Autor |
Správa |
< Blacklist & Whitelist ~ Zla skusenost s jednym z nas - palkonicht. |
2Bera |
Zaslal: 12.11.2009, 9:37 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
dobre moze sa stat ze sa niekto sekne v cisle uctu ale ked pisal ze mu neodpisoval na ss...hmm
vatsinu riesim kes poslanim na ucet a zatial vpohode.. |
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 12.11.2009, 9:50 |
|
|
Založený: 25 júl 2007
|
2Bera napísal: dobre moze sa stat ze sa niekto sekne v cisle uctu ale ked pisal ze mu neodpisoval na ss...hmm..
Ked sa niekto sekne v cisle uctu, su 3 moznosti:
1.Posle na dobry ucet znamemu - znamy ho kontaktuje co su to za peniaze, ak nie, urcite reagujem na 1. ss
2. Posle na pomyleny ucet neznamemu cloveku - toto beriem, ten sa nemusi ozvat - ale reagujem na 1. ss a okamzite to preverim s osobnym ospravedlnim sa dotycnemu.
3. Poslem na neexistujuce cislo uctu a banka mi to vrati (alebo rovno prikaz nezoberie...) a ked si to nevsimnem, reagujem na 1. ss...
Jo a matulo: Nikto ta neziadal citat inym ss, len zistit, ci boli odoslane a precitane a to mi nepripada ako velky zasah do sukromia Ale uz necakam, ze napises v tomto pripade k veci... |
_________________ Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava Ex |
|
Návrat hore |
|
Marek BB |
Zaslal: 12.11.2009, 19:07 |
|
|
Založený: 28 október 2008
1998 Honda Civic |
jopal napísal: 2Bera napísal: dobre moze sa stat ze sa niekto sekne v cisle uctu ale ked pisal ze mu neodpisoval na ss...hmm..
Ked sa niekto sekne v cisle uctu, su 3 moznosti:
1.Posle na dobry ucet znamemu - znamy ho kontaktuje co su to za peniaze, ak nie, urcite reagujem na 1. ss
2. Posle na pomyleny ucet neznamemu cloveku - toto beriem, ten sa nemusi ozvat - ale reagujem na 1. ss a okamzite to preverim s osobnym ospravedlnim sa dotycnemu.
3. Poslem na neexistujuce cislo uctu a banka mi to vrati (alebo rovno prikaz nezoberie...) a ked si to nevsimnem, reagujem na 1. ss...
Jo a matulo: Nikto ta neziadal citat inym ss, len zistit, ci boli odoslane a precitane a to mi nepripada ako velky zasah do sukromia Ale uz necakam, ze napises v tomto pripade k veci...
tak som si to tu precital. v podstate teraz suhlasim s jopalom. navrhoval spravnu a celkom logicku vec. casto krat sa tu admin vrta do veci, do ktorych sa ani nemusi, ale ked by sa to od neho ocakavalo tak pise od veci. mna by tiez zaujimalo ci tam bol isty sklon k podvodu. dalo sa to zistit tym, ci si dotycny dane sprave precital a ci boli dost "zrozumitelne" pre neho aby sa situacia vyriesila. tak ako to navhoval jopal, jednoducho to overit. tu nejde o vrtanie sa do veci a robenie rozhodcu. inokedy ste az prilis aktivny a teraz ziadny zaujem.
velmi cudne |
_________________ Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2 |
|
Návrat hore |
|
xtp |
Zaslal: 12.11.2009, 19:51 |
|
|
Založený: 13 apríl 2008
1997 Honda Civic |
Matulko moj jediny sfetovany... Si na omamnych latkach alebo co? V kazdej teme pises ine kraviny... Mne to bolo uplne jedno ci dal peniaze alebo nedal, reagoval som na prispevok od 2beru ktory myslel uplne ineho cloveka, napisal som, ze by mu bolo dobre dat po papuli. A to by spravil kazdy normalny clovek, ktoremu niekto dlhuje peniaze a nieje mu ochotny ich vyplatit. Alebo co by si spravil? Poslal mu SS ze ho povies mame? Alebo ho povies majovy a on ho vytrieska po zadku?
Ked chces uz o mne pisat tak aspon zrozumitelne veci... Alebo ako povedal sam najvacsi boss tejto hyundai planety, veci so mnou ries cez SS HAWK... |
_________________ AHcTT
Fiat Power! |
|
Návrat hore |
|
palkonicht |
Zaslal: 12.11.2009, 20:36 |
|
|
Založený: 07 apríl 2009
1996 Honda Civic |
pre zaujimavost prachy odoslane dufam že už spravne plus niečo navyše za to nedorozumenie...
nerad robim niekomu problem a nie to vôbec sebe takže tak
a čo sa týka toho dat niekomu popapuli nech sa pači dlho som sa nezabaval na niekom
pre mna za mna dajte mi ban je mi to jedno tu v tejto teme som skončil |
|
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 12.11.2009, 20:54 |
|
|
1994 Honda Civic Coupe |
xtp napísal: Matulko moj jediny sfetovany... Si na omamnych latkach alebo co? V kazdej teme pises ine kraviny... Mne to bolo uplne jedno ci dal peniaze alebo nedal, reagoval som na prispevok od 2beru ktory myslel uplne ineho cloveka, napisal som, ze by mu bolo dobre dat po papuli. A to by spravil kazdy normalny clovek, ktoremu niekto dlhuje peniaze a nieje mu ochotny ich vyplatit. Alebo co by si spravil? Poslal mu SS ze ho povies mame? Alebo ho povies majovy a on ho vytrieska po zadku?
Ked chces uz o mne pisat tak aspon zrozumitelne veci... Alebo ako povedal sam najvacsi boss tejto hyundai planety, veci so mnou ries cez SS HAWK...
|
Návrat hore |
|
Performance |
Zaslal: 12.11.2009, 21:33 |
|
|
Moderátor
Založený: 28 jún 2007
1996 Honda Civic Coupe |
palkonicht napísal: pre zaujimavost prachy odoslane dufam že už spravne plus niečo navyše za to nedorozumenie...
a čo sa týka toho dat niekomu popapuli nech sa pači dlho som sa nezabaval na niekom
pre mna za mna dajte mi ban je mi to jedno tu v tejto teme som skončil
Mohol si aspoň vysvetliť prečo si na Jurecove SS nereagoval a na Maťulovú áno a nie sa tu hrať na urazeného! |
_________________ coupe EJ6 /// CRV RE6
|
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 12.11.2009, 21:55 |
|
|
1994 Honda Civic Coupe |
xtp napísal: Matulko moj jediny sfetovany... Si na omamnych latkach alebo co?
btw co si mu predal za sracky? |
Návrat hore |
|
xtp |
Zaslal: 12.11.2009, 22:35 |
|
|
1997 Honda Civic |
palkonicht napísal: pre zaujimavost prachy odoslane dufam že už spravne plus niečo navyše za to nedorozumenie...
pre mna za mna dajte mi ban je mi to jedno tu v tejto teme som skončil
To dat niekomu po papuli som nemyslel konkretne na teba to za prve. Za druhe suhlasim s performance, mal si to tu vysvetlit a nie robit zo seba chudatko...
Co sa tyka mojho 'datia po papuli' som pisal vo vyzsom prispevku... |
_________________ AHcTT
Fiat Power! |
|
Návrat hore |
|
xtp |
Zaslal: 12.11.2009, 22:35 |
|
|
1997 Honda Civic |
2Bera napísal: xtp napísal: Matulko moj jediny sfetovany... Si na omamnych latkach alebo co?
btw co si mu predal za sracky?
Od kedy ma na tomto fore zatracuju, tak zhanam len pre fiat a bmw klub |
_________________ AHcTT
Fiat Power! |
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 13.11.2009, 8:18 |
|
|
Založený: 25 júl 2007
|
|
Návrat hore |
|
Jurec |
Zaslal: 13.11.2009, 10:18 |
|
|
Založený: 21 december 2006
1994 Honda Civic |
Dost bolo rozkose, nasadme si sedanky. Peniaze prisli, dakujem Palkonicht. |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 13.11.2009, 11:08 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
xtp: tak toto si naozaj prahnal. A ako inak, 2bera to este musel 2x zacitovat.
Dobri ste chlapci... klobuk dole. Ukazujete tu svoju uroven.
Je mi z toho smutno. Spravate sa ako male rozmaznane a nevychovane deti. |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
xtp |
Zaslal: 13.11.2009, 11:13 |
|
|
1997 Honda Civic |
Samozrejme plne ta chapem .... Je to vsetko v tej krize... |