Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Prešov - zrazy

Danqo
Zaslal: 19.10.2009, 21:53 Odpovedať s citátom
Založený: 31 august 2008 Príspevky: 157 Bydlisko: Sp.N.Ves 1996 Honda Civic Coupe
Matulo vsak na letisko mozete ist pozriet kedy kolvek...M@jk-a potom kedy uvidime? myslel som zeby sme pod jednym dali stretko spolu...lebo ja chalani neviem kedy pridem najblizsie do PO Sad
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
M@jk
Zaslal: 19.10.2009, 22:11 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2008 Príspevky: 654 Bydlisko: Praha 1992 Honda Civic
Danqo napísal:
citácia:
M@jk Zdravím, tak to by bolo super. Dali bysme stretko v Prešove a pak na kávicku a fotenie a išly bysme,
čo???

Ahooj...no s chalanmi z PO by si dosiel na letisko v dedinke Klcov to je za Spissky Hradom ked vindes z tunela Branisko urcite to budes poznat...ja som zo Spisskej Novej Vsi mam to zo 15km na to letisko takze tam by sme sa spolu vsetci stretli...len neviem ako chalaniska z PO...dnes som vylestil karu a ako na truc zacalo prsat som z toho na nervy a pritom pocasie hlasili na 4 dni slnecno vrrrrrrrrrr Evil or Very Mad

Ahoj, no ideme s ženou a ona nie je na nejake sprintíky ... a nebude mrznut na letisku. Tak možno na kávičku v Klčove a pak fotenie a my poideme ... Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
matulo
Zaslal: 20.10.2009, 8:18 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
kto ma to tu spomina? a ja ze preco sa mi vecer/v noci ckalo... Laughing

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Danqo
Zaslal: 20.10.2009, 10:10 Odpovedať s citátom
Založený: 31 august 2008 Príspevky: 157 Bydlisko: Sp.N.Ves 1996 Honda Civic Coupe
citácia:
Ahoj, no ideme s ženou a ona nie je na nejake sprintíky ... a nebude mrznut na letisku. Tak možno na kávičku v Klčove a pak fotenie a my poideme ... Smile

Nie je problem M@jk ... uvidime ako sa vyjadria chlapci...no tak panstvo zima ide...v piatok prezuvam...nehnabite sa Very Happy Very Happy Very Happy ukazeme svoje krasky na plecharine muahahaha Laughing
MAT49
Zaslal: 20.10.2009, 19:08 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
Danqo napísal:
Matulo vsak na letisko mozete ist pozriet kedy kolvek...M@jk-a potom kedy uvidime? myslel som zeby sme pod jednym dali stretko spolu...lebo ja chalani neviem kedy pridem najblizsie do PO Sad
ale ja som spominal tento vikend...majk pride a
v novembri..potom mozeme zajst aj do klcova.... Danko ja uz mam prezute,zajtra odfotim a poslem ti fotku Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Danqo
Zaslal: 21.10.2009, 10:26 Odpovedať s citátom
citácia:
ale ja som spominal tento vikend...majk pride a
v novembri..potom mozeme zajst aj do klcova.... Danko ja uz mam prezute,zajtra odfotim a poslem ti fotku Very Happy

rozmyslal som nad zalozenim novej temy "fotky,obrazky" auta v zime na plecharine Very Happy idem to spravit tam narucam aj ja fotky hehe Very Happy[/quote]
Mirec22
Zaslal: 21.10.2009, 20:51 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
Navrhujem tento viked v nedelu na letisku v Klcove, co vy nato?

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
MAT49
Zaslal: 21.10.2009, 20:56 Odpovedať s citátom
Mirec22 napísal:
myslel som ze do klcova zajdeme ked bude na slovensku majk... nepojdeme pozriet dubovicu???mne to je jedno.prisposobim sa ak chcete ist do klcova ale tiez by som rad niekam siel...
Danqo
Zaslal: 22.10.2009, 13:05 Odpovedať s citátom
bez problemov Mirec Wink
Mirec22
Zaslal: 22.10.2009, 19:15 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
MAT49 napísal:
Mirec22 napísal:
myslel som ze do klcova zajdeme ked bude na slovensku majk... nepojdeme pozriet dubovicu???mne to je jedno.prisposobim sa ak chcete ist do klcova ale tiez by som rad niekam siel...
Martin, aj potom skocime do Klcova ked tu bude Majk, ved to je az o necely mesiac.v Klcove preto, lebo dufam ze pridu viaceri z tohto okolia, Danqo mozno so sebou stiahne viacerich napr. JozihoCRX(sice je bez auta...), alebo Dodza na Celice, ktoreho by som rad vydel.Zase pre Kosicanov je to jedna nevyhoda, ze to je dost daleko, ale verim ze to nebude pre nich problem Wink...takze aky cas navrhujete?

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
M@jk
Zaslal: 22.10.2009, 20:28 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2008 Príspevky: 654 Bydlisko: Praha 1992 Honda Civic
Mirec22 napísal:
MAT49 napísal:
Mirec22 napísal:
Martin, aj potom skocime do Klcova ked tu bude Majk, ved to je az o necely mesiac.v Klcove preto, lebo dufam ze pridu viaceri z tohto okolia, Danqo mozno so sebou stiahne viacerich napr. JozihoCRX(sice je bez auta...), alebo Dodza na Celice, ktoreho by som rad vydel.Zase pre Kosicanov je to jedna nevyhoda, ze to je dost daleko, ale verim ze to nebude pre nich problem Wink...takze aky cas navrhujete?

Ahoj, no 100kW sa na Vás těší ... hehe Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
MAT49
Zaslal: 22.10.2009, 21:41 Odpovedať s citátom
dobre no..uvdim co bude do nedele ak budem doma tak sa k Vam pridam...trosku Vas ponahanam Very Happy
666potky
Zaslal: 23.10.2009, 22:07 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
A o ktorej to plánujete? O 12.00 konci Tinka v robote možno by sme prisli kuk.aj po psom Very Happy Very Happy Very Happy ale veľkým

Zaslal: 24.10.2009, 19:22 Odpovedať s citátom
asi nakoniec zajtra nikam nepojde lebo sa nevieme dohodnut a nie vsetkym to vychadza zajtra...nikto sa neozyva..zaujem maju 5ludia... cize akcia sa prevdepodobne rusi...
Danqo
Zaslal: 24.10.2009, 19:24 Odpovedať s citátom
zajtra nic z toho pocasie je tiez mrtve...nechame to ked pride M@jk...do vtedy bude mat aj jozi swapnute VTI aaaaaaa

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 4 z 38
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5 ... 36, 37, 38  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: