Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Stred vs vychod - JAKUBOVANY!

MAT49
Zaslal: 05.10.2009, 21:26 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
Petrick Vti napísal:
Patrik aj odomna mas velku pochvalu....Velmi sa mi paci tvoj zostrih... Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Danqo
Zaslal: 05.10.2009, 22:12 Odpovedať s citátom
Založený: 31 august 2008 Príspevky: 157 Bydlisko: Sp.N.Ves 1996 Honda Civic Coupe
citácia:
hej hej Very Happy , veď som písal že niektoré zábery som si požičal, dúfam že ti to nevadí Sad ale mal som málo fotiek, ináč aj tvoje videjko sa my páči Very Happy

v pohodke ja som sa len potesil Wink som rad, ze som prispel...a diky tiez za pochvalu...pozeram, ze si tam dal tiez tanecnu muzic ouje Wink
co by to bol za zraz bez zdokumentovania pamiatky no ne? a este ked som videl zraz italian cars club ake spravili video toto ma este viac nastartovalo a myslim si ze mame naj videa hehe
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Petrick Vti
Zaslal: 05.10.2009, 22:12 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2009 Príspevky: 98 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Milan_jr: velmi pekné foto Wink

Danqo: presne tak Very Happy

Zaslal: 06.10.2009, 8:56 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
Petrick Vti napísal:
Raven: dik za pochvalu, to cloveka potesi Smile

a chcem sa ešte spýtať akej farby bola tá strecha s tej targy, ak by som dačo zistil tak dám hneť vedieť

jj, jako písal už aj Raven, škoricová metalíza Sad

Zaslal: 06.10.2009, 13:54 Odpovedať s citátom
aby som nezabudol chcem taky tak pochvalit tiez Milana velmi sa mi pacia tvoje fotky....
hondatuning
Zaslal: 06.10.2009, 13:56 Odpovedať s citátom
Založený: 18 september 2009 Príspevky: 7 Bydlisko: Trstena
ahoj chalani. strecha este nic ale uz jazdim s modrou Confused do jari bude vo farbe a budem na nu davat pozor. zaujal ma etse jeden link zavesim ho a zhodnotte ci s tym nieco neurobime:o))

http://auto.pravda.sk/slovakia-ring-otvoril-svoje-brany-d51-/sk_aaktual.asp?c=A091002_144237_sk_aaktual_P39
palio74
Zaslal: 06.10.2009, 14:16 Odpovedať s citátom
Založený: 27 máj 2008 Príspevky: 1169 2010 Honda Accord
hondatuning napísal:
... zaujal ma etse jeden link zavesim ho a zhodnotte ci s tym nieco neurobime:o))
http://auto.pravda.sk/slovakia-ring-otvoril-svoje-brany-d51-/sk_aaktual.asp?c=A091002_144237_sk_aaktual_P39

už sa robí http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?t=6728 Wink

Zaslal: 06.10.2009, 14:20 Odpovedať s citátom
Založený: 28 december 2006 Príspevky: 1027 Bydlisko: Dolný Kubín 2001 Honda Accord
hondatuning napísal:
ahoj chalani. strecha este nic ale uz jazdim s modrou Confused do jari bude vo farbe a budem na nu davat pozor. zaujal ma etse jeden link zavesim ho a zhodnotte ci s tym nieco neurobime:o))

Kuk do sekcie racing tam sa uz zbieraju dobrovolnici na jazdenie.

KAMIKAZE FAHRER
- AHcTT-
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Milan_jr
Zaslal: 06.10.2009, 14:22 Odpovedať s citátom
Založený: 02 máj 2008 Príspevky: 163 Bydlisko: Čadca 2010 Honda Civic
Chalani diky za pochvalu Wink
Som rad, ze sa lubilo Cool

Zaslal: 06.10.2009, 14:37 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
nota11 napísal:
hondatuning napísal:

Kuk do sekcie racing tam sa uz zbieraju dobrovolnici na jazdenie.

Dokonca aj na vypomoc budeme potrebovat dobrovolnikov.

Zaslal: 07.10.2009, 14:09 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
A aku farbu by si odprucal aby vsetko pekne vyniklo?

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
M&R
Zaslal: 07.10.2009, 14:42 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Mirec22 napísal:
A aku farbu by si odprucal aby vsetko pekne vyniklo?

Prispevok bol odstraneny,lebo porusuje pravdila tohoto fora!
Ak tu chce niekto nieco predavat vo velkom tak jedine cez VIP inzerciu a uz vobec nie veci co maju znak,napis honda.. a nie su vyrabane ,alebo licenciovane Hondou,alebo nemaju povolenie na vyrobu takychto veci...

Zaslal: 08.10.2009, 14:14 Odpovedať s citátom
M&R napísal:
Prispevok bol odstraneny,lebo porusuje pravdila tohoto fora!
Ak tu chce niekto nieco predavat vo velkom tak jedine cez VIP inzerciu a uz vobec nie veci co maju znak,napis honda.. a nie su vyrabane ,alebo licenciovane Hondou,alebo nemaju povolenie na vyrobu takychto veci...
spravne!
CTR01
Zaslal: 08.10.2009, 20:25 Odpovedať s citátom
Založený: 24 marec 2009 Príspevky: 165 Bydlisko: Dúhová 7,Košice 2010 Honda Civic
Marek BB co mas nove a ako funguje Tvoje swapnute Vti,chceli by sme v nedelu urobit male stretko, plnim svoj slub a som na teba velmi dobre pripraveny Wink V sobotu budem mat cestu z Ba cez Zvolen tak mozme dat stretko a podebatovat. Wink Myslim,ze moja novinka Ta bude velmi zaujimat Smile
MAT 49 ako dopadlo Vase stretko v S.M.v nedelu,skoda ze som bol v BA, prisiel by som Vas pozriet, ak by mi dal niekto vediet Question
Jozo viem ,ze sme dnes telefonovali,ale mam pre teba este nieco, male prekvapko Wink a na ten slovakia ring by sme mohli skocit a prevetrat to Laughing Kamarat tam uz jazdil a nevedel si vynachvalit. Poslem Ti link na video.
Peto a Ty pritlac uz na toho lakyrnika, lebo mam cestu koncom mesiaca do Ziliny a cem vidiet tu tvoju CRX-ku.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Marek BB
Zaslal: 08.10.2009, 23:41 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
CTR01 napísal:
Marek BB co mas nove a ako funguje Tvoje swapnute Vti,chceli by sme v nedelu urobit male stretko, plnim svoj slub a som na teba velmi dobre pripraveny Wink V sobotu budem mat cestu z Ba cez Zvolen tak mozme dat stretko a podebatovat. Wink Myslim,ze moja novinka Ta bude velmi zaujimat Smile
MAT 49 ako dopadlo Vase stretko v S.M.v nedelu,skoda ze som bol v BA, prisiel by som Vas pozriet, ak by mi dal niekto vediet Question
Jozo viem ,ze sme dnes telefonovali,ale mam pre teba este nieco, male prekvapko Wink a na ten slovakia ring by sme mohli skocit a prevetrat to Laughing Kamarat tam uz jazdil a nevedel si vynachvalit. Poslem Ti link na video.
Peto a Ty pritlac uz na toho lakyrnika, lebo mam cestu koncom mesiaca do Ziliny a cem vidiet tu tvoju CRX-ku.

no tak to sa tesim. zajtra ti zavolam a dohodneme sa Wink

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 31 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: