AliBaba, Mlynská dolina, 19.1.08(sobota) o 18:00
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
AliBaba, Mlynská dolina, 19.1.08(sobota) o 18:00
Síce bol nedávno zraz, no ľudom, ktorým sa málilo dobrej H-spoločnosti vysvitne v sobotu na lepšie časy. Šťastlivci bez práce a povinností, ktorí majú chuť prísť pokecať, posťažovať sa či pochváliť uvítame pri kofolke, kávičke, nemotorizované jednotky aj pri pivku...
-
Kanalrajder
- Dátum registrácie: 12.04.2007, 16:42
- Garáž (1)
Re: AliBaba, Mlynská dolina, 19.1.08(sobota) o 18:00
A prídu aj Ninja - korytnačky??Denka napísal:Síce bol nedávno zraz, no ľudom, ktorým sa málilo dobrej H-spoločnosti vysvitne v sobotu na lepšie časy. Šťastlivci bez práce a povinností, ktorí majú chuť prísť pokecať, posťažovať sa či pochváliť uvítame pri kofolke, kávičke, nemotorizované jednotky aj pri pivku...
...no nieje to zly napad...teda ja som tam kazdy den,ale rad sa stretnem s vami....
...mohli by prist aj ti co mi pisali a kecali sme o autach, vsak viete kto chce nieco doviest...hmm, zaujimave autaaa ak sa to dovezie... ,pokecali by sme ako sme chceli a aj s ludmi co chcu jazdievat cez tie vikendy....
Peto donesie nakres tej trate co vymyslel a pokecame o tom...
kanalka: nestras...
nech mam chvilu kludu
a pridi...
peto : s mladou ? oukej
to aby sme si davali pozor na jazyk 
a motre ...
caj nemusis nosit,ten nam uvaria 
a bleskem...hlaste sa kto pride...
...mohli by prist aj ti co mi pisali a kecali sme o autach, vsak viete kto chce nieco doviest...hmm, zaujimave autaaa ak sa to dovezie... ,pokecali by sme ako sme chceli a aj s ludmi co chcu jazdievat cez tie vikendy....
Peto donesie nakres tej trate co vymyslel a pokecame o tom...
kanalka: nestras...
peto : s mladou ? oukej
a motre ...
a bleskem...hlaste sa kto pride...
ja som posielal love na ucet lebo Marek hovoril ze preferuje radsej prevod tak mne to bolo tri...ale poslal som to uz asi predvcerom takze uz by to tam malo pomaly aj bytMajo&Rado napísal:si to mohol osobne zaplatit...ked pridesDesTROYer napísal:..no ak dovtedy prejde platba za podlozky pod ECV tak sa zastavim aj ja....
...VTEC T-pack....