Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  Slovakiaring 7.novembra 2009

M&R
Zaslal: 05.11.2009, 16:45 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
ja len na chvilu,mam dost Smile ,radsej ste mohli preberat ako spravne jazdit,brzdit,radit si co kto vie o takejto jazde a ako to treba .

Tie pravidla sme nevymysleli my,tie pravidla sa pouzivaju nielen na nasom Ringu,ale na vacsine ringov,diskutovat tu o tom mozete,ale je to zbytocne,skor by som preberal tu jazdu,brzdenie.Nevymyslite viac ako je vymyslene a pouzvane...

... a tu zalohu bude od vas pytat Slovakiaring a nie my.

Zakon pozname a ja osobne som to tam nechcel davat s tym OP,ale je to vec Ringu,on vam bude poziciavat tie transponderi,lebo su jeho ,s nim sa dohodnete za co vam ho pozicia Smile ,kludne mozete dat aj par desiatok eur zalohu ako pise HMT,kvoli Vam beru toto aby ste nemuseli davat peniaze.

Este upozornujem naozaj pridite skor na tu registraciu,lebo ak sa nestihnete zaregistrovat,lebo Vas tam pride na poslednu chvilu viac tak mate smolu,nestihnete jednu jazdu.

Skuste skor rozoberat naozaj ako tam jazdit Wink

Budeme tam mat aj nejake klobasky,chleba,caj s citronom,kavu... za par centov tak ak niekto bude chciet tak hladajte bielu fabiu s nalepkami pri boxoch.

Budu tam aj nejake 3 bundy s logom HC a aj podznacky,nalepky.

Kazdy z HC kto bude jazdit a sa ozve tak moze dostat nalepku HC racing team zadarmo.

Moje cislo ,ktore tam budem mat je 0948636666,keby nieco.

Naposledy upravil M&R dňa 05.11.2009, 16:54, celkom upravené 1 krát.

Zaslal: 05.11.2009, 16:54 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
majo klud, sak ja som pisal ze zodpovedny zo slovakiaringu, nie vy.. Wink ich budu nahanat, nie vas.. Wink A jazdu prebereme na mieste, lebo zalezi aj od podmienok ake prave budu (pocasie). V prvej jazde pojde kazdy dufam v klude a bude sa ucit trat a stopu, po jazde si potom povieme vsetci z klubu co a ako.. Wink a zajtra si uz kukajte videa onborad z ringu, nech sa co to naucite z tej trate vopred. Ozaj, je uz iste ktory z tych modelov pojdeme my?

/ N22A2 RE6

http://www.mcp.estranky.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 05.11.2009, 16:55 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Pojdete najdlhsiu trat ak sa na to pytas.

Zaslal: 05.11.2009, 17:16 Odpovedať s citátom
Založený: 01 júl 2008 Príspevky: 72 Bydlisko: Bratislava 2003 Renault Clio
majo ma pravdu, bude nas tam vela, budu rychlejsi a pomalsi bude treba davat hlavne pozor pri predbiehani, pomalsi musi uhnut, ...atd
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vticko
Zaslal: 05.11.2009, 17:28 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
majo, dik, to som xcel vediet Wink

mugen, samozrjeme ze pomalsi pusti rychlejsieho, ale poniektori co nemaju este vela odjazdene dostanu dobre rady ako idelane maju jazdit, nech si aj zajazdia a nech je to aj bezpecne, sak nech si vsetci uziju a bez ujmy Wink

/ N22A2 RE6

http://www.mcp.estranky.sk/
LastV8
Zaslal: 05.11.2009, 17:43 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 09 január 2007 Príspevky: 1871 Bydlisko: BA 2004 Honda Civic Coupe
je vytvoreny nejaky interny zoznam ludi, ktori budu jazdit z HC? tak len pre nasu potrebu, v ramci "pikosiek" Smile

exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
PaloMFC
Zaslal: 05.11.2009, 18:49 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 19 február 2008 Príspevky: 1746 Bydlisko: Bratislava
sa to kráti.. kto nebude spat poslednu noc od radosti? Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
HMT
Zaslal: 05.11.2009, 19:06 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1410 Bydlisko: Bratislava 2012 Honda Civic
LastV8 napísal:
je vytvoreny nejaky interny zoznam ludi, ktori budu jazdit z HC? tak len pre nasu potrebu, v ramci "pikosiek" Smile

Sorry...takyto zoznam nie je vytvoreny, ani nebude. Ledva stihame nutne veci, nie este robit dalsi zoznam. Mozete sa tu spocitat.. Smile

Len zopakujem:
Jazdi sa najdlhsi variant - c. 4 (5922m):
http://www.slovakiaring.sk/parametreokruhu.php?lang=svk
a to v smere hodinovych ruciciek. Paddock na cielovke budete mat po lavej strane

Ak bude spozorovany evidentne pomalsi jazdec, dostane komisarmi modru vlajku a je povinny pustit rychlejsieho pred seba. Dost pravdepodobne vsak je to, ze v jednej kategorii to bude dost vyrovnane, takze si prosim vsimajte zrkadla, majte stale co najvacsi prehlad o tom, co sa okolo vas deje, ci sa vas niekto nesnazi predbehnut... kludne bliknite smerovkou na jednu, ci druhu stranu, ak chcete niekoho pustit pred seba - nech o tom vie...potom sa bude jazdit lepsie jemu, aj vam.

Zaslal: 05.11.2009, 19:35 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
http://www.youtube.com/watch?v=nZ12-SBg6Ck a nepodceňujte v zákrutách zadokolky Cool

Zaslal: 05.11.2009, 19:42 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
Uz by ste mohli prestat s tymi nehodami...Na to tu je zvlast tema... Twisted Evil

PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
p_petricek
Zaslal: 05.11.2009, 21:06 Odpovedať s citátom
Založený: 02 marec 2009 Príspevky: 144 Bydlisko: Senec 1999 Honda Accord
kto idete rano, kedy chcete vyrazat?? ze sa dakde po ceste stretneme, alebo take daco..

M&R
Zaslal: 05.11.2009, 23:06 Odpovedať s citátom
Pomenili sa nejake auta v kategoriach, tak pocitajte s tym,ze nemusite jazdit v tej kategorii v ktorej ste registrovani...

Vsetko sa dozviete pri registracii.

A kto by mal zaujem,da sa registrovat aj na mieste a bude sa dat ist aj jednu jazdu,najma doobeda kde je to volnejsie.

Zaslal: 06.11.2009, 0:41 Odpovedať s citátom
Založený: 14 október 2007 Príspevky: 268 Bydlisko: Bratislava
Rolling Eyes )
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
duddox
Zaslal: 06.11.2009, 7:40 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 16 júl 2008 Príspevky: 1176 Bydlisko: BA,SC,PN 2000 Honda Accord
p_petricek napísal:
kto idete rano, kedy chcete vyrazat?? ze sa dakde po ceste stretneme, alebo take daco..

kade pojdes zo senca?z ivanky este viem ze gandzi ide doobeda,patrick s felu(neviem ci rano alebo poobede) a neviem kto este z blizkosti senca.
pre nas SC okres je najlepsie asi smer stvrtok na ostrove,lehnice,oldza Arrow
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
p_petricek
Zaslal: 06.11.2009, 13:40 Odpovedať s citátom
Založený: 02 marec 2009 Príspevky: 144 Bydlisko: Senec 1999 Honda Accord
No ja pojdem z ivanky tjez, od frajirky. O kolkej chceme vyrazit? Nech sme tam najneskor o pol 8mej, nie?

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 23 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: