|
Autor |
Správa |
< Racing ~ Slovakiaring 7.novembra 2009 |
2Bera |
Zaslal: 08.11.2009, 20:28 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
HMT napísal: 2Bera napísal: josa napísal: Ak by jazdci nevyletovali tak by ten harmonogram bol ok. ale kedze bolo dost vyletov tak sa to nedalo.
ti co vyleteli tak nesli na vylet na okruh ale sli si zajazdit a skusat ako sa sprava auto...rekreacnu jazdu si mozu spravit na okreskach..neviem co ste si mysleli ze sa bude diat ked trat bola mrte mokra...keby som siel jazdit tak tiez vyletim prevratim alebo hoc co..ked si uz zaplatim tie kolecka tak si zajazdim ta ne?
Tak toto je presne ten egoizmus o ktorom som pisal.. Ja som si zaplatil. Ja chcem vsetky kolecka odjazdit, aj napriek tomu, ze tam budem vyletovat z drahy, nerespektovat pravidla a budu ma odtahovat a v jednom kuse po mne upratovat z drahy bordel.. Super!
nebodaj ste cakali ze vsettci pojdu 50...pekne sa dodrzi harmonogram a vsetci zili az kym nepomreli...take optimisticke duo som este nevidel ale riesit to nebudem..nebol som tam |
Návrat hore |
|
josa |
Zaslal: 08.11.2009, 20:29 |
|
|
Založený: 10 február 2009
1995 Honda Civic |
ale ked mam pravdu povedat, ak by som mal rychlejsie auto tak by som sa zrejme tiez ocitol mimo trat. Odjazdil som len 1 etapu zo 4, ale uz aj v tej 1 vela nechybalo a bol by som mimo. |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 08.11.2009, 20:32 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Semir napísal: videl som už všeličo na okruhu ale čo hovoríte na závodný okruhový špeciál v podaní : FIAT Multipla?
a z pohľadu diváka len keď sa niekto pozrel na tento harmonogram pred pretekmi ....
mohol vedieť že to tak určite nebude, no vôbec som nečakal že to budú Racingwheels riešiť na úkor jazdcov a skracovanie,resp. 1kolo za safety-car-om, to bolo podla mna zbytocne aj zoradit kat.A na pitlane.... mohli ste usetrit dalsich 10min..... som rád že som nešiel nakoniec jazdiť,keď si za niečo zaplatím ,chcem to tak mať ako to je sľubené ,, dam blby priklad mozno pre niekoho´´ pojdem do potravin,zaplatim za 10rohlikov dostanem 8.... ale porovnavať okruh zo slalomom je podla mna blbosť. Drzim palce k mudrejsim HARMONOGRAMOM, ak ked sa neda koli financiám, tak radsej by som sa presiel tych zopar km navyse a pojdem do Brna.
a nepotrebujem 50e/30min lebo máme nový okruh......
Nechce sa mi reagovat na kazdeho...mudreho,ale tebe este odpisem,lebo nevladzem uz z tych blbosti...
Ten harmonogram by sa dodrzal lebo je to bezne a jazdi sa tak,ale jasne,ty si najmudrejsi a vies to lepsie a hned si to vedel...poviem na Ringu,ze si mudrejsi ako oni.
Harmonogam bol oka keby sa neburalo a boli disciplinovanejsi jazdci,takto to bolo zverstvo..kvoli ludom...
Prve kola boli nutne za safety carom,a ak si myslis,ze nie tak nevies co pises a nevies nic o jazdeni,keby si tam bol tak by si videl,ze to bolo nutne,bolo to nutne aj podla Slovakiaringu a zase sa to bezne robi aby si kazdy presiel okruh za safety carom aby ho videl,presiel si to pomaly.Proste nemozes pustit ludi bez toho aby si to nepresli pomaly,najma pri tych amateroch co tam boli.Bezne sa to robi a bude robit.
Zoradenie na pitlajne malo byt preto aby boli pripraveni ked posledne auto jazdiacej kategorie odide mohli vystartovat...preco tam neboli vsetci na pitlajne nachystani to je tiez "nasa" chyba...kopec aut bolo na parkovisku ked jeho skupina bola na pitlajne..."nasa "chyba,ze sme neprisli za kazdym,ze chod,ide tvoja skupina...kopec ludom sme to aj povedali a ani nas nepoculi,nevnimali...
Som zvedavy ci na nejakom kopci dostanes vzdy pocet slubenych jazd ked bude vela buraciek a musia uvolnit cestu do nejakej hodiny...stalo sa to xy krat na zavodoch do kopca,najma na babe,nebola to nasa chyba ,ze zavodnici burali a nestihlo sa odjazdit.
Proste nedalo sa to dodrzat ked v jednej jazde boli min.3-4 auta von...to ich tam mali nechat aby v dalsom kole do neho napalil dalsi podobny...neviete co pisete...
Vsetko by bolo ok keby sa neburalo,popripade menej,ale nasa chyba,ze sme to ponali tak masovo a tym padom prislo dost ludi co su uplne mimo a uplne vymeteni.Ostatni si to za nich ... a uplne vas chapem,ale za to nepiste uplne nezmysli,teda piste,je mi to jedno,co som mohol to som napisal ako to bolo.
,ale suhlasim s tebou,ze ten kto si bude chciet zajazdit na okruhu na zaplatitelnu sumu bude musiet ist do ciech. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
josa |
Zaslal: 08.11.2009, 20:36 |
|
|
1995 Honda Civic |
Inak mne sa jedna vec strasne pacila vodic SC vravel "pojdem prve kolo pomaly pred vami aby ste vsetci stihali" Za prvou zakrutou som ich stratil. Ale dobehol som ich niekde v poslednej casti. Ale tak ma to pobavilo |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 08.11.2009, 20:39 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
2Bera napísal: HMT napísal: 2Bera napísal: josa napísal: Ak by jazdci nevyletovali tak by ten harmonogram bol ok. ale kedze bolo dost vyletov tak sa to nedalo.
ti co vyleteli tak nesli na vylet na okruh ale sli si zajazdit a skusat ako sa sprava auto...rekreacnu jazdu si mozu spravit na okreskach..neviem co ste si mysleli ze sa bude diat ked trat bola mrte mokra...keby som siel jazdit tak tiez vyletim prevratim alebo hoc co..ked si uz zaplatim tie kolecka tak si zajazdim ta ne?
Tak toto je presne ten egoizmus o ktorom som pisal.. Ja som si zaplatil. Ja chcem vsetky kolecka odjazdit, aj napriek tomu, ze tam budem vyletovat z drahy, nerespektovat pravidla a budu ma odtahovat a v jednom kuse po mne upratovat z drahy bordel.. Super!
nebodaj ste cakali ze vsettci pojdu 50...pekne sa dodrzi harmonogram a vsetci zili az kym nepomreli...take optimisticke duo som este nevidel ale riesit to nebudem..nebol som tam
Cakali sme,ze vacsina pojde v ramci svojich moznosti,nie pomaly v kazdej jazde vyletiet....podla teba ide o to zaplatit si okruh a vyletovat vsade?Potom nevies nic o jazdeni...a ked uz ani pud sebazachovy nepomalal tak uz neviem.
Jazdit sa ma tak aby som presiel tu trat a kazdym kolom zrychloval,lebo spoznam trat,zajazdil lepsiu stopu,ale toto su veci zjavne ,ktore nechapete... |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
duddox |
Zaslal: 08.11.2009, 20:53 |
|
|
Partner HondaClubu 5/2013
Založený: 16 júl 2008
2000 Honda Accord |
navrhujem aby najvatsi kritici zorganizovali takuto akciu.hned na zaciatku sa tam tlacil na tusim HMT ze preco mu nikto nepovedal ze mal byt na drahe.mal velke reči a pod.to uz bolo 8:10,to som sa uz ja chystal do auta...kde bol rozculeny jazdec o osmej?
V prvom rade zato mozme mi jazdci,lebo sme netolerovali pocasie,aj kvoli mne ste boli zdrzany,kvoli patovi,kvoli celice,a dalsia kopa vodicov.
Ja by som kritizoval organizatorov keby na drahu pustili dalsiu kategoriu a ja by som stal vykoteny vedla drahy,keby to v takej situacii do mna napalil nejaky jazdec?to by bola ich chyba.v prvom rade bola bezpecnost na ukor štvrtej jazdy.asi tak.
Ked bude takato akcia znova tak tam pojdem aj ked by to dopadlo rovnako.
Jedine zo sluzbami v reštike som bol nespokojny.
Nejak nestiham cez mobil,,,ako majo pise keby do vykotenych naparkovala dalsia kategoria tak nasledky by mohli byt katastrofalne... |
|
|
Návrat hore |
|
Gandzi |
Zaslal: 08.11.2009, 21:09 |
|
|
Založený: 03 apríl 2007
|
Za seba mozem povedat ze akcia sa mi pacila, pozrel okruh, zajazdil, ani som tam nesiel s tym ze by som sa pretekal, s 1.5 sa ani moc neda, ale aspon som nevyletel.
Pozerat bolo na co, aj na poobednajsie destruction derby
A ked budu nove brzdy urcite pojdem znova na podobnu akciu |
|
|
Návrat hore |
|
josa |
Zaslal: 08.11.2009, 21:44 |
|
|
1995 Honda Civic |
ake poobednajsie destruction derby? Co sa este stalo okrem toho pretoceneho BMW? |
|
|
Návrat hore |
|
duddox |
Zaslal: 08.11.2009, 21:54 |
|
|
2000 Honda Accord |
viper tuning |
|
|
Návrat hore |
|
josa |
Zaslal: 08.11.2009, 22:04 |
|
|
1995 Honda Civic |
Viper Tuning? Ked vyletel Viper tak to som tam este bol, ale neviem co sa s nim stalo Nikto mi nechce prezradit. Mne to pripadalo ako keby len zaparkoval |
|
|
Návrat hore |
|
Motre |
Zaslal: 08.11.2009, 22:14 |
|
|
Založený: 14 október 2007
|
ja som videl nalamane narazniky, myslim ze aj predne svetla, a lave zadne koleso mal naklopene jak 4WS, je to trochu vidiet aj na fotke. ale na fotke ktoru som sem nedal som aj videl ze sa na odtahovaka usmieval, takze zrejme ho to az tak nebolelo... ) |
|
|
Návrat hore |
|
josa |
Zaslal: 08.11.2009, 22:21 |
|
|
1995 Honda Civic |
a sakra. tu fotku som nejako prehliadol. To sa mu jak podarilo. Sak to je na druhej strane ako stal. Ale toto urcite nepotesi. |
|
|
Návrat hore |
|
duddox |
Zaslal: 08.11.2009, 23:25 |
|
|
2000 Honda Accord |
ho to smyklo,tam kde ho to zvrtlo neni uplna rovinka,ak si dobre pamatam,este mal pomerne schopnu rychlost ked sa bozkaval zo zvodidlami.to by chcelo zabery priamo z kabiny.asi mal vacsiu skodu jak bawo.
Mne ujo druztevnik na traktore utrhol naraznik,doma som zistil ze aj jeden svetlomet ma uchyt v tahu. |
|
|
Návrat hore |
|
Marapa |
Zaslal: 08.11.2009, 23:30 |
|
|
Založený: 08 november 2009
|
Tak musel som sa zaregistrovat len kvoli tomu aby som mohol reagovat na HMT.
Chapem rozcarovanie organizatorov po tom co sa do nich kazdy navazal za to alebo to...lebo kdo si neskusi daco organizovat netusi ani trosku ake to je a nebodaj este velku cudziu skupinu ludi. Mam skusenosti s organizovanim i ked nikdy nic zdaleka tak velke ale viem to aspon trosku pochopit a viem ze sa nikdy neda zavdacit kazdemu. O tomto som ale nechcel. Chcem len povedat svoj nazor na organizaciu a na celu akciu.
Akcia bola super a za toto patri chvala a vdaka organizatorom. Co sa tyka ale napriklad rozpravy pred zaciatkom tak mi NIKDO nevedel povedat kde sa vlastne bude konat. Pytal som sa aj pri registraciach a nevedeli mi povedat ani oni kde az potom niekdo z jazdcov mi povedal na pitline. Hovorim si ok. Tak teda cakam na pitline hned medzi prvimi a zrazu hla nas pustaju...nikdo nam nic nepovedal kde co ako...proste ziadne instrukcie sme nedostali (hovorim o prvej jazde skupiny C poobede) toto je jedna namietka ktoru mam a myslim si ze je opodstatnena. Druha smeruje k tomu ze podla mojho nazoru sa naozaj mohlo pocitat s tym ze niekdo bude mat buracku a dat povedzme aspon 10min prestavky a rezervy za odjazdenim jednej etapy (tj po odjazdeni ABC). Nemusi to byt 10 minut po kazdej skupine ani 5 ani 15 lebo ako HMT pisal neda sa to odhadnut a to chapem ale aspon nejaka rezerva napriklad tych 10 minut tam naozaj mala byt. Nechce sa mi verit ze ste nepocitali s tym ze by tam mohla byt nejaka havarka. Bola tam kopa amaterov tuzerov tunerov profikov atd. Havaruje sa vsade...aj pri profi pretekoch...nie nebodaj ked sa pustia na okruch absolutni amateri. To bolo jasne ze na trati budu problemy. Nepisem to tu preto aby som si udrel do organizatora ale myslim ze obcas tiez nieje zle si priznat ano toto sme nedali a ano toto malo byt inak. Vsetci ziskavame skusenosti..my za volantom organizatori pri organizovani. Nikdo nespadol z hrusky a vedel vsetko. Takze toto su 2 veci ktore ja beriem ako nezvladnute ale nebudem sa tu kvoli tomu rozculovat lebo ako som pisal viem sa vcitit do organizovania...dolezite je sa poucit do buducna... .
A mam este poslednu vec pre jazdcov. To co tam niektori predvadzali bolo neuveritelne. Tolko sebevrahov som teda este nevidel. Asi ludia nepochopili ze nejde o to byt prvy vsak sa nesutazilo ale islo o to si zajazdit zabavit spoznat auto pripadne mozno aj skusit zajazdit nejaky cas...ale nie ist preboha cez mrtvoly!!!
To co mi predviedol jeden vodic(skoda ze v ten moment som naozaj nestihol reagovat co to bolo za auto) po prvom kolecku ma rozhodilo natolko ze som uz nemal chut ist znova na trat a zabit sa tam kvoli ***** . Nakoniec som samozrejme siel ked som sa ukludnil a zistil som ze je najlepsie prist do pitlinu medzi poslednymi... a pomalicky sa predierat dopredu(mozno aj preto tolko ludi chodilo neskoro). Vsetky dalsie jazdy som si krasne uzil a zazil som aj tam kopu sebevrahov ale uz nikdy nic take ako bolo na zaciatku. Tak to je asi vsetko...este raz dakujem za perfektny zazitok organizatorom a dufam ze podobna akcia sa niekedy zopakuje... . |
|
|
Návrat hore |
|
Semir |
Zaslal: 08.11.2009, 23:48 |
|
|
Založený: 04 august 2008
|
M&R napísal: Prve kola boli nutne za safety carom,a ak si myslis,ze nie tak nevies co pises a nevies nic o jazdeni,keby si tam bol tak by si videl,ze to bolo nutne,bolo to nutne aj podla Slovakiaringu a zase sa to bezne robi aby si kazdy presiel okruh za safety carom aby ho videl,presiel si to pomaly.Proste nemozes pustit ludi bez toho aby si to nepresli pomaly,najma pri tych amateroch co tam boli.Bezne sa to robi a bude robit.
Teraz si oponuješ sám, kde v príspevku som mal výhrady kôli prvému kolu za SC??? prvé kolo za SC je super už len kôli zohriatiu motora keď už bolo počasie aké bolo...Spomenul som ze v druhej jazde kat.A bolo zbytočné stavať autá na PITLANE aby si dali kolo za SC a išli hneď dole z trate..... Niesom najmúdrejší ako sám tvrdíš,len mám svoj názor, o tom je diskusia.
M&R napísal: Proste nedalo sa to dodrzat ked v jednej jazde boli min.3-4 auta von...to ich tam mali nechat aby v dalsom kole do neho napalil dalsi podobny...neviete co pisete...
Preto sa na väčšine podujatí dávajú prestávky,keď by ste mali 10min medzi každou kategóriou,myslím že by bolo o problém menej,ako tu už väčšina povedala,keď pustíte väčšinu amatérov tak s tými ,,výletmi mimo trať´´ trebalo rátať...
M&R napísal: keby si tam bol tak by si videl,ze to bolo nutne,bolo to nutne aj podla Slovakiaringu.
a ešte k tomuto: bol som tam, v čiernej crx..... |
Naposledy upravil Semir dňa 08.11.2009, 23:55, celkom upravené 1 krát. _________________ daily car - Honda Civic EP1 |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|