|
Autor |
Správa |
< Racing ~ Slovakiaring 7.novembra 2009 |
vticko |
Zaslal: 07.11.2009, 19:52 |
|
|
Založený: 23 október 2008
|
predomnu vyletela calibra mimo a z blata sa vyhrabaval na cestu a aj sa vyhrabal a zadr*al tu cestu poriadno.. asi nexcel riskovat ze mu traktor napravi vizaz |
_________________ B16A2 EG6
EX/ F20C2 AP1
/ D15Z6 EK3
/ N22A2 RE6
http://www.mcp.estranky.sk/ |
|
Návrat hore |
|
MUGEN1 |
Zaslal: 07.11.2009, 20:06 |
|
|
Založený: 14 január 2007
1990 Honda CR-X |
Trať velmi pekná a rozmanitá až na jeden horizont..
Organizačne to bolo slabé, rušenie jázd bez udania dôvodu, nikto nič nevedel, prečo sa tie jazdy vlastne rušia a niektorí sme boli ukrátený..Bolo nám povedané proste len tolko že "Vy ste už išli, nech idú aj druhí" ..
Možno som jediný kto toto všetko sem napíše ale bola to facka od organizátorov že nám nepovedali prečo to bolo tak, je mi jedno že to bolo "také lacné" a že nabudúce to už bude drahšie, ale pripravili nás na niečo a urobili iné ! Asi sa to tu už rozoberať dalej nebude, a všetci budeme radi že máme celé autá atd, atd.,, ale videl som na každom jednom sklamanie, ked nám tú jazdu zrušili ! Pumpa cez obed na hodinu zatvorená kôli obedu ... ???
Inak celkom pekný den za nami, brzdy minimálne raz vyvarené, sliky celkom fungovali aj ked sa mi všetci čudovali že prečo ich dávam, ale mám takú skúsenoť že sliky sú vždy lepšie ako hociaká iná guma, prestávajú fungovať až ked súvislé prší a voda stojí na vozovke... A to sa mi potvrdilo aj dnes..
V budúcnosti držím usporiadatelom palce, nech im to vyjde o niečo lepšie |
Naposledy upravil MUGEN1 dňa 07.11.2009, 20:11, celkom upravené 1 krát. _________________ Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde.. |
|
Návrat hore |
|
duddox |
Zaslal: 07.11.2009, 20:10 |
|
|
Partner HondaClubu 5/2013
Založený: 16 júl 2008
2000 Honda Accord |
no ten s tou celicou bol trocha extrem,som sa mu radsej tiez vyhybal.ale za nim som stihal v poho.ale boli tam aj tolerantny(zlta rx7,strieborny a cierny z350).ten strieborny ctr 7g bol kto?pekne mu to drzalo v zakrutach...kedy bude dalsia akcia?na snehu by to bolo naj |
|
|
Návrat hore |
|
p_petricek |
Zaslal: 07.11.2009, 20:12 |
|
|
Založený: 02 marec 2009
1999 Honda Accord |
pravdu pises mugen. bolo to troska smutne, ked sme isli len 3 namiesto 4och jazd..
a pravdu mas aj v pneu - ja som prehadzoval semisliky (r888) a fungovali tiez skvele.. |
_________________ Accord 2.0i Vtec
..s tehotnou priatelkou nemozes jazdit tak rychlo.. |
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 07.11.2009, 20:23 |
|
|
HC Team
Založený: 09 január 2007
2004 Honda Civic Coupe |
ja tomu este rozumiem, ze bol sklz a tak, len ked si niekto vyrata, ze 8:20 konci jedna kategoria a 8:20 hned ide druha (to sa ani neda, lebo je ten isty vjazd a vyjazd na parkovisko), tak to bolo jasne, ze bez sance naplnit harmonogram...to je este ok, vzdy ked som na nejakom moto evente, tak sa flexibilne meni program, podla udalosti a hlavne dost sa caka, takze som zvyknuty....ale ked tam uz mate megafon, tak aspon zakricim, ze sa to rusi....chudak p_petricek sedel poslusne pol hodku v race sedacke poskladany, lebo dost zle sa do nej ide, uz sme sa smiali na nom a zbytocne tam bol zaseknuty ))))) |
_________________ Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT |
|
Návrat hore |
|
Satikk |
Zaslal: 07.11.2009, 20:34 |
|
|
Založený: 17 január 2007
1993 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
PaloMFC |
Zaslal: 07.11.2009, 20:37 |
|
|
Partner HondaClubu 5/2013
Založený: 19 február 2008
|
veru zmatkov bolo trošku viac, nie vzdy vinou organizatorov, ale i zo stranyslovakiaringu.. vid prelepene svetla.. vid namontovanie oka na vlečenie a huhu zmatky,,, puštanie na pitlane.. informovanie tiez trošku občas pokulhavalo.. ale zbierali sa skusenosti.. čo sa týka počtu jazd, organizátori sa snazili aby bolo čo najviac jazd, mozno trochu optimistiky plán dost narušilo počasie a ešte viac niektorí nezodpovední jednotlivci, vid napr. kus vola na corole.. ktory sa hral na traktoristu minimalne prve tri kola + nedodržal pravidla neznečistovania trate čo následne zasa len brzdilo premavku koli čisteniu a ešte mal potom drzosť sa nadrapovať...
tiež za toho svateho som nevedel pochopit, to prečo sa tolko ludi lepilo jeden na druheho.."hlavne u bmw som postrehol tento syndrom" či už po vyjazde safety caru ale i počas jazdenia.. trat dlha. na trati par aut na kope a potom trištvrte okruhu prazdneho.. nuda aj pre divaka.. chapem ze každeho lakalo sutaziť, ale vdaka tomu sa to zbytočne obmedzilo si myslim.. lebo i to prispievalo k zbytočnym vyjazdom mimo trat si myslim.. |
|
|
Návrat hore |
|
patrick |
Zaslal: 07.11.2009, 20:43 |
|
|
|
PaloMFC napísal: veru zmatkov bolo trošku viac, nie vzdy vinou organizatorov, ale i zo stranyslovakiaringu.. vid prelepene svetla.. vid namontovanie oka na vlečenie a huhu zmatky,,, puštanie na pitlane.. informovanie tiez trošku občas pokulhavalo.. ale zbierali sa skusenosti.. čo sa týka počtu jazd, organizátori sa snazili aby bolo čo najviac jazd, mozno trochu optimistiky plán dost narušilo počasie a ešte viac niektorí nezodpovední jednotlivci, vid napr. kus vola na corole.. ktory sa hral na traktoristu minimalne prve tri kola + nedodržal pravidla neznečistovania trate čo následne zasa len brzdilo premavku koli čisteniu a ešte mal potom drzosť sa nadrapovať...
tiež za toho svateho som nevedel pochopit, to prečo sa tolko ludi lepilo jeden na druheho.."hlavne u bmw som postrehol tento syndrom" či už po vyjazde safety caru ale i počas jazdenia.. trat dlha. na trati par aut na kope a potom trištvrte okruhu prazdneho.. nuda aj pre divaka.. chapem ze každeho lakalo sutaziť, ale vdaka tomu sa to zbytočne obmedzilo si myslim.. lebo i to prispievalo k zbytočnym vyjazdom mimo trat si myslim..
Vo velkej miere to tomu prispievalo musim potvrdit...Lebo ked sme vyleteli druhy krat tak BMW s MT znackou som mal za ritou tesne pred zatackou a nechcel som mat hatchback...
A Tomi fotky vysli... |
_________________ DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils |
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 07.11.2009, 20:46 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
Budeme sa este k tomu vyjadrovat, ale zatial za organizatora tolkoto:
- poldnovi jazdci mali jazdit od 8-12 hod. Teda podla progoramu 4 jazdy. Bohuzial, kedze hned v prvej, druhej a dalsich 20-minutovkach bolo vela pripadov vyletenia z drahy, stale sa nam cas posuval, az sa jednoducho 4 jazda nestihla. 8-12 sa jazdilo + samozrejme sa upratovala draha - komisari zametali a odpratavali blato v jednom kuse + sa odtahovali auta. Je nam luto, ze si nezajazdili vsetci tolko, kolko sa planovalo. Je to vsak iba a vyhradne vinou tych, ktori nezvladli situaciu, neprisposobili jazdu podmienkam a svojim schopnostiam.
- rieslili sme velmi vela poruseni pravidiel, nerespektovanie vlajok - zlta, cervena, nic...niektori predbiehali v kuse. Najmenej tretina jazdcov by bola poslana domov, keby sme sa v RaceControl neprihovarali za vsetkych, aby ich hned nevyhodili, iba im dali nejake upozornenie.
- je velmi dolezite pripomenut, ze naozaj to bola neuveritelna cena a moznost pre vas vsetkych. Mozno prave preto prislo tolko ludi a tiez tolko nezodpovednych jazdcov, ktori nerespektovali takmer nic. Bolo to pre nas naozaj tazke.
- tiez je to pre nas dobra skusenost a urcite nabuduce budeme mnohe veci riesit inak.
- vzdy treba pocitat s tym, ze ak dojde k nejakej nehode, ci zaspineniu trate, vopred stanoveny harmonogram nebude mozne nijakym sposobom dodrzat.
Napriek tymto - ja to nazvem - drobnym problemom, aj tak verim, ze vacsina z vas si dobre zajazdila. Spoznali ste nas novy okruh a mohli ste si skusit drahu skutocne na svetovej urovni.
Dakujeme vsetkym zucastnenym. |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
patrick |
Zaslal: 07.11.2009, 20:52 |
|
|
|
To ano len urcite treba ratat s tym ze urcite by sa nesli jazda za jazdou najme nie v tomto pocasi...S tym sa malo troska ratat ze tie auta povylietavaju ci mozno aj horsie(viper,e30)Ale zas beriem aj to ze je skoro tma...Ale tak clovek sa uci na vlastnych chybach... |
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 07.11.2009, 20:54 |
|
|
HC Team
2004 Honda Civic Coupe |
okrem toho, bol to aj taky mini Honda zraz....Hond tam bolo dost, aspon som sa pozoznamoval osobne s ludmi z fora....a na trati som sa vela naucil....cenna skusenost urcite.... |
|
Návrat hore |
|
patrick |
Zaslal: 07.11.2009, 20:58 |
|
|
|
LastV8 napísal: okrem toho, bol to aj taky mini Honda zraz....Hond tam bolo dost, aspon som sa pozoznamoval osobne s ludmi z fora....a na trati som sa vela naucil....cenna skusenost urcite....
To ano mna najviac prekvapilo ked mi asi v 100vke utrhlo zadok v tej dlhej zatacke no nastatie bracho drifter tak aj s integrou som bol parkrat na mokro jazdit na padocku tam som si to akotak nacvicil a teraz som zareagoval spravne...Ten v tej nexii zamnou v dalsom kole spravne nezareagoval a skoncil mimo,tusim aj olejovu vanu rozbil... |
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 07.11.2009, 21:04 |
|
|
HC Team
2004 Honda Civic Coupe |
patrick napísal: LastV8 napísal: okrem toho, bol to aj taky mini Honda zraz....Hond tam bolo dost, aspon som sa pozoznamoval osobne s ludmi z fora....a na trati som sa vela naucil....cenna skusenost urcite....
To ano mna najviac prekvapilo ked mi asi v 100vke utrhlo zadok v tej dlhej zatacke no nastatie bracho drifter tak aj s integrou som bol parkrat na mokro jazdit na padocku tam som si to akotak nacvicil a teraz som zareagoval spravne...Ten v tej nexii zamnou v dalsom kole spravne nezareagoval a skoncil mimo,tusim aj olejovu vanu rozbil...
no hej, par predokolkarov sa prekvapilo, ze im auto ide bokom a zadok sa derie dopredu, mna tiez par krat chcel zadok predbehnut...kto by to povedal, ze dnes si dame aj Drift day ....na hondach.... |
|
Návrat hore |
|
patrick |
Zaslal: 07.11.2009, 21:06 |
|
|
|
Ale bolo super,uz chcem nech je sucho,vymenim spojku,brzdy nejake lepsie gumy a rozdame si to znova |
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 08.11.2009, 3:17 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
duddox napísal: traktoristov nas bolo viac,ze pato mna raz vytahovali a 3x som vedel,ze do zakruty pri tej rychlosti to nevyberem tak som musel dobrzdit do ulicky pred zakrutou.raz som bol takto zarovno s bawom(combi,cierne),bol z lava a nastastie si všimol ze blinkrujem nanho tak my uvolnil cestu.rozumny to clovek to cierne ufo co vybehlo z drahy je ok?niekto od nas?
cierne ufo by bolo OK, keby mu sikovni odtahovaci pri nakladani na korbu gurtnou nepomackali blatnik... nastastie nie je poskodeny lak, takze by to mohlo ist spravit vytahovackou... |
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|