Dakujem vsetkym ktori sa dnes zucastnili zrazu, ktory sa nakoniec presunul do Vysnej Mysle pri Kosiciach...
Ospravedlnujem sa ze vzniklo take halo okolo zrazu, ktory mal byt najprv v michalanoch a nakoniec sa to vsetko zrusilo...Nakoniec to bolo na rychlo zorganizovane a mozem povedat ze sa opat stretla banda super ludi na peknych hondach.
Trosicku nas vystrasil dazd ktory preletel letiskom, tak sme si zasprintovali na mokrom povrchu ale nakoniec vyslo aj slnko a bolo fajne az do vecera...
skoda ze som to nestihol prisiel som do mysle o 12,30, cakal do 13,15 a jedina moja spolocnost bola pani na pasate co ucila soferovat dcerenku ta nevadi...nabuduce
Hej, len skoda ze si to nestihol s tim, ze si tam prisiel o dva hodiny skor .Nevadi aj take veci sa stavaju, Brano nabuduce s tebou pocitame.au revoir.
Mirecku vcera som uz nad tym rozmyslal ked som pozeral pocasie,lebo hlasia na vikend sice chladno ale nie dazd a zamracene,vykukne na nas aj slnko tak by sme mohli splasit pekny pocet hond a ist sa trosku vysalit do michalan.... dajaku klobasku upiect a tak...