Zla skusenost s jednym z nas - palkonicht.
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin
Zla skusenost s jednym z nas - palkonicht.
Jedna sa o to, ze chalanisko chcel nejake diely co som rozpredaval. Dohodli sme sa na smiesnej sume 12,50€ komplet s postovnym. Balik som poslal 14.10.09. Dna 23.10.09 som mu napisal spravu, ci balik dostal, lebo mi bolo divne ze by este nedorazil. Dna 24.10.09 mi napisal, ze balik dostal a peniaze by som mal mat uz na ucte. Do dnesneho dna mi vsak dohodnuta suma na ucet neprisla. Dva krat som ho kontaktoval s. spravou, ale neodpovedal. Zopar krat bol prihlaseny, takze predpokladam, ze si spravy precital. Taktiez som si skontroloval, ci som mu poslal spravne cislo uctu - vsetko ok. Uz som bol dost trpezlivy.
nechcem ti protirecit ale kedze to je tema black alebo white, tak ja musim povedat, ze tiez som mu posielal nieco a u mna v pohode.
posielal som to na dobierku, chalan balik prebral, vyplatil a hotovo.
ja mam dobru skusenost
posielal som to na dobierku, chalan balik prebral, vyplatil a hotovo.
ja mam dobru skusenost
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
Tak to ste ma prekvapili, som tu vsetkych registovanych automaticky bral ako jednu rodinu...Osobne by som navrhoval adminovi, preverit posledne prihlasenie a ak naozaj spravu precital a nereagoval (t.j. nejedna sa len o nedorozumenie - comu uz moc neverimPerformance napísal:No aspoň vidíš, že nie každému z HC sa oplatí posielať balík takým spôsobom, ako si poslal ...
To Marek BB: U teba inu moznost nemal, tak zareagoval "seriozne".
Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava
Ex
:(
Myslím, že na to, či správu prečítal alebo nie, stačí pozrieť do správ a ak sa nachádza ešte v nedoručených (neprečítal), ak v odoslaných (prečítal). Ale ak balík dostal, tak mu musí zopnúť, že to treba aj zaplatiť. Ale ako som pred časom čítal, že niekomu z del Solky zmizla strecha zo zrazu, tak toto s balíkom ma už ani neprekvapuje.
What good is dreaming it if you don't actually do it?
- Performance
- Moderátor
- Garáž (1)
- Performance
- Moderátor
- Garáž (1)
-
palkonicht
- Dátum registrácie: 07.04.2009, 9:05
- Garáž (1)
nuz, pani, obdivujem komunikacne zrucnosti vsetkych tych, ktori sa tu tak velmi rozculovali (budem menovat - Jurec, jopal, xtp)... hlavne ze viete inym nadavat, frflat na nich, urazat ich a vypisovat o ich zmlateni...
vsetko co som spravil bolo, ze som "prepieranu osobu" upozornil na tuto zbytocnu diskusiu sukromnou spravou.
takze zaver:
1. nabuduce si svoje "obchodne" veci rieste priamo s osobou, ktorej sa tyka, a to prednostne cez SS, mail, mobil, postou, ...
2. v tejto teme uz ocakavam iba jeden prispevok: "peniaze prisli"... nasledne bude zamknuta a zmazana ako nepotrebna...
vsetko co som spravil bolo, ze som "prepieranu osobu" upozornil na tuto zbytocnu diskusiu sukromnou spravou.
takze zaver:
1. nabuduce si svoje "obchodne" veci rieste priamo s osobou, ktorej sa tyka, a to prednostne cez SS, mail, mobil, postou, ...
2. v tejto teme uz ocakavam iba jeden prispevok: "peniaze prisli"... nasledne bude zamknuta a zmazana ako nepotrebna...