Zraz na Vychode - kedy najblizsie?
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Ja som mal dnes smykanice az az na celu zimu.Vdaka tomu snehu nastal v Presove totalny dopravny kolabs a bol by som mal spraveny facelift na svojom aute.Verko ale neni problem zajst do KE niekedy v najblizsich dnoch, dohodneme sa s chlapcami a pridemeverko napísal:haloo haloo tak nam trosku posnezilo... kedy dame nejaku smykanicu???

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer)
Mirec tak sa skuste nejak dohodnut a dajte vedietMirec22 napísal:Ja som mal dnes smykanice az az na celu zimu.Vdaka tomu snehu nastal v Presove totalny dopravny kolabs a bol by som mal spraveny facelift na svojom aute.Verko ale neni problem zajst do KE niekedy v najblizsich dnoch, dohodneme sa s chlapcami a pridemeverko napísal:haloo haloo tak nam trosku posnezilo... kedy dame nejaku smykanicu???
Zdravím Chalani,
tak naša cesta na "východ" je opat aktuálna. Ideme 14. 1., ale južnou trasou. Budem mat zastávku v Prievidzi, kde stretnem Performanca a pak pálime non-stop na východ.
Nazpat ideme v Nedelu dajak po obede, takže bysme mohli dat kavu pri Shellke u Tesca ako posledne v Novembri, čo vy na to??? Stačí napísat na ICQ, alebo tu, alebo na naše SK číslo: +421918222017. Takže sa na Vás tešime.
Potky, možme dat stretko na Slovnaftke, čo povieš, alebo nebudeš mať čas? A tuning-hifi v Martine na OMV alebo AGIPu bysme mohli dat kofolku???
PŘE VŠETKÝCH: NEBUDE CHCIET NIEKTO DAČO S NAŠHO ESHOPU??? KED ANO, PIŠTĚ ALEBO VOLAJTE!!!
TEL: +420777105233
SZ
http://www.honda-club.cz/eshop/
Váš M@jk
tak naša cesta na "východ" je opat aktuálna. Ideme 14. 1., ale južnou trasou. Budem mat zastávku v Prievidzi, kde stretnem Performanca a pak pálime non-stop na východ.
Nazpat ideme v Nedelu dajak po obede, takže bysme mohli dat kavu pri Shellke u Tesca ako posledne v Novembri, čo vy na to??? Stačí napísat na ICQ, alebo tu, alebo na naše SK číslo: +421918222017. Takže sa na Vás tešime.
Potky, možme dat stretko na Slovnaftke, čo povieš, alebo nebudeš mať čas? A tuning-hifi v Martine na OMV alebo AGIPu bysme mohli dat kofolku???
PŘE VŠETKÝCH: NEBUDE CHCIET NIEKTO DAČO S NAŠHO ESHOPU??? KED ANO, PIŠTĚ ALEBO VOLAJTE!!!
TEL: +420777105233
SZ
http://www.honda-club.cz/eshop/
Váš M@jk
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen