ze skromnejopal napísal:Komar, skromne si pomlcal, kolky si bol?
trat bola fajn. Hlavne druha polovica ( opacny smer ) sa mi pacila ovela, ovela viac, bola aj trosku tazsia smerom naspat. Boli tam miesta, kde aj fwd tlacilo bokom von
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Denka napísal:Som rada ze ste OT a tentokrat to je PVC jedno...po prve
po druhe- Halo?vy sa pocuvate co tu riesite? naco sa robia kofolky a pravidelne stretka? nato aby sa tam ludia zoznamovali...a preco sa nezoznamia? lebo tam nik nechodi(lebo je zima, nemam benzin, je to daleko atd) To mam akoze kazdemu zazvonit pri dverach a podat ruku, pokecat a ist o dum dal?
Nemyslite vazne...
Robila sa Race Dunajska Streda a kto bol? okrem skalopevnych 6aut nik viac! tak mi tu teraz nerozpravajte, ze sa nepozname lebo....
Robila sa pezinska baba len pre HC a kto tam bol? 10aut? kde boli vsetci ostatni? preco sa neprisli zoznamit?
Bol zraz teraz Japan a BMW meeting- hanba! skoro tam bolo viac bavorakov a zas len skalopevní, VELKA VDAKA CHALANOM Z BB ze prisli, nikoho nepoznali a pokecali, pristavili a UZ POZNAJU!
po tretie-a rob nieco pre HC, snaz sa, ked vidis ze to nik neoceni, vsetci len kritizuju, nikomu sa nic nepaci...chcem-e robit nieco pre Vas ale takto to nejde,,,,
jo podarilo akurat potrebujem aby mi brat pomohol dostat to z macbooku do normalneho formatu a na normalny operacny systemdanypilot napísal:Ahoj no čo tvoje videjo? podarilo sa to urobiť?
komar napísal:Fullpull pekne videjko n1
Pozor, ak tu mame nejakeho zapaleneho Linuxaka, hned je na svete burliva diskusia o tom, co je to "normalny operacny system"komar napísal:...dostat to z macbooku do normalneho formatu a na normalny operacny system:D