som sa smial
Prešov - zrazy
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Zdravím,
o 4h hlásim prílet do Prahy. No cesta bola do Braniska totálny maras a od Spišského Štvrtku viac menej v pohodě bez hmľy.
Ďakujem, že ste počkali, no išli sme od malej, do toho hmľa jak fras a taký počet aftíček som ani nečakal. Poznal som známe tváre kamarátov, len s novými som nestačil pozdraviť, tak chalnia prepačte, na jar až budem mať dovolenku (ako som vravel Matovi a Mirecovi), by som mohl jednu sobotu obetovat (mohol
no ehm ... ) a mohli bysme urobit vylet (Gelnica, Herľany alebo na Dargov a urobit si dajaké fotky čo vy na to - taký skor HONDA výlet ...
Fotky budú, možete sa tešit. Prave ich prezerat a o chvilu idem do roboty, tak večer asi upnem.
To tatoHP: ešte raz velmi Ďakujem za Vianočny darček a ospravedlňujem sa toho dziedka, ale máš moj rešpekt ako "otec Honda Power", lebo nie je velo HONDAkov takých ako ty.
Váš M@jk
o 4h hlásim prílet do Prahy. No cesta bola do Braniska totálny maras a od Spišského Štvrtku viac menej v pohodě bez hmľy.
Ďakujem, že ste počkali, no išli sme od malej, do toho hmľa jak fras a taký počet aftíček som ani nečakal. Poznal som známe tváre kamarátov, len s novými som nestačil pozdraviť, tak chalnia prepačte, na jar až budem mať dovolenku (ako som vravel Matovi a Mirecovi), by som mohl jednu sobotu obetovat (mohol
Fotky budú, možete sa tešit. Prave ich prezerat a o chvilu idem do roboty, tak večer asi upnem.
To tatoHP: ešte raz velmi Ďakujem za Vianočny darček a ospravedlňujem sa toho dziedka, ale máš moj rešpekt ako "otec Honda Power", lebo nie je velo HONDAkov takých ako ty.
Váš M@jk
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
Ahoj Maťo,MAT49 napísal:Majk, zvolali sme preto tolko aut v Prešove aby si na nas stale spominal v dobrom, ze vzdy ked sem prides budes vitany a zapadnes medzi nas... stale ked si budes pozerat foto uvidis kde ta cakal najvacsi pocet HOND![]()
však jasné a ďakujem pekne!!!
No pomali sa chystám do roboty a na fotkách sa už pracuje ...

Aha, no tak to je jasné ... v poriadku ... no už mám foto na USB kluči a idem do roboty ...MAT49 napísal:Tesim sa... inac sorrka ze som s tebou ani velmi nepokecal, musel som sa venovat kamosku lebo jej bola zima ale inac rad som ta videl... pozdravuj manzelku...velmi mile a sympaticke to ziena
[quote="MAT49"]Tak mame dalsi vydareny zraz za sebou... chcem podakovat vsetkym zucastnenym, ktori dosli do Mysle na letisko (nebudem menovat) a zvlast chcem podakovat Jozimu,Matovi a Leovi, ze aj napriek nie najlepsiemu pocasiu a trochu viac km dosli do PO a sli sa s nami vysalit na letisko...
Ahoj Mato,aj vsetci co boli na mini zraze v Mysli
som rad ,ze sme sa stretli opat super ludia ,pokecali a troska aj zajazdili, myslim, ze bolo fajn, az je mi luto je ide zima xi
Marek BB nebud zvedavy
mal si prijst 
Ahoj Mato,aj vsetci co boli na mini zraze v Mysli
Marek BB nebud zvedavy
dufam ze nas neodradi ani sneh, aj ked vela z Vas skladnujete svoje Japonske krasky do garazov...my co mame Hondu ako letne tak aj zimne auto..verim ze sa stretneme na nejakom zraze kde si spolu zadriftujeme a natocime nejake pekne videa...CTR01 napísal:Ahoj Mato,aj vsetci co boli na mini zraze v Myslisom rad ,ze sme sa stretli opat super ludia ,pokecali a troska aj zajazdili, myslim, ze bolo fajn, az je mi luto je ide zima xi
Marek BB nebud zvedavymal si prijst
Ahoj Mato,MAT49 napísal:dufam ze nas neodradi ani sneh, aj ked vela z Vas skladnujete svoje Japonske krasky do garazov...my co mame Hondu ako letne tak aj zimne auto..verim ze sa stretneme na nejakom zraze kde si spolu zadriftujeme a natocime nejake pekne videa...
no tak presne ako hovoris. Já toho nášho Civica nazývám ALL SEASONs ANNOYING CAR (tak trošku nasierace auvtičko)
Mirec, tu su odkazy:
1) Pri 120km/h

2) Při 130km/h

M@jk