tak gratuluji k novému Civicu, to mi niečo ušlo??? Si sa ani nepochlubil, čo???
Takže pán si polepšil na B16A2? Tak ať ti slouží. Těším se, až ji uvidím ...
Kedze nikam dnes nepojdeme a neje najhorsie pocasie,mohli by sme sa stretnut v PO, ked sa kazdy naobeduje tak navrhujem cas cca 13:00 a mohli by sme to potom odparkovat dole v MAXE a ist na kavu a neskor si dat nejaku jazdu mestom... (aj ked ja by som siel pozriet do tej Dubovice)
Amriel napísal:No vidíte chalani. Nakoniec sa žiadne veľké stretko neplánovalo a ako to všetko pekne vyšlo... Až na tú autoškolu Ja si myslím, že bolo good
666potky napísal:Tak tak dúfam že ste si jeho auto spredu poriadne pozreli lebo väčšinou ho budeme vidieť iba zozadu
Tak to sa este uvidi
Nazdar hosi
no to dufam ze sa vydari a ked nie tak tam supnem naspet prevodovku z 1,6 origo a potom bude narez
este male OT MATO-MAT49 posli mi na seba cislo tel. lebo som ho niekde od*ebal diky
666potky napísal:Tak tak dúfam že ste si jeho auto spredu poriadne pozreli lebo väčšinou ho budeme vidieť iba zozadu
Tak to sa este uvidi
Nazdar hosi
no to dufam ze sa vydari a ked nie tak tam supnem naspet prevodovku z 1,6 origo a potom bude narez
este male OT MATO-MAT49 posli mi na seba cislo tel. lebo som ho niekde od*ebal diky
Ahoj Joži,
ty žiješ, že si sa neozval. Ako sa máš, stretneme sa???
Nazdar hosi
Ahoj Joži,
ty žiješ, že si sa neozval. Ako sa máš, stretneme sa???
Cau zijem ale bez auta a jasne ze sa stretneme dufam ze operacia dopadne dobre uz sa tesim
tak gratuluji k novému Civicu, to mi niečo ušlo??? Si sa ani nepochlubil, čo???
Takže pán si polepšil na B16A2? Tak ať ti slouží. Těším se, až ji uvidím ...
Dik Majk, ale nebolo ani casu sa pochvalit.
Dnes bolo istoze Dost dobre.Pocasie vyslo, na take rychlo dojednavane stretko fakt pekna ucast, Palec hore Konecne som mohol trosku ponakladat mojmu civicu Tu je nejake foto :
Jooooooj tak fajne bolo. Keby som vedel že nakoniec niečo bude aj by sme dosli. Kde ste nakoniec boli? Ja tie vaše končiny ani nepoznám kto to na tej orandžovej ceeere? Neprečítam značku to rado?
ja mam taku otazku mimo sutaz ... na tom 6G s spz PO-115, to ma lip? moc dobre to na tej foto nevidiet, ale vyzera dobre a ne moc okato
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"