Carat tuning party, 8.-9. jun 2007
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: nalepky
ja sa hlasim ako prvy....BAD-ANGEL napísal:Kto by chcel, mam potom doma zrazove nalepky lebo pri vstupe nam ich akosi zabudli dat
Koľko ich máš ... môžem sa tiež prihlásiť?BAD-ANGEL napísal:Kto by chcel, mam potom doma zrazove nalepky lebo pri vstupe nam ich akosi zabudli dat
A
Stream

Nezabudnite - 1bliknutie=pozdrav-veľa=fízli alebo danger!!!
Honda 4ever

Nezabudnite - 1bliknutie=pozdrav-veľa=fízli alebo danger!!!
Honda 4ever
ja nahodou mam nalepku... dostal som ju na brane...BAD-ANGEL napísal:Kto by chcel, mam potom doma zrazove nalepky lebo pri vstupe nam ich akosi zabudli dat
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

Neboj mam ich dost,takze sa nemusis bat ze by sa ti neuslaartimo napísal: Koľko ich máš ... môžem sa tiež prihlásiť?
A
Žijeme len raz, tak žime nadoraz!
Tak ty si isiel asi cez normalnu branu, my co sme sli cez tu nahradnu, tam nam nic nedavalipa1ec napísal: ja nahodou mam nalepku... dostal som ju na brane...![]()
![]()
Žijeme len raz, tak žime nadoraz!
palino je koumak...pa1ec napísal:ja nahodou mam nalepku... dostal som ju na brane...BAD-ANGEL napísal:Kto by chcel, mam potom doma zrazove nalepky lebo pri vstupe nam ich akosi zabudli dat![]()
![]()
ja som bol totiz v sobotu rano prec z arealu a ako som isiel s5 taksom normalne dostal na tej brane ktorou sa vchadzalo v piatok...BAD-ANGEL napísal:Tak ty si isiel asi cez normalnu branu, my co sme sli cez tu nahradnu, tam nam nic nedavalipa1ec napísal: ja nahodou mam nalepku... dostal som ju na brane...![]()
![]()
ja mam HONDU, kto je viac!
NO

NO