dolly20 napísal:co takto miesto dakovaciek krizom krazom hodit nejake tie fotoze z meetu prip. zapis???? hmmmm?
z toho keby sa pisal report tak by som potrebovala tlmocnika( lebo obcas, vlastne stale som mala problem pochopit tie IT veci co si tam matulo s tomasom prehadzovali)
ja viem,len zartujem vidim ze v poslednom case sa aj nazvy tem upravuju casto,ale budem zdrbkany za odbacanie od temy,takze nic som nepovedal,ja iba tie fotky by som rad videl. a dufam ze coskoro bude dalsi zraz,rad by som prisiel. nemohol som prist bo v pondelok som mal poslednu skusku,cize najblizsi zraz pridem urcite
svobie napísal:ja viem,len zartujem vidim ze v poslednom case sa aj nazvy tem upravuju casto,ale budem zdrbkany za odbacanie od temy,takze nic som nepovedal,ja iba tie fotky by som rad videl. a dufam ze coskoro bude dalsi zraz,rad by som prisiel. nemohol som prist bo v pondelok som mal poslednu skusku,cize najblizsi zraz pridem urcite
kritika adminov a moderatorov sa nepripusta...
presne tak, si OT, takze spat k teme...
ked budeme nieco planovat, urcite sa o tom dozviete hned po nas... taka moja prva predstava hovori o buducom vikende... (2/3. februara)