Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  Slovakiaring 7.novembra 2009

komar
Zaslal: 09.11.2009, 18:38 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
furt to tu iba rozoberate Smile bezte uz niekam Very Happy si zajazdit...

Zaslal: 09.11.2009, 18:48 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 16 júl 2008 Príspevky: 1176 Bydlisko: BA,SC,PN 2000 Honda Accord
nemozem jazdit lebo nemam naraznik na aute Very Happy uz sa tu od druhej nepisalo,takze bolo načase...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
josa
Zaslal: 09.11.2009, 18:57 Odpovedať s citátom
Založený: 10 február 2009 Príspevky: 273 Bydlisko: Palárikovo okres NZ 1995 Honda Civic
Ach jaj. Zatial na ziadnej fotke nie som. Sad Nevyhoda co startuju hned prvi. Sad
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MUGEN1
Zaslal: 09.11.2009, 19:22 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
Majo:
Nikto sa tu nechce hádať, ja, Semir a ešte pár ludí len vyslovujeme kritiku, to hádam môžme, aj ked možno nemáme vo všetkom pravdu a ja osobne by som si netrúfal niečo takéto vôbec zorganizovať, lebo by to dopadlo asi zle..
Mne nejde do hlavy hlavne to, prečo nás v 2.poobednej jazde v KAT.A pustili na štart na jedno kolo a hned stiahli, a potom hned po nás išla KAT.B kompletnú 20-minutovku ? To už tam nemohli nechať nás dojazdiť ? či od toho je tam RACECONTROL, zabudol som ..
Ale som rád, že [/b]Majo toto všetko chápe a príjma aj kritiku od "nás" amatérov aj ked sme už nejaký ten kopec so Semirom pojazdili a vieme čo znamená zrušenie jázd kôli búračkám, no v tejto situácii by som neváhal a zrušil 4.jazdu vo všetkých kategóriách v poobedných jazdách tak ako to spravili v doobedných kolách ! A možno by sa necítili ukrátený takí ako My, že zrušili len nám "A-čkovým" .. Hned by bolo menej kritiky, aspon z mojej strany určite ! Cool
Inak vidím, že teraz Vás to už všetkých prechádza ked ste doma pri nete a nie tam v tej kose nervózny ako hadi, no ja a Semir sme asi realisti stále, sory Smile
Ale aj tak dakujem za podujatie a možnosť zajazdiť si nový okruh Wink

Zaslal: 09.11.2009, 19:40 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2007 Príspevky: 794 Bydlisko: Ivanka pri Dunaji
par fotiek

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
josa
Zaslal: 09.11.2009, 19:55 Odpovedať s citátom
Založený: 10 február 2009 Príspevky: 273 Bydlisko: Palárikovo okres NZ 1995 Honda Civic
Gandzi: Dakujem. aspon na jednej fotke mam auto Very Happy
PaloMFC
Zaslal: 09.11.2009, 20:11 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 19 február 2008 Príspevky: 1746 Bydlisko: Bratislava
mugen a ostatní čo ste rovnako nechapali zrušenie tej 2 Ackovej jazdy.. moj pohlad.. rozšalatili to tam Cčka, tušim zobral aj tie zvodidla ten viper ak sa nemylim + k tomu daky druk z Cčka nezliezol dole ked bol koniec a odkrutil o kolo navyše čo zabilo 5 minut, do toho pridali trochu zmatku orangovy ze nepuštali na pitlane - pre mna jedine vysvetlenie to, aby Cčka mohli ist priamo do boxov.. ale to iba nazor... ale bola to hlupost, na trati bol bordel, tak RC dal pokyn SC aby šiel pomaly, lebo nevedeli ako to rychlo upracu... pri tej pomalej jazde uplynulo 10 minut za to kolo a vdaka neskoremu startu uz bolo 14.20 h, a zrazu v RC niekomu preplo ze musi presne dodržať harmonogram.. neviem ako to bolo doobeda s posuvanim kol, kto o tom ako rozhodoval, ale tuto tento krok bola jasna chyba.. do toho par magorov na upravenych autach sa tlačilo zas na trat.. čo urobilo len dalši zmatok a rozhorčenie.. je fakt ze sa to mohlo posunut ako doobeda, ale zrejme zlyhal najedeny ludsky faktor.. neviem, uz sa to nezmeni.. dovod prečo sa slo pomaly bol jasny.. bezpečnosť.. a to stiahnutie.. asi len momentalny skrat.. inak si to neviem vysvetlit, ako mnoho dalšich skutočnosti ktore sa tam počas dopoludnia diali a mal som ich moznost zazriet pod pokrievkou..
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
komar
Zaslal: 09.11.2009, 20:12 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
mohol by som poprosit kazdeho co ma ma na fotke o poslanie fotiek v lepsiom rozliseni ak je to mozne? Gandzi a Motre?? Smile Dakujem Smile pacia sa mi

Zaslal: 09.11.2009, 21:51 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
ten viper bol riadny Laughing Laughing

a ta S2000 s pevnou strechotou???to som este nevidel

joooj aj ja by som siel Crying or Very sad

Zaslal: 09.11.2009, 22:17 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
Pokial by buduci rok nevysiel slovakiaring,tak by sme mohli ist kolektivne do brna...???

PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Semir
Zaslal: 09.11.2009, 23:05 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
komar napísal:
mohol by som poprosit kazdeho co ma ma na fotke o poslanie fotiek v lepsiom rozliseni ak je to mozne? Gandzi a Motre?? Smile Dakujem Smile pacia sa mi

Šak ty si už mediálne známa ,,herečka´´ Laughing nazdravie, tak na to Wink

Zaslal: 09.11.2009, 23:16 Odpovedať s citátom
Založený: 17 január 2007 Príspevky: 978 Bydlisko: Bratislava 1993 Honda Civic
alebo pojdeme sami Pato...cim menej amaterov,tym menej problemov pre Brno Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
2Bera
Zaslal: 09.11.2009, 23:24 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
Satikk napísal:
alebo pojdeme sami Pato...cim menej amaterov,tym menej problemov pre Brno Smile

Laughing Laughing joo aspon usetria naftu ked len ITR budu tahat zo strkovej zony Laughing Laughing neberte ma vazne Laughing

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Satikk
Zaslal: 09.11.2009, 23:35 Odpovedať s citátom
Založený: 17 január 2007 Príspevky: 978 Bydlisko: Bratislava 1993 Honda Civic
2Beraku ratam,ze pojdeme spolu,uz nakupujem zopar dolezitych veci... 2 auta v zlozeni vodic a spolujazdec je fajn
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
2Bera
Zaslal: 09.11.2009, 23:37 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
Satikk napísal:
2Beraku ratam,ze pojdeme spolu,uz nakupujem zopar dolezitych veci... 2 auta v zlozeni vodic a spolujazdec je fajn

no ak nebudem mat rozobraty motor tak mozme bo uz pomaly idem skupovat veci na turbo Very Happy oak este padak zohnat a mozme ist Laughing

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 32 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: