Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  BMW & Honda zraz- myslienka

M&R
Zaslal: 25.08.2009, 22:47 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
tunerkoBB napísal:
dobre davam navrh na termin 1.9.2009 co vy nato ziadne svatby chaty zrazy ani nic?? mohlo by byt? a mohli by ste dat vediet kto ma zaujem sa zucastnit ci len stred slovenska alebo aj pastikari a vychodnare:D kazdy je srdecne pozvany...

PS: odkaz od BMWclubu:D : "... asi sa boja Twisted Evil"

Smile uz vidim ako vela z vas/nas tam pride v utorok,najma z daleka...

Takyto zraz to chce aj chvilu pripravovat,dat termin trosku aj dopredu aby o nom vedelo viac ludi,pocitali s tym terminom,naplanovali si to,treba aj urcit kde to bude,co sa tam bude robit a podobne...vsetko zabezpecit a hlavne dopredu oznamit ludom aby chceli prist a mali cas si to zariadit.
Nestacia len zbytocne smajliky a provokacne "reci",ze sa niekto boji...,trosku organizacie,casu a najma mudrosti by to chcelo...
Ale ak chces aby prislo len par aut tak ako sa bezne stretava napr.na kofolu kazdy tyzden tak v pohode,ale sa potom necuduj,ze pride fakt len par aut...Neponukas nic preco by sa mal niekto niekam trepat,najma z daleka,drzim palce.

Zaslal: 25.08.2009, 22:57 Odpovedať s citátom
Založený: 27 apríl 2008 Príspevky: 786 Bydlisko: Banská Bystrica 1997 Honda Civic
preto som tam napisal myslienka , aby sme to tu poriesili pokrutili ako komu vyhovuje a ked bude secko dohodnute tak tam dam datum miesto a secko okolo, mas pravdu chce to cas preto je to cele v stadiu riesenia...

uprimne sa na taku akciu tesim a verim ze nas tam bude co najviac a pripominam ide o priatelsky zraz....
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Performance
Zaslal: 25.08.2009, 23:08 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Tak ja v najbližších dňoch určite nedojdem....

Zaslal: 25.08.2009, 23:13 Odpovedať s citátom
Založený: 27 apríl 2008 Príspevky: 786 Bydlisko: Banská Bystrica 1997 Honda Civic
a co swapujes?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Performance
Zaslal: 25.08.2009, 23:38 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Nie, len auto nie je fit a ešte nebol čas to poriešiť Evil or Very Mad

Zaslal: 01.10.2009, 14:25 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
Tak co nakoniec to upadlo?

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
tunerkoBB
Zaslal: 01.10.2009, 18:11 Odpovedať s citátom
jj tak niak ale myslienka zije.. verim ze sa nam to na jar podari zorganizovat...
tunerkoBB
Zaslal: 01.10.2009, 18:11 Odpovedať s citátom
jj tak niak ale myslienka zije.. verim ze sa nam to na jar podari zorganizovat...
LeoPP
Zaslal: 23.11.2009, 22:38 Odpovedať s citátom
Založený: 15 august 2009 Príspevky: 176 Bydlisko: Pod Tatrami 2003 Honda Accord
hlavne, aby tato tema moc neupadla do zabudnutia, rad by som sa stretol s nadsencami znacky BMW Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
LeoPP
Zaslal: 24.03.2010, 23:49 Odpovedať s citátom
nooo ako som predpokladal, na tuto dobru myslienku sa pozabudlo, no ale kedze ide leto, otvara sa viac moznosti, kedy by sa dali stretka hondakov, resp. jedno väcsie stretko spojit s nadsencami znacky BMW. Taaakze? Hondaci??? BMW-aciii??? Cool návrhy?
novco
Zaslal: 08.05.2010, 13:37 Odpovedať s citátom
Založený: 01 apríl 2009 Príspevky: 84 Bydlisko: Orava
LeoPP napísal:
nooo ako som predpokladal, na tuto dobru myslienku sa pozabudlo, no ale kedze ide leto, otvara sa viac moznosti, kedy by sa dali stretka hondakov, resp. jedno väcsie stretko spojit s nadsencami znacky BMW. Taaakze? Hondaci??? BMW-aciii??? Cool návrhy?

tak pani dufam ze vas potesim o Vtec Meeting-u v Jakubovanoch su informovany aj zastancovia "bakelitov" (BMW) ...smile...z Oravy, ci pridu je uz len a len na nich, vedia to mesiac vopred, tak hadam sa z toho nevyvlecu
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
LeoPP
Zaslal: 09.05.2010, 20:23 Odpovedať s citátom
trebalo by to hodit aj na ich stranku, nech o tom vedia www.bmwklub.sk
PreludeRS
Zaslal: 23.05.2010, 4:57 Odpovedať s citátom
Založený: 18 august 2009 Príspevky: 113 Bydlisko: Novaky
tak jak je to s tym zrazom ?? bude sa nieco konat ??? je uz nejaky predbezny termin ??? ja osobne mozem hocikedy od 13.6-19.6 a potom od 6.septembra do konca septembra Razz
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 4 z 4
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Pridať novú tému

Prejdi na: