no jasna sprava, mam to v nevyziadanej poste v adresari Junk Emails....asi tak to bolo aj prvy krat....denne mi pride cca 100 takych mailov, rozne ponuky na viagru a podobne uzitocne veci....takze to mazem cele ako je...Outlook tvoj mail nespravne vyhodnotil, myslel si, ze ponukas viagruM&R napísal:uz sme ti ho poslali znovu![]()
Skus ho najst.
Slovakiaring 7.novembra 2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
hm
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
hm
mozno aj to bolo v junk emails, sem-tam ich okom prebehnem, ked ich nie je vela...nehladal by som za tym nejake skryte umysly....najlepsim dokazom mojej motivacie je, ze hned ako si 19.9. dal inzerat, tak 21.9. uz som posielal peniaze...sa mi zda, ze uz trosku vrtas (ako keby si mi neveril), ved ja som nepochybil, len som sa spytal, ci sa nebude potvrdenie posielat...ty si nenasiel tu platbu a z toho vznikol chaosM&R napísal:Je to divne,ze potvrdenie registracie po registracii si dostal v pohode,ale potvrdenie ,ze si zaplatil uz islo do kosa![]()
Subaru Impreza
Vobec nevrtam ...dolezite ze sa to naslo a vyriesilo,ak to chces riesit dalej kludne cez ss tam ti aj vysvetlim preco sa mi to tazko hladalo napriklad
.
Banda,posledny termin na zaplatenie je do 30.10.,ak do vtedy nezaplatia registrovani tak sa im registracia rusi za tu cenu,ktoru si registrovali a budu moc jazdit(ked bude este nieco volne)uz za ine peniaze.
Banda,posledny termin na zaplatenie je do 30.10.,ak do vtedy nezaplatia registrovani tak sa im registracia rusi za tu cenu,ktoru si registrovali a budu moc jazdit(ked bude este nieco volne)uz za ine peniaze.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
hm
ee, pohoda, myslim si, ze sme to velmi v korektnom duchu riesili, takze nie je dovod tancovat okolo toho..M&R napísal:Vobec nevrtam ...dolezite ze sa to naslo a vyriesilo,ak to chces riesit dalej kludne cez ss tam ti aj vysvetlim preco sa mi to tazko hladalo napriklad
.
Naposledy upravil/-a LastV8 v 28.10.2009, 12:08, upravené celkom 1 krát.
Subaru Impreza
jasne,ze nemusis..duddox napísal:no accord po totalnych vymenach mam uz asi ok...prave som ho doskusal po okresnych cestach(predpisovo)a nerobi problemi...len som zbadal datum EK a STK ze je mesiac mimo...
majo musim mat na slovakiaring platne STK a EK?
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.