Slovakiaring 7.novembra 2009

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

V pripade ,ze niekto je registrovany a nezaplatil tak doporucujem zaplatit aby bola jeho registracia uplne potvrdena,lebo niektore kategorie su uz skoro plne a ti co skor zaplatia ti budu jazdit!

Este su posledne miesta volne na registraciu,najma doobeda je to dost volnejsie.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
emrik
Dátum registrácie: 23.12.2006, 18:52
Garáž (2)

Príspevok od používateľa emrik »

HMT
HC Team
Dátum registrácie: 21.12.2006, 21:39
Garáž (4)

Príspevok od používateľa HMT »

emrik: ak si mal transponder, za kolko si dal najlepsie kolo? Uz viem ake casy robia motorky, tak som zvedavy na auto..
Hamlet
Semir
Dátum registrácie: 04.08.2008, 22:10

Príspevok od používateľa Semir »

M&R napísal:V pripade ,ze niekto je registrovany a nezaplatil tak doporucujem zaplatit aby bola jeho registracia uplne potvrdena,lebo niektore kategorie su uz skoro plne a ti co skor zaplatia ti budu jazdit!

Este su posledne miesta volne na registraciu,najma doobeda je to dost volnejsie.
koľko je ešte cca voľných miest doobeda a poobede keď máš aký-taký prehľad?
daily car - Honda Civic EP1
emrik
Dátum registrácie: 23.12.2006, 18:52
Garáž (2)

Príspevok od používateľa emrik »

HMT napísal:emrik: ak si mal transponder, za kolko si dal najlepsie kolo? Uz viem ake casy robia motorky, tak som zvedavy na auto..
Transponder som nemal ale tak z videa som nameral cca 2:45. Moj svagor ma na motorke 2:18... Veru je co dohanat... Tie casy by sa mali zlepsovat lebo na zaciatku to bolo dost smyklave... Uz je to medzicasom trochu viac nagumovane
M&R
HC Team
Garáž (1)

Semir napísal:
M&R napísal:
To sa neda povedat,lebo nevieme kto zaplati a kto nie.Preto je dolezite aj zaplatit cim skor,nie len sa registrovat.
Ale na doobedie je cca o polovicu menej ludi registrovanych.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Semir

M&R napísal:
Semir napísal:
M&R napísal:
To sa neda povedat,lebo nevieme kto zaplati a kto nie.Preto je dolezite aj zaplatit cim skor,nie len sa registrovat.
Ale na doobedie je cca o polovicu menej ludi registrovanych.
Dobre teda,tak kolko ludi je zaregistrovaných doteraz,spolu aj s tými čo nezaplatili ešte ,keďže sa už počet napĺňa???
komar
Dátum registrácie: 12.06.2008, 18:58
Garáž (1)

Príspevok od používateľa komar »

musi tam ostat aspon jedno miesto... co ked sa mi podari spojku vymenit... ???? :):):)
(:
M&R
HC Team
Garáž (1)

Semir napísal:
Dobre teda,tak kolko ludi je zaregistrovaných doteraz,spolu aj s tými čo nezaplatili ešte ,keďže sa už počet napĺňa???
Fakt takto to z hlavy neviem,ale jedno miesto pre komara drzim :) :) .
Cislo ti aj tak nic nepovie,lebo sa to deli na 3 kategorie a na doobedie a poobedie.

Ale nie,este sa da registrovat aj ked je skoro plno,lebo kto sa registruje a zaplati ten jazdi.

Najma doobeda to bude dost volne,lepsie sa bude jazdit najma tym co este nejazdili nikdy.
M&R
HC Team
Garáž (1)

komar napísal:musi tam ostat aspon jedno miesto... co ked sa mi podari spojku vymenit... ???? :):):)
komarko,viem,ze si velky chlap,ale zase dvakrat si sa registrovat nemusel :) :) .
duddox
Partner HondaClubu 5/2013
Dátum registrácie: 16.07.2008, 22:14
Garáž (2)

Príspevok od používateľa duddox »

komar napísal:musi tam ostat aspon jedno miesto... co ked sa mi podari spojku vymenit... ???? :):):)

dve :evil: kedze napravnicu urcite zozeniem a stihnem dovtedy vymenit :D :D :D
Semir

M & R: iná možno sť ako 4x20min neni? Keby som chcel ísť napr: len 2x20?
vticko
Dátum registrácie: 23.10.2008, 6:09
Garáž (1)

Príspevok od používateľa vticko »

semir, ty tu kluku asi lubis ked sa tak o nu bojis :lol: inak ja idem jazdit stylom jedno kolo naplno a druhe pozvolna, nech sa to stiha dochladzovat, plus je aj nizsia teplota, pocitam ze cez den nebude viac jak 8 stupnov.. :wink:
B16A2 EG6
EX/ F20C2 AP1
/ D15Z6 EK3
/ N22A2 RE6
Obrázok

http://www.mcp.estranky.sk/
duddox
Partner HondaClubu 5/2013
Dátum registrácie: 16.07.2008, 22:14
Garáž (2)

Príspevok od používateľa duddox »

vticko napísal:semir, ty tu kluku asi lubis ked sa tak o nu bojis :lol: inak ja idem jazdit stylom jedno kolo naplno a druhe pozvolna, nech sa to stiha dochladzovat, plus je aj nizsia teplota, pocitam ze cez den nebude viac jak 8 stupnov.. :wink:
a ked pojdes pozvolna druhe kolo tak usetris na spotrebe :D :D
M&R
HC Team
Garáž (1)

Dnes sa dalsie CTRko registrovalo,zeby CTR01 ? :wink:
Napísať odpoveď