Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  Slovakiaring 7.novembra 2009

duddox
Zaslal: 06.11.2009, 20:14 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 16 júl 2008 Príspevky: 1176 Bydlisko: BA,SC,PN 2000 Honda Accord
chce niekto kukly?idem este kupitsebe a na nete je cena 2,5€neviem kolko to bude ked tam dojdem...ak nekto chce nech da vediet do skoncenia panelaku.kupujem ich v motohale v ivanke pri dunaji...neviem aky je to material a ani som ich ete nikdy nedrzal v ruke...takze je riziko na vas...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gandzi
Zaslal: 06.11.2009, 20:38 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2007 Príspevky: 794 Bydlisko: Ivanka pri Dunaji
duddox napísal:
chce niekto kukly?idem este kupitsebe a na nete je cena 2,5€neviem kolko to bude ked tam dojdem...ak nekto chce nech da vediet do skoncenia panelaku.kupujem ich v motohale v ivanke pri dunaji...neviem aky je to material a ani som ich ete nikdy nedrzal v ruke...takze je riziko na vas...

obyc latkova kukla, snad nikomu nezacne horiet auto Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
duddox
Zaslal: 06.11.2009, 20:48 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 16 júl 2008 Príspevky: 1176 Bydlisko: BA,SC,PN 2000 Honda Accord
tak ivancania su lepie informovany Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
patrick
Zaslal: 06.11.2009, 20:55 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
HMT napísal:
Zajtra od obeda by uz vraj nemuselo prsat..
Zdroj: Najlepsie pocasie TV JOJ.

Doobeda sa naucite zakrutky a potom sa uz moze ist naplno. Very Happy Very Happy Very Happy

Hej alebo poniektory domov... Smile

PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gandzi
Zaslal: 06.11.2009, 20:57 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2007 Príspevky: 794 Bydlisko: Ivanka pri Dunaji
patrick napísal:
HMT napísal:

Doobeda sa naucite zakrutky a potom sa uz moze ist naplno. Very Happy Very Happy Very Happy

ber to tak ze aspon vysusis trat pre tych poobede Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
patrick
Zaslal: 06.11.2009, 21:01 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
Gandzi napísal:
patrick napísal:
HMT napísal:

ber to tak ze aspon vysusis trat pre tych poobede Very Happy

v pohodeeee:))

PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
nota11
Zaslal: 06.11.2009, 23:59 Odpovedať s citátom
Založený: 28 december 2006 Príspevky: 1027 Bydlisko: Dolný Kubín 2001 Honda Accord
Tak na zajtra vam vsetkym prajem dobre pocasie a aby ste sa riadne vyblaznili Very Happy Very Happy Very Happy A nezoderte vsetkych konikov z koze Wink Nechajte si nijakych aj na cestu dom Laughing

KAMIKAZE FAHRER
- AHcTT-
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
LastV8
Zaslal: 07.11.2009, 5:56 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 09 január 2007 Príspevky: 1871 Bydlisko: BA 2004 Honda Civic Coupe
trocha prsi, daco bude....dopijem kavu a sadam do auta.... Twisted Evil

exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
vticko
Zaslal: 07.11.2009, 7:48 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
od 9 hod rana by malo prestat prsat tam dole, tak to hadam sa vyjazdi Smile ozaj, nikto mi nepovie co za cesta je to ta 507 z galanty cez tomasikovo do dunajskej?

/ N22A2 RE6

http://www.mcp.estranky.sk/
LastV8
Zaslal: 07.11.2009, 15:07 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 09 január 2007 Príspevky: 1871 Bydlisko: BA 2004 Honda Civic Coupe
driftovanie v dazdi nie je celkom moj druh zabavy, ale bola to dobra skusenost...v kazdom kole zopar aut vyletelo....az na ten koniec, ked sme cakali hodinu (niektori sedeli nastartovani v aute) a nik nam neoznamil, ze sa zrusila 4. jazda, to bolo super....nelutujem, ze som bol, myslim, ze som sa vela naucil..... Wink

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
p_petricek
Zaslal: 07.11.2009, 15:12 Odpovedať s citátom
Založený: 02 marec 2009 Príspevky: 144 Bydlisko: Senec 1999 Honda Accord
moj pohlad - bolo super.. troska dazda nevadi, aspon sa pneu tak nedrali.. skoda toho ryhcleho konca, ze sme odjazdili len 3 dobedne, ale tak co uz, nabuduce.. snad bude aj nabuduce, nie? Smile

duddox
Zaslal: 07.11.2009, 15:14 Odpovedať s citátom
LastV8 napísal:
driftovanie v dazdi nie je celkom moj druh zabavy, ale bola to dobra skusenost...v kazdom kole zopar aut vyletelo....az na ten koniec, ked sme cakali hodinu (niektori sedeli nastartovani v aute) a nik nam neoznamil, ze sa zrusila 4. jazda, to bolo super....nelutujem, ze som bol, myslim, ze som sa vela naucil..... Wink

no tak ale mal si ostat este chvilu...bo tvoje auto som tam nevidel potom...bavo a viper si uz asi nevidel ako dopadol?aj mna ta voda v kuse smykala zo zakrut Very Happy
LastV8
Zaslal: 07.11.2009, 16:44 Odpovedať s citátom
duddox napísal:
LastV8 napísal:

no tak ale mal si ostat este chvilu...bo tvoje auto som tam nevidel potom...bavo a viper si uz asi nevidel ako dopadol?aj mna ta voda v kuse smykala zo zakrut Very Happy

bavo(ten s tym mega kridlom) a viper som videl....ak myslis to, ze boli mimo trate...kvoli viperu sme na tretiu jazdu cakali, kym ho povozia na odtahovke po trati....asi z vysky sa lepsie spoznava trat....musel som ist domov, mam malu dcerku, manzelka nechcela byt sama s nou....chceli sme este skocit s chalanmi na coffee, ale restika bola riadne plna....tak sme potiahli home....

P.S.: ked som odchadzal, mal si dole naraznik, strhol ti ho traktor?

Havran
Zaslal: 07.11.2009, 16:56 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Zilina / Dudince 1994 Honda Prelude
nema niekto videa?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
duddox
Zaslal: 07.11.2009, 16:56 Odpovedať s citátom
jo traktor mi ho strhol Very Happy zase dorabat uchyt.hlavne ze nic ine,aj do sania trocha vody slo,ale nastastie ku piestom sa nedostala.snad bude este taka akcia a bez vody.bolo fakt dobre a konopkove porshe bola doslova ukažkova profi jazda.

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 25 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: