Stred vs vychod - JAKUBOVANY!
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
jasné páni, dohoda. počítam že tak do konca októbra by mala byť v kope tak jak bude ešte priať počasie, určite budem mať chuť sa voziť tak môžeme niečo spáchať...Mirec22 napísal:Presne tak ako Mato pise, ak bude nejaka akcia mozete s nami pocitat vzdy a vsade.Na tu Petovu Crxku som strasne zvedavyMAT49 napísal:Jaro ked budete daco organizovat daj vediet, urcite nas pojde viac... a inac chceli by sme este daco aj tak pred zimou spravit tu na vychode dakde...dufam ze sa spolocne dohodneme a vijde nejaky dobry zrzaik s peknym poctom hond z vychodu a na jar zase pojdeme vo vacsom poctime do Jakubovan...CTR01 napísal:Peto ked bude hotova crx-ka daj vediet zorganizujeme este tento rok s Jozom este nieco mensie.
enjoy vtec
To som asi jediný co nevidel videá?
Musím premôcť lenivosť a zdvihnúť rit
a ísť do kaviarne
tak uz som ich videl, fakt super
ak sa mi podari tak vecer nahonim zopar fotiek z pred Hondy a par videi
Musím premôcť lenivosť a zdvihnúť rit
tak uz som ich videl, fakt super
ak sa mi podari tak vecer nahonim zopar fotiek z pred Hondy a par videi
Naposledy upravil/-a 666potky v 30.09.2009, 12:51, upravené celkom 1 krát.
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
Tak pani posielam link videjko na stiahnutie...je to skonvertovane do lepsej kvality ako som dal na youtube ak by to nahodou niekomu nestacilo viem to dat do este lepsej kvalitky...
http://danone.boo.sk/HC/
Co sa tyka tej strechy na DEL SOLKU fakt sa mi natom zastava rozum, ale dufajme, ze to bol niekoho len ostry zart, tych auto nebeha po slovensku vela...a tej podznacky panove za kus plastu taky chaos nikto niesme dokonaly, stala so nedorozumenie, nebudeme sa tu azda znepriatelovat kvoli 6 evry
http://danone.boo.sk/HC/
Co sa tyka tej strechy na DEL SOLKU fakt sa mi natom zastava rozum, ale dufajme, ze to bol niekoho len ostry zart, tych auto nebeha po slovensku vela...a tej podznacky panove za kus plastu taky chaos nikto niesme dokonaly, stala so nedorozumenie, nebudeme sa tu azda znepriatelovat kvoli 6 evry
Dango....je jedno ci je to strecha,alebo kus plastu,islo o to to vyriesit co sa aj stalo,nikto to tu uz neriesi takze tvoj prispevok uz prisiel dost neskoro o podznacke.Danqo napísal:...a tej podznacky panove za kus plastu taky chaos nikto niesme dokonaly, stala so nedorozumenie, nebudeme sa tu azda znepriatelovat kvoli 6 evry
Okrem toho keby sa to neriesilo tak sa nepride na to ako to bolo a myslime si,ze ju naozaj niekto ukradol...a je jedno kolko to stalo.
Mozno ked budete taki vsimavi ako k tej podznacke,uvidite niekoho kto predava taku strechu niekde(inzerat,cez kamarata...),alebo viete,poculi ste niekoho kto ma take auto a nemal strechu(po buracke napriklad) a zrazu ma strechu tak sa pride aj na tu strechu ako to bolo tak ako sa prislo s tou podznackou.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
jj, súhlasímM&R napísal:Mozno ked budete taki vsimavi ako k tej podznacke,uvidite niekoho kto predava taku strechu niekde(inzerat,cez kamarata...),alebo viete,poculi ste niekoho kto ma take auto a nemal strechu(po buracke napriklad) a zrazu ma strechu tak sa pride aj na tu strechu ako to bolo tak ako sa prislo s tou podznackou.Danqo napísal:...a tej podznacky panove za kus plastu taky chaos nikto niesme dokonaly, stala so nedorozumenie, nebudeme sa tu azda znepriatelovat kvoli 6 evry
enjoy vtec