal: 28.09.2009, 17:06 Odpovedať s citátom
Založený: 09 jún 2007 Príspevky: 161 Bydlisko: lazany č. 269
zdar hondaci inac zraz bol super nemal chybu a bolo tam aj naco pozerat aj na stvor kolesove tatose ja na pekne dvojnohe masinky chcem podotknut k organyzacii toho zrazu organizacia tochto zrazu bola celkom dobra ale o bezpecnosti na zraze akoze trati sa to uz tak povedat neda lebo auta tam sprintovali a oproti si isli auta len tak ako keby nic mne sa to pacilo ked sme si dali honda - mazda zraz v PRIEVIDZI na letisku v DLZINE vsak tam bol aj TUNERKO BB aj MAREK BB a oni by vam vedeli povedat o bezpecnosti na zraze ked sa zacalo tam sprintovat tak na starte bol chalan ktory startoval sprint a pri sebe mal vysielacku a na konci trate bol druhy chalan s vysielackou ktory auta zastavoval po dokonceni sprintou a medzi sebou sa dohovorili vysielackou aby ten 1 chalan co je na starte nepustal sprint pokym auta nebudu naspet na starte to je moj nazor ale nic vzlom
nota11
Zaslal: 28.09.2009, 18:21 Odpovedať s citátom
Založený: 28 december 2006 Príspevky: 1027 Bydlisko: Dolný Kubín 2001 Honda Accord
pepo crx napísal:
to Nota 11: Ťa mrzí že to nebola čisto akcia Hondaclubu?!? Skús to prosím trošku vysvetliť...

Ono ja som len myslel ze to bude akcia akoze clenov hondaclubu alebo ako niekto spomenul taky mini predskok mozno buducorocnemu Honday-u (a ze tych hond bolo fakt pozehnaneco ma tesi). Ae koniec koncov nevadi, bolo super aj ked sme boli kratko, a aj pocasie bolo ako na objednavku Very Happy Very Happy.
Inak mrzi ma ta strecha z Del solky. Co uz za magora moze zobrat niekomu strechu Evil or Very Mad Evil or Very Mad Este ze nezmyszi aj kapotÿ chalanom co jazdili beznich.
Mozno treba skusit kuknut nijake inzrcie ci niekto nahodou neponuka na predaj Confused

KAMIKAZE FAHRER
- AHcTT-
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 24 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: