Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  Slovakiaring 7.novembra 2009

vticko
Zaslal: 08.11.2009, 8:08 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
to ufo som sledoval asi 4 kola jak sa tam okolo neho nadrapuju v tej zatacke a myslim ze nebol jediny komu odtahovaci poskodili auto...

btw, zabudol som si pozret casy na nastenke, budu niekde vysledky zverejnene? zaujima ma najme tretia jazda poobedny skupina B.

/ N22A2 RE6

http://www.mcp.estranky.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
matoxba
Zaslal: 08.11.2009, 10:48 Odpovedať s citátom
Založený: 19 august 2007 Príspevky: 898 Bydlisko: Bratislava
kto jazdil na ciernom accorde s cislom 5 A skupina?
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
duddox
Zaslal: 08.11.2009, 10:51 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 16 júl 2008 Príspevky: 1176 Bydlisko: BA,SC,PN 2000 Honda Accord
matulo napísal:
duddox napísal:
traktoristov nas bolo viac,ze pato Very Happy mna raz vytahovali a 3x som vedel,ze do zakruty pri tej rychlosti to nevyberem tak som musel dobrzdit do ulicky pred zakrutou.raz som bol takto zarovno s bawom(combi,cierne),bol z lava a nastastie si všimol ze blinkrujem nanho tak my uvolnil cestu.rozumny to clovek Cool to cierne ufo co vybehlo z drahy je ok?niekto od nas?

cierne ufo by bolo OK, keby mu sikovni odtahovaci pri nakladani na korbu gurtnou nepomackali blatnik... nastastie nie je poskodeny lak, takze by to mohlo ist spravit vytahovackou...

no ale spon nic vazne...skoda by ho bolo znicit Confused
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
HMT
Zaslal: 08.11.2009, 11:25 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1410 Bydlisko: Bratislava 2012 Honda Civic
vticko napísal:
...budu niekde vysledky zverejnene? zaujima ma najme tretia jazda poobedny skupina B.

Vysledky tu, nech sa paci:
http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=491542
kliknite na jednotlive jazdy.
Su tam samozrejme iba ti, ktori mali prenajaty transponder.
Mimochodom: v buducnosti bude casomiera bez vynimiek povinna.

Naposledy upravil HMT dňa 08.11.2009, 11:29, celkom upravené 2 krát.

Zaslal: 08.11.2009, 11:26 Odpovedať s citátom
Založený: 02 marec 2009 Príspevky: 144 Bydlisko: Senec 1999 Honda Accord
cierny acco s cislom 5 sa hlasi.. Smile

matoxba
Zaslal: 08.11.2009, 11:39 Odpovedať s citátom
Založený: 19 august 2007 Príspevky: 898 Bydlisko: Bratislava
p_petricek napísal:
cierny acco s cislom 5 sa hlasi.. Smile

tak gratulujem k najlepsiemu casu z meranych Wink
kde je ten frajer s bmw? Laughing
p_petricek
Zaslal: 08.11.2009, 11:46 Odpovedať s citátom
Založený: 02 marec 2009 Príspevky: 144 Bydlisko: Senec 1999 Honda Accord
teraz som pozrel vysledky.. asi myslis toho poobede.. no, ja som bol doobeda a bez transpondera.. takze to nebudem ja..skoda.. Smile

M&R
Zaslal: 08.11.2009, 12:16 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Takze po dlhom vyspati odpoviem na nejake otazky,viem ,ze je to zbytocne a nikto to nezoberie,ale mam tu potrebu.

Bol zazrak,ze za tie peniaze ste sa tam dostali,ze sa to podarilo pri tom pocte,pri tych ludoch a pri tych peniazoch.
Ano,organizacne to bolo slabe,najma kvoli nam,ze sme nepredpokladali,ze bude tolko buraciek a nezodpovednych ludi,rusenie jazd bez dovodu?nebolo dovodov vela?nevideli ste ich?rusenie jazd bolo kvoli vam ako celok,my sme neburali,ja viem,ze ti co neburali za to nemozu,ale keby sme dali doobeda stvrtu jazdu tak poobedni budu mat 2?ako oni by k tomu prisli?Ja viem,to nikoho nezaujima,vsetko je na organizatorov,aj to,ze kvoli nezodpovednym"zavodnikom" sa to skratilo.
Na Babe ked sa nestihne odjazdit kvoli burackam predpisany pocet jazd tak tiez to nechapete?tiez sa musi uvolnit kopec a nikoho nezaujima,ze ste neodjazdili...,ale to nepochopite,ze je to to iste,ze sme za to my nemohli.
Harmonogram by bol dodrzany aj ked to bolo na tesno keby pri konci jazd jednej skupiny bola druha uz nachystana na pitline,ale ked ste len prichadzali ked uz boli stahovani druhi z drahy tak...Ano,mali sme chodit po depe a kricat do megafonu,ale pri tom pocte ludi co sme tam boli ,zadarmo, sa to nedalo a co bol fakt tak aj ti co poculi,ze maju ist tak sa len zacali chystat,popripade to ani nevnimali,potom sa zobudili ked niektori uz boli na trati a podobne(nebudem pisat kto,minimalne 3 mena by som vedel napisat),ja viem,toto vas nezaujima a chapem to.
Ale napr.co sa tykalo prichodu skupin do pitlajnu bola najlepsia C skupina.Lebo vedeli,ze maju uz cakat,davat si na to pozor,si neviem predsavit,ze by ste na kopci,slalome neboli nachystani a museli vas nahanat,ze vam to nikto neoznamil,ze sa to posuva?snad aspon to ste si mohli sledovat kto tam ide a kedy,ale naco,vsak su tu organizatori,ale chapem to,nasa chyba,ale proste sa to nedalo z nasej strany,nabuduce ked sa nieco nebude dat spravit dobre tak to nebudeme robit.
Na slalome tiez vas musia nahanat po depe aby ste si isli odjazdit svoju skupinu,alebo si to budete sledovat vy?Ja viem,na slalome je to mensie a moze niekto vyhlasit ,ze ide skupina a aka,ale tu sa to proste nestihalo najma ak sme museli riesit vsetko,buracky,nezodpovednost,neskore prichody na registraciu,proste vsetko...,ale zase napisem,ze toto vas nemusi zaujimat a chapem to.
K tomu na drahe a k tomu kedy vas stahovali..za to sme my nemohli,safety car dostaval pokyny z racecontrolu kolko a akou rychlostou ma kruzit, ked kazali dve kola tak to nebola nasa chyba,ze ste podla vas zbytocne kruzili dve kola,ked vas stiahli skor tak to oni uznali,ze je zbytocne kruzit po okruhu,lebo to bude dlho trvat a zybotocne by tam boli ti co prave jazdili a aj tak by sa to neodpratalo kym by tam ta skupina mohla byt,preto sa to stiahlo a zatial sa pripravila dalsia skupina,ktora nebyt dalsieho to zase neprerusila a tak dokola,ja viem,toto vas nezaujima,pre vas je podstatne ,ze ste nejazdili.
Bolo to velmi tazke byt prostrednikom medzi vami a slovakiaringom najma ked sme my nemohli ovplyvnovat moc dianie na trati,keby bolo na nas tak by sme hned vylucovali ludi co nerespektovali vlajky,lebo asi ani nevedeli co znamenaju,boli ako samovrahovia bez pudu sebazachovy,keby jazdili na motorkach tak polovica zo zavodnikov je v nemocnici,preto moto agentury to maju jednoduchsie a preto je malo agentur co organizuje auta...
Pre nas bolo podstatne vas tam dostat,aby ste to raz zazili,mali na to,skusili?polovica z vas sa tam uz nikdy nedostane ,lebo uz neda za to tolko penazi ako to bude stat a preto sme chceli vyuzit jedinecnu prilezitost aby ste sa tam dostali.
Hej,mohli sme dat vyssiu sumu,hej,mohli sme dat iba celodennych cim by sa zlepsila kvalita jazdcov co si to mozu dovolit,mensi napor na nas,na slovakiaring,odburali by sa ti co na cely den nemaju auto,peniaze,chut,vela amaterov...tym by sa zlepsila kvalita,zmensili problemy,ale chceli sme vas tam dost,kto by isiel keby sa dal kupit len cely den,kto by isiel keby to stalo 130 euro a viac?Hej,bolo by menej ludi,a menej buraciek,menej problemov,lepsie zvladnute,viac kludu,ale polka z vas by tam nebola...
Ale toto vas nezaujima,vas zaujima iba vas problem,chapem to,asi by som to bral tak isto.

Jedna vec ma tesi,niekto dolezity nam povedal,ze nas obdivuje,ze sme vas tam priviedli aj ked nas to stalo vela,isli sme s kozou na trh,co sa aj ukazalo,ale aj tak sme to spravili,aj ked tato akcia bola dopredu stratova s velkym rizikom najma kvoli amaterom,velkej mase ludi co tam mala prist,ale isli sme do toho aby ste tam mohli byt aj vy...ja dufam,ze sa vzdy najde blazon co nebude mysliet na seba a bude robit nieco pre druhych aj ked sa mu to nevrati,teda vrati skor opak,ale to uz je iny pribeh,ktory bude pisat niekto iny...

Pumpa zatvorena,to,ze tam nebola 95 nebola nasa chyba.

Dakujem vsetkym co nam pomahali a pomohli a aj Slovakiaringu,ze povolilo takuto "masovku",ktora sa uz nikdy nebude opakovat.

Zaslal: 08.11.2009, 13:31 Odpovedať s citátom
majo, sak HMT pisal toto:

- rieslili sme velmi vela poruseni pravidiel, nerespektovanie vlajok - zlta, cervena, nic...niektori predbiehali v kuse. Najmenej tretina jazdcov by bola poslana domov, keby sme sa v RaceControl neprihovarali za vsetkych, aby ich hned nevyhodili, iba im dali nejake upozornenie.

A ty pises ze keby bolo na vas, tak hned ich vylucite tych co sa nevedli vpratat do koze..

,,Bolo to velmi tazke byt prostrednikom medzi vami a slovakiaringom najma ked sme my nemohli ovplyvnovat moc dianie na trati,keby bolo na nas tak by sme hned vylucovali ludi co nerespektovali vlajky,lebo asi ani nevedeli co znamenaju,boli ako samovrahovia bez pudu sebazachovy,keby jazdili na motorkach tak polovica zo zavodnikov je v nemocnici,preto moto agentury to maju jednoduchsie a preto je malo agentur co organizuje auta... "

pritom pravidla boli jasne dane a pri poruseni sa nic nedialo.. Confused

HMT, dik za vysledky Wink

/ N22A2 RE6

HMT
Zaslal: 08.11.2009, 15:06 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1410 Bydlisko: Bratislava 2012 Honda Civic
My dvaja - Majo a ja - sme sa stretavali len malo.. Ja som riesil mnohe veci sam a on sam. Ako viete, ja som bol vacsinu casu na trati v SafetyCar. A len co som z neho na chvilu vyliezol, bud som sa vadil s tymi, ktori neboli spokojni, alebo som trcal hore v RaceControl a riesil tam veci - robil kompromisy, aby nam to nezrusili atd..

Preto dakujem vsetkym, ktori aspon trochu pochopili nasu situaciu - za ich porozumenie a toleranciu.

vticko: keby sa pravidla dosledne dodrzovali, polovicu z vas by po 2 jazdach poslali domov. Taka je realita.

Mimochodom: mal som nastasie aj viacero velmi dobrych, pozitivnych reakcii. Bolo to ako z radov profi, ci poloprofi jazdcov, ale aj beznych amaterov. Vzdy bude niekto spokojny a niekto zas nie. Zalezi od uhla pohladu.

Zaslal: 08.11.2009, 15:08 Odpovedať s citátom
Založený: 14 október 2007 Príspevky: 268 Bydlisko: Bratislava
tak zopar mojich:

nejake dalsie, + tieto v lepsej kvalite budu ked sa dostanem na "par" hodin k fotosopu.
duddox
Zaslal: 08.11.2009, 15:28 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 16 júl 2008 Príspevky: 1176 Bydlisko: BA,SC,PN 2000 Honda Accord
podla mna sa 4. jazda nestihla lebo sme jazdili pomali Very Happy Very Happy Very Happy

budte vdacny ze ste sa nemuseli starat o nic ine len zaplatit 50/100€,,, aj fotky mame..

Nabuduce sa pre kritiku vykaslu na nas a budeme cvakat ovela viac a aj tak to dopadne rovnako...

7.november a jazdit 200vkou na profi drahe a spoznat kopu ludi(aj ked neviem kto ma aky nick) a to len za 50€,a este k tomu bezpecna draha kedze mozem vyletet a mam kde Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
komar
Zaslal: 08.11.2009, 15:40 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
super akcia, trat perfektna.Jazda neskutocna aj s dlahou na lavej ruke, auto drzalo jak na kolajniciach aj bez dezenu a na mokrom. Ja som si zlu organizaciu nevsimol, predbehla ma len calibra, ktorej som v dalsej zakrute zatrubil, ked sa hrabala von zo strku Smile BMW bolo pozadu... SmileSmile
Brzdove dosticky som odpisal Razz

Motre thx za foto
Matus, HMT a Matiz thx za odvoz
Majo a spol thx za akciu Smile
Peto009 thx, ze si ma nechal predbehnut Smile

ps: nevie niekto cim dam dole to lepidlo z lepiacej pasky na svetlach? volajak sa tam pripieklo Smile

Zaslal: 08.11.2009, 15:50 Odpovedať s citátom
HMT, ja viem, vyhodili by ste polku jazdcov (tych co mali v pazi a nonstop sa koli nim predlzovalo) a ostatny potom nadavali.. mali ste ich na zaklade pravidiel poslat domov a ostatny by boli spokojny, lebo by sa stihalo vsetko Wink Radsej nech nadavaju ti co nedodrzovali predpisi ako ti co dodrzovali a nemohli si zajazdit.. Wink Ja osobne som bol nespokojny len s tymi kamikadze co tam spinili cesty a prebiehali pocas vlajok a SC.. Nabuduce keby je akcia, tak by som nedodsiel koli tomu, ze kamikadze nebudu potrestany a vyhodeny a nie koli tomu, ze by nebehal niekto s megafonom po parkovisku ze ma sa ist na start Wink ten kto nerespektuje pravidla a ohrozuje bezpecnost a plynulost mal byt okamzite vyluceny.. tak ako bolo aj pisane v pravidlach.. Wink

komar, ja som siel za tebou v tej prvej jazde ked nas ten ... s tou kalibrou obiehal pocas SC a nasledne sa vyhrabaval z role Laughing na tom nadjazde ked som siel za tebou, tak som ti mohol spravit inspekciu podvozku Laughing

/ N22A2 RE6

matulo
Zaslal: 08.11.2009, 15:58 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
komar napísal:
super akcia, trat perfektna.Jazda neskutocna aj s dlahou na lavej ruke, auto drzalo jak na kolajniciach aj bez dezenu a na mokrom. Ja som si zlu organizaciu nevsimol, predbehla ma len calibra, ktorej som v dalsej zakrute zatrubil, ked sa hrabala von zo strku Smile BMW bolo pozadu... SmileSmile
Brzdove dosticky som odpisal Razz

Motre thx za foto
Matus, HMT a Matiz thx za odvoz
Majo a spol thx za akciu Smile
Peto009 thx, ze si ma nechal predbehnut Smile

ps: nevie niekto cim dam dole to lepidlo z lepiacej pasky na svetlach? volajak sa tam pripieklo Smile

lepiacou paskou sa to dalo odcapkat ked to bolo cerstve (vezmes lepivu stranu pasky, ktoru si odlepil, prikladas a lepidlo zostane skor na nej ako nas svetlach(, teraz skus technicky benzin... snad zabere...

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 28 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: